0
Kosár

Jelenleg nincsenek termékek a kosarában

Receptek

Krémes, szuper egyszerű Protein Brownie recept

Egy gyorsan elkészíthető, egyszerű Protein Brownie recept, aminek elkészítéséhez vissza-vissza fogsz térni.

Ezek a fenséges browniek olyan könnyen elkészíthetőek, hogy hamarabb megvan egy adag, mint ahogy leérnél az edzőterembe. Egyszerűen fogj egy keverőtálat, tedd bele az összetevőket, keverd tésztává és dobd be a sütőbe. Egyszerű, gyors, egészséges és felveszi a versenyt a kedvenc “szemét kaja” browniddal.

A tésztában az avokádó használata lehetővé teszi, hogy egy krémes protein browniet kapj, aminek alacsony a telített zsír tartalma  és tele van szívbarát egyszeresen telítetten zsírokkal, plusz vitaminokkal és ásványi anyagokkal. És bízz bennünk, nem fogod érezni a különbséget!

Adagok száma: 8 brownie

Elkészítési idő: 5 perc

Sütési idő: 15 perc

Összes idő: 20 perc

Összetevők

Protein brownie recept

Elkészítés

  1. Kapcsold be a sütőt és melegítsd elő 150˚C/170˚C-ra ha légkeveréses. Ezután vegyél elő egy 20cm-es sütőformát és tegyél bele sütőpapírt.
  2. Egy közepes méretű keverőedényben törd össze az avokádót és keverd hozzá a tojást. Keverd addig amíg csomómentes.
  3. Ezután add hozzá a Sugar-Free Syrup cukormentes szirupunkat, a kakaóport és keverd egyenletes állagúvá. Add hozzá a lisztet és a fehérjeport és szintén keverd el. Végül adjuk hozzá az összetört protein csokoládét és keverjük a tésztához.
  4. egyenletesen oszlassuk el a tésztát a formában. Süssük 15-20 percig (15 perc ha nagyon ragadósa, 20 perc ha sütisebb browniet szeretnénk).
  5. Sütés után hagyjuk lehűlni 30 percig és vágjuk fel 8 szeletre.

Tápanyagok (1 adagban):

Kalória: 151kcal – Zsír: 8g – Szénhidrát: 12g – Fehérje: 7g



Jennifer Blow

Jennifer Blow

Editor & Qualified Nutritionist

Jennifer Blow is our editor and UKVRN Registered Associate Nutritionist – the UK’s register of competent and qualified nutrition professionals. She has a Bachelor of Science in Nutritional Science and a Master of Science by Research in Nutrition, and now specialises in the use of sports supplements for health and fitness, underpinned by evidence-based research. Jennifer has been quoted or mentioned as a nutritionist in major online publications including Vogue, Elle, and Grazia, for her expertise in nutritional science for exercise and healthy living. Her experience spans from working with the NHS on dietary intervention trials, to specific scientific research into omega-3 fatty acid supplementation and also the effect of fast foods on health, which she has presented at the annual Nutrition Society Conference. Jennifer is involved in many continuing professional development events to ensure her practise remains at the highest level. Find out more about Jennifer’s experience here: https://uk.linkedin.com/in/jennifer-blow. In her spare time, Jennifer loves hill walking and cycling, and in her posts you’ll see that she loves proving healthy eating doesn’t mean a lifetime of hunger.