Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

A tökéletes karácsonyi ajándék a fitnesz szerelmeseinek

A tökéletes karácsonyi ajándék a fitnesz szerelmeseinek
Emily Wilcock
Író és szakértő5 hónap Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése
A visszaszámlálás karácsonyig már javában tart, és valljuk be, nincs jobb érzés, mint megtalálni szeretteink számára a tökéletes ajándékot! Persze ez nem olyan könnyű feladat… Szerencsére a Myprotein karácsonyi manói idén sem unatkoztak: elkészítették ezt az ajándékkalauzt, ami segít, hogy mindenkinek megtaláld a megfelelő meglepetést, legyen szó táplálékkiegészítőről vagy fitnesz ruházatról! Lássuk, miről lesz szó: 

Milyen egy jó karácsonyi ajándék? 

Egy karácsonyi ajándék akkor lesz telitalálat, ha személyre szabott és egyértelműen érződik, hogy gondolkodtál rajta, hogy megtaláld a legszuperebb ötletet. Az anyukád azt tervezi, hogy jövőre rendszeresen jógázni fog, a legjobb barátod pedig már évek óta a konditerem rabja? Bárkiről is legyen szó és bárhol is tartson éppen a sport világában, nálunk megtalálod a legtalálóbb ajándékot a számára! Táplálékkiegészítők és sportruhák, kezdőknek és profiknak - fedezd fel a kínálatunkat! 

Egészséges meglepetések

Az egészséges meglepetések igazán jól fognak jönni azoknak a barátaidnak, akikről tudod, hogy hatalmas lendülettel vetik majd bele magukat az új évi fogadalmaik teljesítésébe. Akik pedig már régóta a konditerem rendszeres vendégei, nagyon fognak örülni, ha megleped őket a kedvenc termékeikkel! Böngészd át a listánkat a legjobb ötletekkel és válaszd ki, ami szerinted is kihagyhatatlan!

Impact Whey Protein por

Az örök klasszikus, ami mindenki polcán helyet érdemel! Krémes, sűrű és finom protein turmix, aminek egy adagja 23 gramm fehérjét tartalmaz, így támogatja az izomtömeg megtartását és növelését egyaránt. Ráadásul nem kevesebb, mint 50 fantasztikus ízben elérhető - csokoládé, vanília, fehércsokoládé, áfonya… soroljuk még? Ismerd meg az összes lehetőséget!

Clear Whey Isolate proteinpor

Valami gyümölcsös és frissítő alternatívát keresel a klasszikus proteinpor helyett? Próbáld ki ezt az igazán különleges fehérjeport! 20 izgalmas íz közül választhatsz: narancs-mangó, barack tea, vagy éppen görögdinnye… nem csoda, hogy ez a termék nem csak a mi kedvencünk, de a vásárlók is imádják!

Clear Whey Isolate mintacsomag

Elbizonytalanodtál, melyik íz lenne a tökéletes választás? Semmi gond, mi tudjuk, mi a megoldás: szerezd be szeretteidnek ezt a fantasztikus válogatást, hogy ők maguk dönthessék el, melyik íz lesz a kedvencük! Barack tea, narancs-mangó, vörös áfonya-málna, mangó-kókusz, görögdinnye, vagy épp mojito… egyik csábítóbb, mint a másik.

Vegan Protein Blend

Ha a flexitáriánus vagy vegán barátaidnak keresel meglepetést, a Vegan Protein Blend mindig jó döntés! Egyetlen adagban 21 gramm növényi eredetű fehérje található, így bárki számára kényelmes megoldás lehet a fehérjebevitelének a növelésére, aki a növényi eredetű táplálkozás híve. Ráadásul az ízválaszték is igazán különleges, próbáltad már például a csokoládé-sós karamell, vagy a csokoládé-mogyoró-karamell verziót?

Protein Hot Chocolate

Hozzuk ki a legtöbbet a téli hónapokból - mi fokozhatná jobban az ünnepi hangulatot, mint egy bögre gőzölgő, mennyei forró csokoládé, ami ráadásul 15 gramm fehérjét tartalmaz?

Esszenciális BCAA 2:1:1

Az elágazó láncú aminosavak, azaz BCAA-k a 9 esszenciális aminosav közé tartoznak, ami annyit tesz, hogy a testünk nem tudja előállítani őket. Mindenki számára ideális ajándék, aki szeretné megtartani az izmait, esetleg fogyni néhány kilót. Kék málna, görögdinnye, bogyós gyümölcsös vagy trópusi - az ízek kínálata sem mindennapi!

Kreatin Monohidrát por

A kreatin természetes módon is előfordul a testünkben, illetve bizonyos húsfélékben, azonban csak meglehetősen csekély mennyiségben. A kreatin monohidrát por kényelmes és praktikus megoldás, hogy többet juttathassunk ebből az anyagból a szervezetünkbe, ami akár az edzés során nyújtott teljesítményünk javításában is segíthet!

Creatine Gummies

Elsősorban azoknak a barátaidnak ajánljuk, akik szeretnék élvezni a kreatin nyújtotta előnyöket, de preferálják a gumicukor formájában történő tápanyagpótlást - ez a frissítően citromos termék vitathatatlanul a kreatinbevitel legfinomabb módját biztosítja a számukra!

Egészséges harapnivalók karácsonykor is

Valami apróságot keresel még, ami teljessé teheti az ajándékod? A finom és egészséges snackek erre a célra is tökéletesek: íme a legjobb termékeink, amik amellett, hogy kényeztetik az ízlelőbimbókat, még a makrók napi alakulását is kedvezően befolyásolják! 

Vegán Protein Chips

Az izmok fenntartásának és az izomtömeg növelésének egyik legízletesebb módja: elropogtatni egy kis protein chipset! A barbecue, vagy a thai édes chili íz kerül a kosaradba? Mi azt javasoljuk, legyen mindkettő… 

Crispy Protein Wafer

Az édesszájúak rajongani fognak ezért a finomságért: fantasztikusan ropogós és ízletes nápolyi, ami 15 gramm fehérjével segít, hogy ne csak az édesség utáni vágyunkat elégíthessük ki, de a makróink miatt se kelljen aggódnunk! Ráadásul nem csak a klasszikus csokoládé és vanília ízben gondolkodtunk: a mogyoróvajas, vagy a cookies&cream ízesítéssel garantáltan bárkit elvarázsolhatsz!

Protein Brownie

Ki ne szeretné a brownie-t?! Ez a nassolnivaló tökéletes életmentő lehet a nap folyamán bármikor: csak zsebre vágjuk és előkapjuk, amikor úgy érezzük, az éhhalál réme már valós fenyegetést jelent a számunkra. Egyetlen brownie ráadásul 23 gramm fehérjét tartalmaz: edzés előtt, edzés után, otthon vagy útközben is ez a sokoldalú finomság az egyik legjobb proteines snack!

Hazelnut Whip

Igen, ez az a termék, ami a megjelenésekor pillanatok alatt elfogyott, akkora sikert aratott: mogyoróimádók, most figyeljetek! Csokis ostyaréteg, benne fehérjével felturbózott mogyorós krém, mindezt pedig csokibevonat teszi tökéletessé. Kapaszkodj meg: ez a kényeztető harapnivaló mindössze 138 kalóriát tartalmaz, de 5.2 gramm fehérjével járul hozzá a napi proteinbevitelhez! Tudsz ennél jobbat?

Pop Rolls

Egy falatnyi édes csábítás - ez a proteines snack csupán 100 kalória, de 7 gramm prémium minőségű fehérjét tartalmaz, így érdemes betáraznod belőle, hogy bármikor feldobhasd vele a napod!

Oat Bakes

Vannak barátaid, akiknek gondot okoz időt szakítani a reggelire? Lepd meg őket Oat Bakes szeletünkkel: ez a tápláló finomság akár útközben is elfogyasztható, így ízletes segítséget nyújt majd, hogy számukra is könnyebben induljanak a hideg és sötét téli reggelek!

Igazi wellness ajándékok

Testreszabott meglepetések mindenkinek, akinek szüksége van egy kis énidőre - és ha őszinték vagyunk, akkor bizony ez a legtöbbünkre nagyon ráfér…

Protein Gummies fehérje gumicukor

Krémesen lágy őszibarackos gumicukor, ami adagonként 10 gramm fehérjét biztosít a szervezetünk számára - ezzel az innovatív termékkel biztosan örömet szerzel minden tudatosan táplálkozó ismerősödnek!

Koffein Gumicukor Gummies

A kávéfüggő barátaid odalesznek ettől a meglepetéstől - a sokadik kávé helyett ezzel a finom málnaízű, hozzáadott pantoténsavval felturbózott gumicukorral sokkal könnyebb lesz átlendülni egy hosszú nap holtpontjain! 

Daily Multivitamin 

Mindössze napi egy tabletta, ami tartalmazza a legfontosabb ásványi anyagokat és vitaminokat: a tökéletes gondoskodó ajándék! 

Myvitamins x CoppaFeel Hair, Skin&Nails gumivitamin

Ennek a limitált kiadású gumivitaminnak a megvásárlásával nem csak a saját szervezetedért, vagy akár a barátaid szépségéért tehetsz, hanem a mellrák elleni küzdelmet is támogathatod. 

Beauty Collagen Shot

Egy Pina Colada-ízvilágot idéző, kókuszos-ananászos minden-az-egyben formula: kollagén, hialuronsav, biotin és szelén garantálja, hogy a szépség belülről történő támogatása igazán kényeztető pillanatokat jelentsen!

Minek örülnek igazán a fitnesz szerelmesei karácsonykor? 

Ajándékozz kényelmet és stílust - az MP fitnesz ruházat ennek a legtökéletesebb módja!

Karácsonyi ajándékok a sport- és divatimádó hölgyeknek

MP Power Ultra kivágott hátú női póló

Könnyű, légáteresztő anyag, ami rendkívül hamar szárad és hatékonyan vezeti el az izzadtságot. A kivágott hátú design garantálja a trendi megjelenést, a póló oldalán lévő kivágások pedig a szabad mozgásról is gondoskodnak. Ebben a vörös felsőben senki sem maradhat észrevétlen!

MP Női Power Ultra Leggings

Tökéletes szellőzést biztosító panelek, izzadságelvezető és könnyen száradó anyag, mindehhez pedig egy hátsó zseb, ami még az okostelefonodat is elnyeli, ha kell? Ez a leggings egy főnyeremény! 

MP Composure keresztpántos női atléta

A jóga szerelmesei nem élhetnek tovább e nélkül a felső nélkül! Lágy és könnyű esésű atléta, aminek a hosszított kialakítása garantálja a gyakorlatok kényelmes kivitelezését, ráadásul fenntartható anyagból készült. 

MP Curve Booty Short 

Igazi közönségkedvenc: az edzés még élvezetesebb lesz ebben az extra kényelmes, varrásmentes és izzadságelvezető anyagból készült, vibrálóan élénk színekben pompázó rövidnadrágban!

MP Női Essential polár kapucnis pulóver

Kényelmes és meleg pulóver, hogy télen se fázz az edzéseid során: a szabályozhatóságról elasztikus gumizsinór gondoskodik, a polár anyag pedig a legfázósabbakat is melegen tartja a konditeremben és azon kívül is!

MP Női Shape Seamless leggings

Kényelmes és csinos: magas derekú, varrásmentes leggings, ami nem csak az alakot formálja, de a mozgás szabadságát is garantálja edzés közben. Ráadásul most már neutrális és mindenhez passzoló, csodás szürke és jádezöld árnyalatokban is elérhető. Minden női gardróbban ott a helye!

Karácsonyi ajándékötletek a sportos férfiaknak

MP Férfi Széldzseki

Az időjárással való küzdelem legstílusosabb módja: ezt a széldzsekit ráadásul fényvisszaverő részletekkel is elláttuk, hogy a viselője biztosan jól látható legyen a legnagyobb sötétben is.

MP Training Shorts 2 az 1-ben férfi rövidnadrág

A kényelem és a funkcionalitás találkozása - a sztreccs anyag, a hálós zsebek és az oldalt hasított szegény mindkettőről gondoskodnak, az elragadó árnyalatok pedig igazi vásárlói kedvenccé teszik ezt a shortot. 

MP Férfi Tempo Oversized Cotton Póló

Divatosan túlméretezett férfi póló - tudjuk, hogy az izmok megszerzése nem kis munka, így ha már el kell őket takarni, arra csakis egy ilyen kényelmes és trendi darab lehet a tökéletes választás!

Mik az idei legizgalmasabb termékcsomagjaink, amik tökéletes karácsonyi meglepetések is lehetnek? 

Fehérje Snack Doboz

10 különlegesen finom, proteinben gazdag nassolnivaló - ki ne örülne egy ilyen csodadoboznak? Telis-tele a Myprotein legnépszerűbb snackjeivel, ez a válogatás a hétköznapok megmentője lesz, de ha itt az ideje egy kis extra kényeztetésnek, akkor sem okoz majd csalódást. Tökéletes meglepetés mindenkinek, aki akár csak egy kicsit is kedveli a különleges finomságokat! 

Vegán válogatásdoboz

Egy dobozba rejtettük a legfinomabb vegán harapnivalókat és a legjobb vegán protein termékeinket: a növényi táplálkozás hívei számára válogatásunk maga lesz a kánaán! BCAA, proteines palacsinta, nápolyi, cookie, vagy fehérjeszelet - izgalmas és innovatív termékeink minden vegán életmódot követőt levesznek majd a lábáról, de garantáljuk, hogy még a húsevőket sem hagyják majd hidegen!

Clear Whey Isolate mintacsomag

Töretlen népszerűségnek örvendő, gyümölcsléhez hasonló és frissítő fehérjénk a legjobb választás, ha a proteinbevitel növelésének könnyed módját keresed - vagy éppen ezzel lepnél meg valakit. Legizgalmasabb, kirobbanóan gyümölcsös ízeinket válogattuk ebbe a csomagba, hogy a fa alatt igazán őszinte legyen majd az öröm!

Skin Glow Duo csomag

Egy különlegesen ütős bőrápolási duó - a Skin Glow szérum és Skin Glow kapszula kettőse lehetővé teszi, hogy belülről és kívülről egyaránt gondoskodhassunk a bőrünk szépségéről, így a lehető legjobb formába hozva. A niacinamidos szérumot vitaminokkal és hialuronsavval dúsítottuk, a kapszula pedig hatóanyagok egyedülálló keverékét tartalmazza: a cink, a réz és a C-vitamin egytől egyig hozzájárulhatnak, hogy bőrünk kicsattanjon az egészségtől. 

A Tömegnövelő Csomag

Ha szeretnél valakit támogatni a tömegnöveléssel kapcsolatos terveiben, lepd meg ezzel a csomaggal és figyeld a reakciót: ez a válogatás mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet! Mi is tudjuk, hogy a tömegnövelés folyamata sosem könnyű, így a leggondosabban válogattuk össze a termékeket, hogy minél nagyobb segítség lehessen a hétköznapokban: nem csak a Weight Gainer Blend, az Instant Oats és a Kreatin Monohidrát került a dobozba, de az Omega-3-ról és a mogyoróvajról sem feledkeztünk meg. Ráadásul egy shaker is lapul top termékeink között extra meglepetésként! A tömegnövelés sosem volt még ennyire kényelmes, te pedig az idei év legjobb ajándékának az ötletgazdája leszel, ha ezzel a csomaggal lepsz meg valakit.

A legjobb karácsonyi ajándékok otthoni edzéshez

Nem mindenki rajong az edzőteremért: van, aki számára praktikusabb vagy éppen komfortosabb az otthoni edzés. Bestseller kiegészítőink segítségével ez is új szintre emelhető!

Nehéz ellenállású Booty Band gumiszalag

Milyen nap is van ma? Hát persze, hogy lábnap - ezzel a fantasztikusan egyszerűen, sokoldalúan és kényelmesen használható eszközzel akár minden nap lábnap lehet! Bárhol könnyedén elfér, így az utazások során sem kell lemondanunk az izzasztó edzésekről.

Muscle Roller (bordázott SMR henger)

Ne csak az edzésre gondoljunk, az izmok ellazítása ugyanolyan fontos: ez az SMR henger otthon is tökéletes társ a regenerációban, de könnyű szállíthatóságának köszönhetően bárhol és bármikor használható. 

Regenerációs SMR labda

Ajándékozd a sportmasszázs örömét idén karácsonykor - ez a praktikus SMR labda igazi önterápiás sporteszköz, ami lehetővé teszi az izompólyák fellazítását és a kezelt terület vérellátásának fokozását anélkül, hogy ki kellene mozdulnunk az otthonunk kényelméből. 

Regenerációs Jógamatrac

Edzés, esetleg edzés utáni nyújtás, otthon, a konditeremben, vagy éppen egy szállodai szobában - ez a nagy sűrűségű szivacsból készült jógamatrac bárhol, bármikor maximális kényelmet biztosít. 

Üzenet

Már csak néhányat pislogunk és itt a karácsony - itt az ideje, hogy megtaláld a tökéletes ajándékokat, amelyekkel lenyűgözheted a környezetedben lévő összes fitneszimádót! Ne aggódj, kínálatunkban mindenki számára ott lapul a tökéletes meglepetés: fehérjeporok, edzőruhák, multivitaminok, egészséges és finom harapnivalók, vagy éppen az otthoni edzés elengedhetetlen kellékei is megtalálhatóak a termékeink között. Fedezd fel az összes lehetőséget! 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein