Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Egyszerű kesudiós csirke | 4 adagos előre főzés

Egyszerű kesudiós csirke | 4 adagos előre főzés
MyproteinHU
Író és szakértő6 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Az előre főzés nem is lehet egyszerűbb, mint amikor egy sütő tálcában elkészíthetsz egy finom ételt, ami akár több napra is elegendő!

Próbáld ki ezt az egyszerű, finom kesudiós csirke receptet, amivel 4 adag ízletes étel készíthető.

Összetevők

Adag: 4 étkezés

✓ 3 evőkanál Kesudióvaj (angol oldalunkon beszerezhető)✓ 2 evőkanál szójaszósz✓ 2 evőkanál Juharfa vagy Agave szirup (angol oldalunkon beszerezhető)✓ 2 gerezd fokhagyma✓ 1 teáskanál kínai fűszerkeverék (öt fűszer - five spices)✓ 4 csirkemell (felkockázva)✓ 1 fej brokkoli (felvágva)✓ 40g kesudió✓ 2 vörös chili (kockázva)Egy marék friss koriander✓ 300g basmati rizs (kész)

Kesudiós csirkemell

Elkészítés

 #1 Melegítsük elő a sütőt 200 ° C-ra vagy 180 ° C-ra ha légkeveréses. Egy nagy tálban keverje össze a kesudióvajat, a szójaszószt, a juharszirupot, a fokhagymát és az öt fűszert.

#2 Adjuk hozzá a kockára vágott csirke- és brokkoli rózsákat a tálba és fogassuk össze alaposan.

#3 Öntsük a tál tartalmát egy mély sütő tálcába, és 20 percig süssük.

#4 Eközben pirítsuk meg a kesudiókat. Melegítsünk egy serpenyőt magas lángon, tegyük bele a kesudiókat és addig ne mozgassuk őket, amíg nem kezdenek barnulni. Fordítsuk meg és engedjük, hogy a másik oldala is megbarnuljon.

#5 Amint elkészült a csirke és a brokkoli, keverjük össze a a kesudiókkal és a chilivel és osszuk szét edényekbe a megfőtt rizzsel együtt. Szórjuk meg egy kis apróra vágott korianderrel és irány a hűtőszekrény. Egyszerű!

MAKRÓK ADAGONKÉNT

Kalória: 527     Fehérje: 36g      Zsír: 11g      Szénhidrát: 68g

További recepjeinkért kattintson ide!

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein