Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Protein brownie muffin recept | Brutál csokis finomság

Protein brownie muffin recept | Brutál csokis finomság
Lauren Dawes
Író és szakértő1 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Épp valami brutál csokis finomságra vágysz? Akkor bemutatjuk neked ezt az ínycsiklandó brownie muffin receptet!

Tömény csokoládés, belül nyúlós, pont olyan, mint amilyen a brownie-nak lennie kell... De ennél még tovább ment Niall Kirkland. Ez az édesség ugyanis telis-tele van természetes hozzávalókkal is, így egészségesebb, mint a bolti alternatívák.

Néhány kanál vaníliás Impact Whey Protein fehérjével megspékelve ráadásul még segítségedre is lesznek, hogy elérd fitnesz céljaidat.

Ha azok közé tartozol, akik könnyen elcsábulnak a boltban, mikor valami csokisat látnak, akkor meglátod, ez a brownie muffin recept megment ettől a bűnözéstől. Magaddal is tudod vinni akár a munkahelyedre, így búcsút mondhatsz az uncsi kávészüneteknek.

Adag: 12 muffin

Hozzávalók

brownie muffin

Elkészítés módja

  1. Melegítsd elő a sütőt 175°C-ra, és helyezz fel egy edény forró vizet forrni!
  2. Gőz fölött párold a felkockázott édesburgonyát 10-15 percen át, vagy amíg a villát könnyedén bele tudod szúrni!
  3. Ezt követően helyezd az édesburgonyát egy turmixgépbe vagy konyhai aprítóba, keverd hozzá a mogyoróvajat, a juharszirupot, a fehérjeport, kakaót és a sütőport is, majd keverd össze alaposan!  Ha nem keveredik könnyen össze, akkor kis mennyiségű tejet adhatsz hozzá.
  4. Óvatosan helyezd a tésztát a 12 muffin formába, és - amennyiben szeretnéd még halmozni az élvezeteket -, szórd meg a tetejét a csokoládé darabkákkal!
  5. Süsd az előmelegített sütőben 12-15 percig, ill. tűpróbáig!
  6. A kész muffinokat hagyd ezt követően egy kicsit hűlni, majd pedig fogyaszd jóízűen!
Receptek

Csokoládés-narancsos fehérje sütemény

Ez az ínycsiklandó csokoládés-narancsos fehérje sütemény ízekben gazdag és hihetetlenül szaftos.

Receptek

Répatorta zabszelet | Csak vedd elő a hűtőből, és kész a reggeli

Nehéz elhinni, hogy valami, ami ennyire finom, az makrobarát is lehet. De hidd el, ezek a répatorta zabszeletek tökéletes egészséges csemegét jelentenek.

Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein