Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Vegan Carb Crusher Sajttorta Pohárkrém | Vegán desszert 3 hozzávalóból

Vegan Carb Crusher Sajttorta Pohárkrém | Vegán desszert 3 hozzávalóból
Lauren Dawes
Író és szakértő3 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Ezek a csábítóan finom sajttorta pohárkrémek teljes mértékben növényi alapúak, és kevesebb mint 10 perc alatt elkészíthetők.

Akár vegán vagy, akár nem, mostanra reméljük, megismerkedtél már Vegan Carb Crusher termékünkkel. Amennyiben még nem, akkor tartozol magadnak annyival, hogy ezt pótlod.

Ez a hihetetlen alacsony cukortartalmú snack gazdag étcsokoládés bevonatot és nyúlós karamell réteget tartalmaz. Kétség kívül képes csillapítani az édesség utáni vágyakat... szeletenként ráadásul kevesebb, mint 2 g cukrot tartalmaznak.

Minden Vegan Carb Crusher szelet lenyűgöző mennyiségű, 15g növényi fehérjét tartalmaz, így ideális választás, ha növelni szeretnéd a napi beviteled, és el szeretnéd érni a makró céljaidat.

Ezzel az édes és egyszerű sajttorta pohárkrém recepttel egy új szintre emelheted vegán nassolásod. Tökéletes választás, ha este egy könnyed desszertre vágysz, de nem szeretnél bonyolult receptekkel bajlódni vagy a sütő mellett várakozni. Csupán néhány hozzávalóra lesz szükséged, és máris egy varázslatos finomságot kóstolhatsz. Bízz bennünk!

Adag: 3

Hozzávalók

Opcionális feltét:

  • Étcsokoládés öntet

sajttorta pohárkrém

Elkészítés módja

1) Keverd össze egy tálkában a vegán krémsajtot és a vaníliás Flavdrops cseppeket! 6 csepp után kóstold meg, ha úgy érzed, adj hozzá még ízlésed szerint! Tedd félre!

2) Ezt követően darabold fel a Vegan Carb Crusher szeleteket! Mi a klasszikus mogyoróvajas ízt választottuk, de bármelyik ízesítés jó választás lehet. Oszd el a darabkákat egyenletesen három pohárba! Tegyél félre egy keveset a díszítéshez is!

3)Kanalazd rá a Vegan Carb Crusher darabkákra a krémsajtos keveréket!Egy késsel vagy kanállal egyengesd el, hogy sima felületet kapj!

4) Szórd meg a tetejét a maradék Vegan Carb Crusher darabokkal! Ha extra finomságra vágysz, öntsd nyakon egy kis étcsokoládé öntettel!

5) Fogyaszd azonnal, vagy tartsd hűtőben 2-3 napig, hogy később élvezhesd!

 

Táplálkozási információk

Kalóriák377
Teljes zsír11g
Összes szénhidrát16g
Fehérje28g
Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein