Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Krémes, szuper egyszerű Protein Brownie recept

Krémes, szuper egyszerű Protein Brownie recept
Jennifer Blow
Író és szakértő5 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Egy gyorsan elkészíthető, egyszerű Protein Brownie recept, aminek elkészítéséhez vissza-vissza fogsz térni.

Ezek a fenséges browniek olyan könnyen elkészíthetőek, hogy hamarabb megvan egy adag, mint ahogy leérnél az edzőterembe. Egyszerűen fogj egy keverőtálat, tedd bele az összetevőket, keverd tésztává és dobd be a sütőbe. Egyszerű, gyors, egészséges és felveszi a versenyt a kedvenc "szemét kaja" browniddal.

A tésztában az avokádó használata lehetővé teszi, hogy egy krémes protein browniet kapj, aminek alacsony a telített zsír tartalma  és tele van szívbarát egyszeresen telítetten zsírokkal, plusz vitaminokkal és ásványi anyagokkal. És bízz bennünk, nem fogod érezni a különbséget!

Adagok száma: 8 brownie

Elkészítési idő: 5 perc

Sütési idő: 15 perc

Összes idő: 20 perc

Összetevők

Protein brownie recept

Elkészítés

  1. Kapcsold be a sütőt és melegítsd elő 150˚C/170˚C-ra ha légkeveréses. Ezután vegyél elő egy 20cm-es sütőformát és tegyél bele sütőpapírt.
  2. Egy közepes méretű keverőedényben törd össze az avokádót és keverd hozzá a tojást. Keverd addig amíg csomómentes.
  3. Ezután add hozzá a Sugar-Free Syrup cukormentes szirupunkat, a kakaóport és keverd egyenletes állagúvá. Add hozzá a lisztet és a fehérjeport és szintén keverd el. Végül adjuk hozzá az összetört protein csokoládét és keverjük a tésztához.
  4. egyenletesen oszlassuk el a tésztát a formában. Süssük 15-20 percig (15 perc ha nagyon ragadósa, 20 perc ha sütisebb browniet szeretnénk).
  5. Sütés után hagyjuk lehűlni 30 percig és vágjuk fel 8 szeletre.

Tápanyagok (1 adagban):

Kalória: 151kcal - Zsír: 8g - Szénhidrát: 12g - Fehérje: 7g

Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein