Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Bemutatjuk gumivitamin újdonságainkat | Építsd fel a tested védelmét!

Bemutatjuk gumivitamin újdonságainkat | Építsd fel a tested védelmét!
MyproteinHU
Író és szakértő2 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Bestseller gumivitamin termékkínálatunk tovább bővült! Ez a három új étrend-kiegészítő ízletes módon adhat löketet napirendednek. Íme, minden, amit tudni érdemes róluk:

Vegán Multivitamin Gummies Gumivitamin

gumivitamin

Ha növényi eredetű forrásból szeretnél kilenc alapvető tápanyaghoz hozzájutni, akkor próbáld ki a Vegán Multivitamin gumivitamint! Ezek a citrom ízű finomságok C-vitamint tartalmaznak az immunrendszer támogatásának érdekében¹, jódot a kognitív funkciók fenntartására² és D3-vitamint az egészséges csontok elősegítésére.³

Biotint és cinket is tartalmaznak - két olyan fontos tápanyagot, amelyek leginkább állati eredetű termékekben találhatók meg. Ez a vegánbarát készítmény nagyszerű módot jelent arra, hogy az étrendedből esetlegesen hiányzó, alapvető tápanyagok szintjét növeld.

Hair, Skin & Nails Vegán Gumivitamin

hajvitamin

Az étrendünk fontos szerepet játszik szépségápolási rutinunkban. Szegényes, nem megfelelő táplálkozás vagy vitaminhiány hajhullást, törékeny körmöket és száraz bőrt eredményezhet.

Az eper ízű Hair, Skin & Nails Vegán Gumivitamin termékünk biotint tartalmaz, hogy javítsa a haj és a bőr állapotát⁴, valamint C-vitamint, hogy támogassa a kollagén természetes képződését.⁵ B6-vitamint is adtunk hozzá, hogy segítsen csökkenteni a fáradtságérzetet⁶, így nemcsak jól nézhetsz ki, de egész nap a lehető legjobban is érezheted magad.

D3-vitamin Gumivitamin

D-vitamin

A D-vitamin esszenciális, mindennapi tápanyag, amely hatással van csontjaink egészségére, immunitásunkra és sejtjeink működésére.⁷ Természetes úton is előállítja szervezetünk, ha napfénynek tesszük ki magunkat. Ám ez azt is jelenti, hogy Magyarország - és számos más ország - lakossága körében rendkívül gyakori a D-vitamin hiány.

Adagonként 25 μg D3-vitaminnal ezek a gyümölcsös gumivitaminok ízletes módot jelentenek a napi bevitel növelésére.

 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

  1. Vitamin C contributes to the normal function of the immune system. 
  2. Iodine contributes to normal cognitive function. 
  3. Vitamin D3 contributes to the maintenance of normal bones, contributes to the normal function of the immune system and has a role in the process of cell division. 
  4. Biotin contributes to the maintenance of normal hair and skin.  
  5. Vitamin C contributes to normal collagen formation for the normal function of skin. 
  6. Vitamin B6 contributes to a reduction in tiredness and fatigue. 
MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein