Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

22 tökéletes ajándék karácsonyra a futás szerelmeseinek

22 tökéletes ajándék karácsonyra a futás szerelmeseinek
Emily Wilcock
Író és szakértő1 év Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése

Minden futó tudja, hogy ez nem csupán egy hobbi, sokkal inkább életmódot jelent - ha azt szeretnéd, hogy a számukra vásárolt karácsonyi ajándék igazi meglepetést és örömet szerezzen, mindenképp olyasmit válassz, ami ehhez kapcsolódik! Akik rendszeresen futnak, hamar igazi szerelmesei lesznek ennek a sportnak - ez nem is csoda, hiszen az az endorfinlöket, amit a futás hozzáad a mindennapokhoz, igazán addiktív. Azonban sokat ronthat az élményen, ha valaki nem rendelkezik a megfelelő kiegészítőkkel, hogy a futás még a legszélsőségesebb körülmények között is élvezetes tevékenység maradhasson. Ha az ismerőseid között is vannak ilyen futó-bolondok, vagy olyanok, akik jó úton járnak, hogy azzá váljanak, legyen az ajándék karácsonyra egy ehhez kapcsolódó praktikus vagy innovatív meglepetés - meglátod, így a mikulás neked sem virgácsot hagy majd a csizmádban jövőre! Jöjjenek hát a top karácsonyi ajándék ötletek - a 22 legjobb meglepetés futóknak!

Ajándék karácsonyra

22 ajándék karácsonyra futóknak

1. Ünnepi Ízesítésű Fehérjék – karácsonyi ajándék kezdő és profi futóknak

Kényeztesd őket idén karácsonykor az ünnephez igazán passzoló ízvilágú különleges fehérjéinkkel! Egyik legnépszerűbb termékünk, az Impact Whey Protein elérhető például ínycsiklandó Fahéjas Csiga ízben! A tökéletes karácsonyi ajándék ötlet bármelyik futó ismerősödnek. 

A karácsonyi időszakban mindenki sokkal könnyebben elcsábul, ha egy kis édességről van szó, ugye ez ismerős neked is? Ezek a mennyei ízek segítenek, hogy bárki átadhassa magát az ünnep ízeinek, de ennek a makrói ne lássák a kárát!

2. Jelly Belly Impact Whey Protein – ajándék karácsonyra, amivel lehetetlen mellélőni

A Jelly Belly-vel is kisütöttünk valamit, ami a legjobb karácsonyi ajándék ötletek közé tartozik idén! Három új Jelly Belly Impact Whey Protein ízzel érkezünk karácsonyra: epres sajttorta, pörkölt mályvacukor és vajas popcorn. Az édesszájú futók számára mind maga lesz a mennyország!

3. Layered Protein Bar – ízletes fehérjeszelet a karácsonyfa alá 

Egy igazi fitness karácsonyi ajándékcsomag nem lehet teljes egy ünnepi Layered Protein Bar nélkül! Mit szólnál a karamellás keksz ízesítéshez, ami tökéletesen passzol a karácsonyi hangulathoz? A mindig édesség után vágyakozó ismerőseidnek pedig a legjobb karácsonyi ajándék lehet a vadiúj csokis mogyorós perec ízű szelet, ami jó eséllyel pályázik a fehérjeszeletek legizgalmasabbja címre! 

Érdemes többet is rendelni, hiszen ezek a fehérjeszeletek tökéletesek lesznek, ha valakinek hirtelen kell karácsonyi ajándékot kitalálnod, esetleg csak kiegészítő meglepetést szeretnél - ami egyben szuper makró-barát futás közbeni snack is lehet.

4. Női Fejpánt Futáshoz – stílusos karácsonyi ajándék nőknek

A legjobb karácsonyi ajándék nőknek, akik mindig az arcukba hulló tincsekkel küzdenek futás közben!

Ha egy ilyen csinos Futó Fejpánttal leped meg őket, már semmi sem lehet akadálya annak, hogy teljesen az előttük álló útra koncentrálhassanak! Ami pedig még jobb, hogy ez a praktikus kiegészítő a fület is melegíti, ami a vérfagyasztóan hideg téli napokon több, mint elengedhetetlen. Ráadásul a szilikonbetétek még azt is megelőzik, hogy lecsússzon futás közben! Mit szólnál a menta színhez?

5. Regenerációs Jógamatrac – meglepetés otthoni edzésekhez

Minden futó tisztában van a nyújtás fontosságával - ha a rekordjaik megdöntésére törekszenek, ezt sem hanyagolhatják el. 

Ez a Regenerációs Jógamatrac nem csak a jóga szerelmeseinek lesz tökéletes karácsonyi ajándék, bárki számára alapvető kiegészítő lehet, ha nyújtásról van szó! A kemény szivacs maximális kényelmet nyújt, ami ehhez a tevékenységhez a legfontosabb.

6. Női Velocity Ultra Seamless Leggings (Szürkéskék) – egyedi karácsonyi ajándék nőknek

A Velocity Ultra Seamless Leggings igazán rugalmas anyagból készült, így futás közben nem akadályoz a mozgásban és a lehető legkényelmesebb viselet. A szellőző panelek pedig azt is biztosítják, hogy ne forrósodjon fel túlságosan a hangulat! Ez a csodaszép szürkéskék leggings szuper karácsonyi ajándék, amiben bárki kifuthat a világból - de akkor is a legjobb választás, ha épp csak a szokásos napi 5 kilométerről van szó. 

7. Női Velocity Ultra ¼ Cipzáros Felső (Szürkéskék) – edzőruha a futás szerelmeseinek

De hát mihez is kezdhetnénk csak egy leggings-el, felső nélkül?! A szett a Velocity Ultra ¼ Cipzáros Felsővel lesz teljes! Igazán könnyű és légáteresztő anyagból készült, így a futás során sem válik kényelmetlenné. Tökéletes karácsonyi ajándék ötlet, hiszen a hideg napokon muszáj több réteget felhúzni a futáshoz, de nagyon fontos, hogy mégse melegedjünk ki túlságosan.

8. Női Velocity Sportmelltartó (Szürkéskék) – karácsonyi meglepetés női futóknak

A mindennapok alapdarabjaihoz tartozik egy kényelmes sportmelltartó, erre a célra pedig a legjobb választás a Női Velocity Sportmelltartó szürkéskék színben! Közepes tartást biztosít, a racerback kialakítás lehetővé teszi a szabad mozgást, a kivehető szivacsbetét által pedig még inkább személyre szabható, ki hogyan szeretné viselni - praktikus és egyben gyönyörű karácsonyi ajándék ötlet.

9. Velocity Hosszú Ujjú Férfi Felső – divatos karácsonyi ajándék férfiaknak

A Velocity Hosszú Ujjú Férfi Felső nagyon könnyen száradó, izzadságelvezető anyagból készült, a hátsó része és az ujjai pedig szellőző panelekkel ellátottak a tökéletes kényelem érdekében. 

Kifejezetten a mozgáshoz terveztük - ez egy olyan karácsonyi ajándék férfiaknak, amivel igazi örömet szerezhetsz, ha a futás a szenvedélyük!

10. Velocity Ultra ¼ Cipzáras Férfi Felső (Viharkék) – férfi karácsonyi ajándék futóknak

A női változathoz hasonlóan, a Velocity Ultra ¼ Cipzáras Felső nélkülözhetetlen eleme a réteges öltözködésnek a leghűvösebb napokon is. A hálós betétek biztosítják a szellőzést, a fényvisszaverő részletek pedig a sötétben való futást is biztonságossá teszik - a futó ismerőseid pont ilyen karácsonyi ajándékra vágynak! Ráadásul ez a felső Polygiene BioStatic™ kezeléssel készült, ami sokkal hosszabb ideig tartó frissességet garantál.

11. Velocity Férfi Futónadrág (Poseidon Zöld) – sportruha karácsonyra

Egy olyan karácsonyi ajándék ötletet keresel, ami praktikus, mégis örömet szerezhetsz vele? Mutatjuk: a Velocity Férfi Futónadrágot sztreccs panelekkel láttuk el a vádlinál, hogy igazán kényelmes legyen benne a mozgás, amit az állítható derékrész csak még inkább fokoz - a legjobb viselet futáshoz és otthoni pihenéshez is. A lélegzetelállító színről pedig még nem is beszéltünk - nem csodáljuk, ha máris a kosaradba tetted!

12. Gym Telefontartó Karpánt – praktikus ajándék karácsonyra

A Gym Telefontartó Karpánt egy igazán sokoldalú kiegészítő, ha idén is szeretnél örömet szerezni a karácsonyi ajándékkal: lehetővé teszi, hogy a futás közben végre ne kelljen aggódnunk a telefonunk miatt, miközben a motiváló dallamok sem hiányoznak a fülünkből!

Tökéletesen passzol iPhone 6, 6s, 7 és 8 modellekhez - remek apróság, ha még karácsonyi ajándék ötletekre vadászol.

13. Bokazokni – örökzöld meglepetés az ünnepekre

Minden futónak szüksége van egy készletre sportzokniból, legyen vagy férfi  - a mi verziónk pedig különlegesen kényelmes és szuperpuha! 

A bordázott anyag miatt nem ráncolódik, a rugalmassága pedig a legjobb viseletté teszi. Ráadásul rögtön hármas csomagban tudod megrendelni - az ajándék karácsonyra így már a jövő évi zoknipótlásról is gondoskodik!

14. Clear Vegan Protein Ízválogatás Doboz – ízletes ajándék karácsonyra

Ez egy tisztán tökéletes karácsonyi ajándék ötlet! Ha a futó barátodat Clear Vegan Protein Ízválogatás Dobozunkkal leped meg, szabadon válogathat és találhatja meg a kedvencét az öt íz közül, ráadásul mindig magánál is tarthat egy adagot, ha futás közben szüksége lenne egy kis extra fehérjére. 

15. Thermopure – meglepetés a diétázni vágyó futóknak

A Thermopure olyan táplálékkiegészítő, amely tökéletes támogatást nyújt az állóképességi sportokhoz és segít a teljesítmény növelésében. 

Olyan létfontosságú vitaminokat és különleges összetevőket (például feketebors- és zöld tea-kivonatot) tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a jobb közérzethez - és egy kis koffeint is csempésztünk bele az extra energialöketért, ami a ködös és szürke téli napokon is erőt ad a futáshoz.  

Ha tudod, hogy egy futó ismerősödnek is nehézséget okoz aktívnak maradni ebben az időszakban is, a legjobb karácsonyi ajándék ötlet lehet, ha segítesz neki átlendülni a holtponton a Thermopure által!

16. Protein Gel – fehérjedús karácsonyi ajándék

A Protein Gel elképesztő találmány - nem csak plusz energiát ad, egyben 20g fehérjét is biztosít a tested számára! Ha kell valami, hogy a lelkesedés az utolsó méterekig kitartson, erre a termékre számíthatsz. A futó barátaid imádni fogják, ha bonbon vagy csoki helyett ezt csempészed a csomagba, mint apró karácsonyi ajándék!

17. Vegán Válogatásdoboz – ínycsiklandó, növényi alapú fehérje bomba futóknak

Nem jönnek a karácsonyi ajándék ötletek, ha a vegán futó ismerőseidről van szó? Mutatjuk a megoldást, hiszen mi már össze is állítottuk a tökéletes csomagot: a Vegán Válogatásdobozt!

A doboz pontos tartalma változhat, de biztosan találsz benne valamilyen proteindús vegán finomságot, mint a Carb Crusher fehérjeszelet vagy a Choc Chew és különböző izgalmas fehérjéket, mint a Szójafehérje Izolátum vagy az innovatív és üdítő Clear Vegan. Szerettük volna, ha ez a doboz igazi kényeztetést nyújt, így csempésztünk bele vegán BCAA-t és egy mennyei vegán palacsinta mixet is!

18. Energy Gel Elite – karácsonyi ajándék a hosszútávfutás szerelmeseinek

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, milyen hasznos lehet egy futó számára az extra energialöket, ami elfér a legapróbb zsebben is! Ezért szuper karácsonyi ajándék az Energy Gel Elite: adagonként 25g szénhidrátot tartalmaz, 4 komponensből álló elektrolit rendszere segít az optimális elektrolitháztartás fenntartásában, a B-vitamin komplex pedig a fáradtság és kimerülés érzését is csökkenti.

19. Vegan A-Z Multivitamin – meglepetés, ami garantáltan örömet okoz

Ugye, milyen szuper karácsonyi ajándék ötlet, ha segítesz abban, hogy valaki egészséges maradhasson? Ez a vegán multivitamin tabletta 22 vitamin és ásványi anyag erejét adja hozzá a mindennapokhoz - így sokkal könnyebb lesz a topon maradni, akár a futásban, akár a hétköznapi tevékenységek során!

20. Vitamin D3 – napvitamin a sötét téli napokra

A napsütés vitaminja, a D3 vitamin támogatja a csontok és izmok egészségét, így sokkal kisebb az esélye a futás közben vagy következtében előforduló sérüléseknek. Nem mellesleg az immunrendszer erősítésében is szerepet játszik - nem lesz több kihagyott futóedzés holmi köhécselés vagy orrfolyás miatt! Ha gondoskodni szeretnél futó ismerőseidről, ez a termék ideális karácsonyi ajándék lehet. 

21. Kalcium & Magnézium – karácsonyi ajándék egészségtudatos futóknak

A kalcium támogatja a csontok egészségét - természetes, hogy ez minden futó számára létfontosságú, hiszen szeretnék elkerülni a sérüléseket. A magnézium pedig a kimerültség csökkentésében segít: így a Kalcium & Magnézium tablettánkkal pedig te segíthetsz a barátaidnak, hogy továbbra is energikusan és lelkesen indulhassanak neki a futásnak! Csempészd be különleges karácsonyi ajándék ötletként ezt a vitamint néhány csomagba - a briliáns sugallatot ráérsz nekünk később megköszönni.

22. Breakfast Layered Protein Bars – ízletes fehérjeszeletek

Szeretnéd, ha az idei karácsonyi ajándék különlegesen édes és finom lenne, emellett azonban a futó életmódhoz passzolva egészségesebb és fehérjedúsabb, mint a hagyományos nassolnivalók? Szerezd be új Breakfast Layered Bar szeletünket, ami akkor is tökéletes vészmegoldás lehet, ha nem jutott idő a reggelire - a sós karamell és az erdei gyümölcs ellenállhatatlan íze miatt pedig szuperül megállja a helyét, mint fitt karácsonyi ajándék. 

Még több ötletet keresel, mi a legjobb ajándék karácsonyra a sportőrült barátaidnak? Nem hagyunk cserben: 

Kiegészítők

Tökéletes karácsonyi ajándék ötletek a fitnesz szerelmeseinek

Az ünnepek közeledtével izgulni kezdesz, mert nem tudod, mivel lepd meg edzőtársadat? Ne aggódj, elhoztuk a tökéletes karácsonyi ajándék ötletek listáját!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein