Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Valentin-napi protein müzli házilag

Valentin-napi protein müzli házilag
Lauren Dawes
Író és szakértő2 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Édesítsd meg az idei Valentin-napot ezzel a fehérjedús müzlivel!

Konyhatündérünk, @healthy_floflo ezúttal ismét egy hihetetlenül egyszerű recepttel kápráztat el minket. Ezek a mini szívecskék ugyanis nemcsak fehérjedúsak, de ennél aranyosabb ajándékkal nem is tudnád meglepni szíved választottját. (És igen, ha gondolod, magadat is meglepheted vele.)

Amiatt se aggódj, ha épp nincs kéznél szív alakú sütiszaggató! Hidd el, hogy golyó formájúra sütve is ugyanolyan finom lesz. Max. az Instagramon lesz kisebb a siker.

Flo tippje továbbá, hogy kedvenc fehérje shake-eddel együtt is fogyaszthatod, így még édesebb lesz, és növeled általa a fehérjebevitelt is.

Adag: 2

Hozzávalók

müzli házilag
Receptek

Mogyoróvajas keksz Valentin napra

A Valentin nap tökéletes alkalom egy kis sütögetésre, de ezt a mogyoróvajas cukormentes finomságot bármikor rövid idő alatt elkészíthetjük, ha egy kis nassolásra vágyunk.

Elkészítés módja

  1. Melegítsd elő a sütőt 150°C-ra!
  2. Egy keverőtálban keverd össze kézzel a finomlisztet, a fehér csokoládés Protein Spread krémet és a tojást!
  3. Ehhez a sűrű masszához adj hozzá néhány csepp rózsaszínű ételfestéket! Keverd el alaposan!
  4. Nyújtsd ki a tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsire, és a szív alakú sütiszaggatóval vágj ki a tésztából apró szíveket! Ha nincs kéznél ilyen szaggató, akkor egyszerű kis golyókat is formázhatsz, ugyanolyan finom lesz!
  5. Süsd ropogósra 5-6 perc alatt!
  6. Légmentesen záródó edényben tárold, vagy fogyaszd akár azonnal tejjel vagy a kedvenc fehérje shake-eddel egy extra fehérjelöketért!

Tetszett a valentin-napi receptünk? Íme, még egy ötlet:

Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein