Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Jelly Belly protein joghurt és granola

Jelly Belly protein joghurt és granola
Lauren Dawes
Író és szakértő10 hónap Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése
A protein joghurt és a granola fantasztikus kombinációja új szintre emeli a reggeli étkezéseket!

Nem kell főzni és csupán minimális előkészületet igényel – ez az a recept, amely anélkül tölt fel energiával a napra, hogy a konyhában kellene ácsorogni reggelente. Ideális mindenkinek, aki szeret minden extra percet kihasználni az ágyban. Természetesen a dolog abszolút nyerő eleme, hogy a Clear Whey termékcsaládunk hihetetlenül finom Jelly Belly változatával is elkészíthető. A két ikonikus ízben – Very Cherry és Berry Blue – érkező fehérje még sohasem volt ennyire ellenállhatatlanul édes és gyümölcsös.

Keverjünk össze egy adagolókanálnyit görög joghurttal a sima és krémes alapért, majd rétegezzük kedvenc friss bogyós gyümölcseinkkel és granolával. Viszi a pálmát, minden egyes alkalommal.

A fehérjedús joghurt tál hozzávalói

1 adag:

A protein joghurt tál elkészítése

  1. Először alaposan keverjünk el egy adagolókanálnyi Very Cherry Clear Whey fehérjeport a görög joghurttal, amíg sima, csomómentes keveréket nem kapunk.
  2. Most készítsük el a rétegeket egy üvegpohárban – először a fehérje joghurt keverék, majd egy marék friss áfonya és eper, majd szórjuk meg granolával. Ismételjük attól függően, hogy hány réteget szeretnénk.
  3. Jó étvágyat!
Protein joghurt

Tápanyagértékek

1 adag protein joghurt tálban

  • Kalória: 429
  • Zsírok: 5 gramm
  • Szénhidrátok: 35 gramm
  • Fehérje: 59 gramm
Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein