Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Carb Crusher | Egy protein szelet amiből nem adsz majd senkinek

Carb Crusher | Egy protein szelet amiből nem adsz majd senkinek
Jennifer Blow
Író és szakértő6 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Mi a Carb Crusher fehérjeszelet?

Tudtad, hogy az átlagos áruházi csokik nagyságrendileg 25g cukrot tartalmaznak? Tele üres kalóriákkal, ami a napi cukorbeviteled 100%-át fedezi - mindezt egy szelet csoki. Ha folyamatosan azon kapod magadat, hogy nyitogatod a hűtőt otthon és mindig keresel valamit, amivel kielégítheted az édesszájú énedet, akkor a legújabb fejlesztésünk a tökéletes megoldás - mindezt anélkül, hogy belerondítanál a diétádba.

A Carb Crusher szeletünk egy páratlan magas fehérjetartalmú, de alacsony cukortartalmú snack - egyszerűen a édesszájúak legjobb barátja. Minden egyes szelet tekintélyes 21g fehérjét tartalmaz és 20 alapvető vitaminból és ásványi anyagból biztosítja átlagosan a 100% RDA (ajánlott napi minimális bevitel) mennyiséget. De a legjobb, hogy mindezt nem több mint 2.7g hasznosuló szénhidrát társaságában (hasznosuló szénhidrát az ami megemeli a vércukor szintedet). Így akár az irodában van, akár az edzőteremben, gyorsan és könnyen elfogyaszthatja ezt a finom snacket, bűntudat és felesleges cukor nélkül.

Carb Crusher protein szelet

Összetevők

21g magas minőségű fehérjével a Carb Crusher biztosít egy kis extrát az étrendjébe, segítve az izomépítést, ezáltal még közelebb kerülni a kitűzött célokhoz vagy megtartani a már nehezen elért eredményeket.  A fehérje egy nélkülözhetetlen tápanyag az izomépítéshez és fenntartáshoz, mivel a fehérjék biztosítják a szervezet számára szükséges alapvető aminosavakat, melyek segítségével a következő szintre tudunk lépni az edzésben és a regenerációban - és közben a nassolás se marad el.

20 különböző ásványi anyaggal és vitaminnal erősítettük meg, melyek átlag 100%-ban fedezik az ajánlott napi minimális bevitelt (RDA), így bármi is a célja, a Carb Crusher szelettel biztos lehetsz benne, hogy egészséges összetevőket biztosít a hétköznapi élethez is.

A Carb Crusher legnagyobb erénye mégis az, hogy nem tartalmaz 2,7g hasznosuló szénhidrátnál többet – ez az a cukor, amely megemeli a vércukorszintet, ezzel elősegítve a nemkívánatos zsírraktározást és gátolva a zsírégetést. Ezeken felül a finom ízekre is gondoltunk, így bármikor elcserélnéd majd szokásos desszertedet egy Carb Crusher szeletre.

Mik azok a hasznosuló, egyszerű szénhidrátok?

A hasznosuló, egyszerű szénhidrátok kifejezést használjuk olyan szénhidrátokra, amelyek a glükóz mennyiségének a véráramban történő hirtelen emelkedését okozzák. A hasznosuló szénhidrátok azért okoznak ilyen ugrást, mivel csak egy vagy két egység cukorszacharidból állnak. Ez azt jelenti, hogy a testnek alig kell lebontania őket az emésztéshez, naogyn gyorsan elérhetővé válnak felhasználásra. A természetben sok élelmiszerben előfordulnak, mint a gyümölcsök és zöldségek, de amiket érdemes kerülnünk, azok a hozzáadott cukrok, melyek megtalálhatóak az édességekben, süteményekben.

Ha éppen állóképességi edzésre készülsz, akkor az egyszerű szénhidrátok nem rosszak, de bármilyen más alkalommal ha sok cukrot viszünk be az étkezésünkkel, az megalapoz egy gyilkos energiaszint csökkenésnek és a nehezen irányítható éhségrohamoknak.

Amikor a cukor természetes módon bekerül a véráramba étkezés után, akkor a tároló hormon, az inzulin, a hasnyálmirigyben kerül kiválasztásra. Az inzulin összegyűjti a cukrot energiaként való felhasználásra és a felesleget elraktározza glikogénként (szénhidrátraktárak) és zsírraktárként. Minél magasabb a vércukorszint, annál nagyobb valószínűséggel tárolja a felesleges energiát zsírként és miközben kiválasztódik az inzulin, a zsírégetési képességünk is szüneteltetve van.

Mikor fogyaszthatom a Carb Crusher szeletet?

Bármikor, amikor rád tör az édesség utáni vágy - otthon, irodában, iskolában vagy közvetlen egy edzés után. Mivel alacsony cukortartalmú, így nem fogja elrontani a diétát.

3 fenséges ízben

Találni egy olyan snackket, ami kitűnik a tömegből mind íz, mind tápérték tekintetében nehéz lehet, de a Carb Crusher mindkettőben csillagos ötösre teljesít. Három ínycsiklandozó ízből választhatsz, így a legjobb ha mind a háromból egyet tartasz a táskádban - biztos ami biztos, ha rád tör az édesség roham :)

Étcsokoládé és tengeri só

Egy puha, de rágós keserédes étcsokoládé alap megbolondítva egy csipet tengeri sóval a különleges ízélményért, bőséges karamell és roppanós crisp réteggel középen, végül pedig egy selymes étcsokoládéval bevonva.

Carb Crusher étcsokoládé tengeri só

Epres sajttorta

Tejcsokoládéba mártott bársonyos eper sajttortás alap, benne ropogós crips réteggel elhozza a kedvenc desszertje ízélményét, benne finom karamell réteggel.

Carb Crusher protein szelet eper sajttorta

Karamell - mogyoró

Ellenállhatatlanul mogyorós lágy alap, sejmes karamellel rétegezve a gazdag, szájban olvadós ízélményért, és kívül pedig tejcsokoládé bevonattal.

Carb Crusher protein szelet karamell mogyoró

 

Mi az ítéletünk a Carb Crusher szeletről? Kerüld ki a szemét kaja impulzusokat és tarts magadnál a táskádban párat, ha rád törne az éhség!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein