Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Ízletes mogyoróvajas jégkrém házilag

Ízletes mogyoróvajas jégkrém házilag
Emily Wilcock
Író és szakértő2 év Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Egy hűsítő edzés utáni nyalánkság. Ez a jégkrém házilag készítve a legfinomabb!

A nyári edzések izzasztóak lehetnek, és utána még órákig ki lehetsz melegedve. Kijössz a forró edzőteremből, beülsz a forró autóba, és hazamész a forró lakásba. Mi is lehetne jobb ürügy a lehűlésre, mint egy fagyasztott finomság?

Ha idén nyáron szeretnéd valamivel kényeztetni magad, az legyen egy jégkrém. Annyi lehetőség van. A Clear Whey jégkrémek adottak, de @healthy_floflo ezzel a magas fehérjetartalmú mogyoróvajas jégkrém recepttel most kitett magáért.

Adag: 4

Hozzávalók

Feltétek

  • 3g földimogyoró darabkák
  • 5g étcsokoládé
  • csipet só

Eszközök

  • jégkrém formák
  • jégkrém pálcikák
  • botmixer

Elkészítés módja

1. Helyezd a banánt, a joghurtot, a fehérjeport, a mogyoróvajat és a juharszirupot egy nagy tálba! 2. Botmixerrel addig keverd a hozzávalókat, amíg egy egyenletes, sűrű keveréket kapsz!3. Töltsd meg apróra vágott mogyoróval, étcsokoládéval és sóval a jégkrém formákat! 4. Szúrd a fagylaltpálcikákat a helyükre, és öntsd a fagylaltkeveréket a formákba!5. Tedd a fagyasztóba, amíg ki nem fagynak!6. Élvezd a hűsítő edzés utáni fehérje löketet!
Receptek

BCAA nyári gyümölcs jégkása

Szürcsöld kása formában a BCAA kiegészítődet! A BCAA tökéletesen kiegészíti edzéseidet, akár fogyni szeretnél, akár alakot formálni. Ráadásul az új Active Women BCAA vegán!

Receptek

Crème brulée protein fagyi | Nagyvilág Ízei

Selymesen lágy, és csupán egyszerű hozzávalókkal ez a crème brulée protein fagyi segít a vacsora után rád törő desszert éhségen! Íme, hogy kell elkészíteni.

Táplálkozási információk

Kalóriák290
Teljes zsír10g
Összes szénhidrát18g
Fehérje12g
Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein