Ez a szuper sűrű és krémes fehérjés forró csoki teljes lényedet átmelegíti majd a hideg, borongós napokon.
Ha forró csokiról van szó, Niall Kirkland nem szórakozik. Az ízekben gazdag és teljes mértékben kényeztető forró ital színültig van édes, csokoládés ízzel és pluszban még rengeteg fehérjével is.
A tökéletes állagának a trükkje, hogy először fel kell rázni a fehérjét és a tejet, majd óvatosan és fokozatosan, állandó keverés mellett kell melegíteni. Ha sűrűn szereted, Niall azt javasolja, hogy egy kis kukoricalisztet is adhatsz a keverékhez. Hmm… igazán finom!
Ideális akár egy délelőtti szünet idején vagy egy vacsora utáni csemegének a hideg estéken. Egész télen vissza fogsz térni ehhez a recepthez, hidd el.
- Adag: 1
- Elkészítési idő: 2 perc
- Főzési idő: 5 perc
Hozzávalók
- 1 adagolókanálnyi Impact Whey Protein (csokoládé)
- 250 ml tej
- 1 ek. kakaópor
- ½ tk. kukoricaliszt
- ½ narancs héja
- 1 csipet só
- tálaláshoz: light tejszínhab
Elkészítés módja
- Első lépésként öntsd a shakerbe a fehérjeport és tejet, majd alaposan rázd össze, míg teljesen csomómentes lesz!
- Ezt követően öntsd az így kapott shake-et egy lábasba, és keverd hozzá a kakaóport és a kukoricalisztet! Ha összekeverted, add hozzá a narancshéjat és a csipet sót is! Keverd össze ismét!
- Alacsony-közepes lángon kezdd el nagyon óvatosan, folyamatos kevergetés mellett melegíteni a keveréket! Vigyázz, hogy ne főzd sokáig, mert könnyen csomóssá válhat! 3-4 percig melegítsd, amíg besűrűsödik!
- Tálald azonnal, amíg még meleg, egy kis tejszínhabbal a tetején! Fogyaszd jóízűen!