Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Vegán Protein Smoothie | A legjobb Vegán turmix recept

Vegán Protein Smoothie | A legjobb Vegán turmix recept
Fazekas Dániel
Cikkíró, táplálkozási és életmód tanácsadó, junior testépítő5 év Ago
Fazekas Dániel profiljának megtekintése

Olvasási idő: 1 perc

Nincs is annál finomabb módja, hogy növényi alapú fehérjénket elfogyasszuk, mint egy gyümölcsös vegán smoothie. Ezért is álltunk elő a tökéletes vegán turmix receptjével, hogy a leggyorsabban és legkönnyebben fogyaszthasd ezt a növényi-csodát.

A legjobb vegán fehérje táplálékkiegészítőt keresed? A Myprotein Vegan Protein Blend kizárólag természetes alapanyagokból készült, telis-teli van esszenciális aminosavakkal. Minden egyes adagja 22 gramm fehérjét tartalmaz, melyet a borsó- és faba babfehérje izolátum kombinációja biztosít. Édes és finom ízét természetes ízesítőkkel alkották meg, mint minden más alkotóelemét is.

Ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legtökéletesebb fehérjedús vegán smoothiet, nem kell mást tennünk, mint egy adag Vegan Protein Blendet banánnal és mandulatejjel összekevernünk, olyan arányban, hogy egy sűrű vegán turmixot kapjunk eredményül. Azon kívül, hogy nagyon jó hatással van egészségünkre, fogyaszthatjuk edzés után is, mint „fehérjebomba”, de jó választás lehet bármikor a nap folyamán, amikor édességre vágyunk.

Hozzávalók

  • 1 adagolókanál Vegan Protein Blend (Kávé & mogyoró íz)
  • 250 ml mandulatej
  • fél banán
  • egy marék jégkocka
  • tetszés szerint díszítés

Elkészítési módja:

  1. Turmixoljuk össze az egy adag Vegan Protein Blendet, a mandulatejet, a fél banánt és a jégkockákat, mindaddig míg krémes állagot nem kapunk.
  2. Töltsük ki egy pohárba és díszítsük kedvünk szerint –bogyós gyümölcsökkel a kedvenc-, és már fogyaszthatjuk is!

Táplálkozási információk

Kalóriák228
Teljes zsír4g
Összes szénhidrát28g
Fehérje22g
Fazekas Dániel
Cikkíró, táplálkozási és életmód tanácsadó, junior testépítő
Fazekas Dániel profiljának megtekintése
A nevem Fazekas Dániel, Budapesten születtem. Életem legnagyobb részét a testépítés és az ahhoz tartozó egészséges életmód teszi ki. 15 éves koromban határoztam el magam, hogy változtatni fogok, mind az életvitelemen, mind a megjelenésemen. Eleinte a saját testsúlyos, későbbiekben a súlyzós edzés fortélyait sajátítottam el. Az évek során számos diétát követtem, legyen az versenyfelkészülés idején, vagy tömegnövelés érdekében alkalmazott. 5 év folyamatos ismeretszerzés, tanulás és edzésmúlt után úgy döntöttem ideje megmérettetni magam másokkal is. IFBB Junior Testépítő és Fitness Magyar Kupán, a második helyért járó ezüst érmet vihettem haza klasszikus testépítés kategóriában. Immár 6 évnyi, folyamatosan bővülő tudásommal szeretnék segíteni azokon, akik egészségesebb, fittebb életre vágynak.
myprotein