Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

6 ketogén táplálékkiegészítő a ketózis eléréséhez

6 ketogén táplálékkiegészítő a ketózis eléréséhez
Claire Muszalski
Regisztrált dietetikus4 év Ago
Claire Muszalski profiljának megtekintése
Fordította: Rózsa Zoltán

Sok kihívással járhat a ketogén étrend követése, hiszen számos olyan étkezési megkötéssel járhat, amely étrended újratervezését igényli. Ahhoz, hogy a választott étrended hosszútávon tudd követni, szükséges étkezési szokásaid élvezetessé tenned. Keto-barát étrend-kiegészítőinkkel sokkal könnyebb ketogén étrendre váltanod, vagy diétád fenntartanod!

Hogyan segíthetnek a kiegészítők a ketózis elérésében?

Keto-barát táplálékkiegészítőink segíthetnek kitűzött makrotápanyag-beviteled elérésében és életviteli céljaid hatékony elérésében. Bővítsd étrend-kiegészítő arzenálod termékeink némelyikével, és tedd élvezetesebbé és hatékonyabbá ketogén diétád!

6 keto-barát étrend-kiegészítő

1. Elektrolit Plusz Tabletta

Elektrolit Plusz Tabletta

Az Elektrolit Plusz Tabletta tartalmazza az emberi test számára szükséges elektrolitok legtöbbjét, beleértve a kalciumot, kloridot, magnéziumot, káliumot és nátriumot. Az elektrolitok nélkülözhetetlenek az elektrolit háztartás megfelelő működésének fenntartásához, amire a szervezet számos létfunkciójához szükség van. Ahhoz, hogy megfelelően tudj teljesíteni az edzőteremben vagy a futópályán, fontos az elvesztett elektrolitokat pótolnod. Ketogén étrendet követve jelentősen csökkented az elfogyasztott szénhidrát mennyiségét, ami pedig negatívan befolyásolhatja elektrolit háztartásod.

Készítményünk segíti elektrolit házaltatásod regenerálódását egy intenzív és izzasztó edzést követően. Az verejtékkel elvesztett fontos ásványi anyagok pótlásával megakadályozhatod a dehidratálódást és lerövidítheted a regenerálódással töltött időt!

2. 100% Organikus Kókuszolaj

100% Organikus Kókuszolaj

A kókuszolaj egy növényi alapú zsiradék, amely a legtöbb ketogén étrendet követő személy konyhaszekrényének alapdarabját jelenti. A szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú olaj sütéshez és főzéshez egyaránt használható. A kókuszolaj, vagy ahogy sokan hívják kókusz zsír, közepes lánchosszúságú zsírsavakat tartalmazó trigliceridekben (MCT zsírok) gazdag. Az MTC zsírok remek energiaforrást jelentenek a ketózis állapotában.

A kókuszolaj könnyen emészthető és a szervezet által hatékonyan felhasználható zsírsavakban gazdag, így a ketogén étrendet folytató, alacsony szénhidrátbevitelre törekvő személyeknek különösen hasznos lehet. Kedvenc receptjeid elkészítésekor használj kókuszolajat, és garantáld a kitűzött zsírbevitel elérését!

3. Keto Blend

Keto Blend

Keto Blend készítményünket kifejezetten a ketogén étrend követői számára alkottuk meg. Termékünk segít sport- és étkezési céljaid elérésében! Egy hagyományos fehérje készítmény szabotálhatja a ketogén diétád szénhidrát tartalma miatt, Keto Blend formulánk azonban egyedi összetételének köszönhetően nem borítja fel a ketózis állapotát.

Magas fehérjetartalma mellett, termékünk olyan hasznos összetevőket tartalmaz, mint: inulin (étkezési rost az egészséges emésztés megőrzéséhez), MCT zsírsav, kókuszolaj por és avokádópor. Továbbá, formulánk hozzáadott kolin tartalma segítheti a hatékonyabb emésztés elérését.

4. Zero Fettuccine

Zero Fettuccine
Zero Fettuccine

Zéró tésztáink és zéró rizsünk majdhogynem teljesen szénhidrátmentesek! Keto étkezési szokásaid áthágása nélkül élvezheted kedvenc spagetti, lasagne vagy makaróni recepted. Termékünk segítségével akár olyan ételeket is elkészíthetsz, amelyekre korábban nem volt lehetőséged ketogén diétád keretein belül.

Zéró köreteinkkel úgy teheted izgalmasabbá ételeidet, hogy közben szénhidráttartalmuk nem változik. Alacsony szénhidrát- és kalóriatartalmú tésztáink és rizsünk segíthetik fogyásod, a kívánt makrotápanyag bevitel és a kitűzött sportcéljaid elérését.

5. Fruit Spread Zero

Fruit Spread Zero

Valódi gyümölcsből készült, mesterséges adalékanyagoktól mentes Fruit Spread Zero lekvárunk egészséges alternatívát kínál a hagyományos magas cukortartalmú lekvárokkal és dzsemekkel szemben. Alacsony kalóriatartalmú és gluténmentes termékünk akár ketogén étrendedbe is beépítheted.

Fruit Spread Zero dzsemmel helyettesítheted a ketogén étrenddel nem kompatibilis cukros gyümölcskrémeket és lekvárokat. Termékünkkel élvezheted a gyümölcsök ízét szénhidrátbeviteled jelentős megemelése nélkül. Készítsd el a tökéletes reggelit egy ketogén barát kenyérrel és Fruit Spread Zero lekvárunkkal!

6. Cukormentes szirup

Cukormentes szirup

Cukormentes szirup termékünk tökéletes választás azok számára, akik alacsony szénhidráttartalmú étrendet követnek, de nem akarnak lemondani az édes ízek nyújtotta gasztronómiai örömökről. Szirupjaink számtalan ízben elérhetőek és adagonként kevesebb, mint egy kalória energiatartalmúak. Juharszirupra vagy csokoládé öntetre vágysz? Ketogén diétád során sem kell letenni kedvenc édes szószaidról!

Édes és sós ételek ízesítésére egyaránt használható termékünkkel finomabbá teheted ételeidet tápértékük megváltoztatása nélkül. Termékünk elérhető tejkaramella, juharszirup, málna, áfonya és egyéb ízekben. A magas cukortartalmú édességek fogyasztásának gátat szab a ketogén diéta, így nehézségekbe ütközhet édesség utáni vágyaidnak kielégítése. Keto barát cukormentes szirupunk nem tartalmaz szénhidrátot, így nem borítja fel a ketózis állapotát.

Konklúzió

A cégünk kínálatában megtalálható, ketogén barát táplálékkiegészítők segíthetnek abban, hogy ketogén étrended hosszútávon fenntartható és élvezetes legyen. Az egészség megőrzéséhez szükséges egészséges zsírsavaktól kezdve, a sportteljesítményt támogató elektrolit italokon át, egészen az alacsony szénhidráttartalmú édességekig mindent megtalálhatsz weboldalunkon. Hozd ki a legtöbbet ketogén étrendedből kiegészítőink segítségével!

 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Claire Muszalski
Regisztrált dietetikus
Claire Muszalski profiljának megtekintése

Claire a Táplálkozási és Dietetikai Akadémián végzett regisztrált dietetikus, valamint igazolt egészségügyi és wellness edzőként is végzett a Nemzetközi Egészségügyi és Wellness Coaching Konzorciumon. A Pittsburghi Egyetemen a BSc diplomáját biológia szakon, MSc diplomáját pedig klinikai dietetikus szakon szerezte.

Ételekről és fitneszről való beszélgetés és írás Claire fő jellemvonása, mivel szeret tapasztalataival másoknak egészségügyi és wellness céljaik elérésében segíteni.

Claire továbbá tanúsítvánnyal rendelkező beltéri kerékpáros oktató, és szereti a szellemi és fizikai lendületet, amit a rendszeres futásokból és jógaórákból merít. Amikor épp nem a fitnesszel van elfoglalva, szülővárosi sportcsapatainak szurkol Pittsburgh-ben, vagy családjával a konyhában főz.

Claire tapasztalatáról itt tudhatsz meg többet.

myprotein