Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Clear Whey, a fehérjedús frissítő | Ezt érdemes tudnod róla

Clear Whey, a fehérjedús frissítő | Ezt érdemes tudnod róla
Lauren Dawes
Író és szakértő5 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Legutóbb mindössze 5 nap alatt elfogyott polcainkról... most azonban ismét örömmel jelentjük: népszerűségének köszönhetően újra elérhető a Clear Whey Isolate termékünk!

 

Alapjaiban gondoltuk újra a fehérje shake fogalmát, és az eddigi konvencióktól eltérő termék ötlettel rukkoltunk elő. A megszokott fehérje shake egy kis szezonális átalakításon esett át, így most már szomjoltó frissítőként fogyaszthatod kedvenc magas fehérjetartalmú italod.

Alacsony cukortartalmú Clear Whey Isolate termékünk adagonként 20 gramm fehérjét biztosít szervezeted számára. Öt ellenállhatatlanul finom ízesítésben érhető el kiegészítőnk. Találd meg személyes kedvenced a citrom & lime, mojito, narancs & mangó, barackos jeges tea és vegyes cukorka ízesítések közül!

Clear Whey Isolate
A nagy melegben végzett intenzív edzések után frissítő változást jelenthet édes ízű fehérjeturmixod lecserélése innovatív, magas fehérje tartalmú szomjoltóinkra. A fehérjében gazdag, könnyen oldódó turmix enyhe savanykás ízével a tökéletes választást jelenti edzéseid után.

Gareth Gray, a termékfejlesztési divíziónk vezetője, az alábbi nyilatkozatot tette a Clear Whey termékről:

„Clear Whey termékünk tökéletes példa az innovációra. A tejsavófehérjékhez kapcsolt sztereotípiákkal szemben egy olyan terméket sikerült létrehoznunk, amely a magas minőségű fehérje és a frissítő íz kombinációját nyújtja. Ez az első termék a kategóriájában, és izgatottan ajánljuk vásárlóink részére.”

Az elkészítéshez keverj össze egy adagolókanál fehérjeport vízzel, és várj 15 másodpercet fogyasztás előtt! Gourmet vásárlóink az ízélmény fokozása érdekében fogyaszthatják italuk jégkockákkal is. Garantáltan nehéz lenne Clear Whey termékünknél ízletesebb és hűsítőbb fehérje italt találni!

 

Clear Whey Isolate

Miért van szükségem fehérjére?

Szívesen kényeztetnéd ízlelőbimbóid ízletes szomjoltóinkkal, azonban nem vagy biztos abban, hogy miért van szükséged fehérjeporra? Az alábbi pár sorban röviden megtudhatod, hogy milyen lehetséges előnyöket tartogat számodra a fehérjepor fogyasztása.

Mielőtt a sporttáplálkozást érintő aspektusát vizsgálnánk meg a fehérjefogyasztásnak, fontos megjegyezni, hogy a fehérje elengedhetetlen tápanyag a test egészséges működéséhez. Az étkezés során bevitt fehérje részt vesz a hormonok és enzimek előállításában, és a sejtek nélkülözhetetlen részét képezi. Alapvető építőelemét jelenti olyan szöveteknek, mint az izomzat, kötőszövet, haj, bőr és köröm.

Ezért lehet egy hasznos kiegészítő számodra a fehérjepor. Hozzájárulhat az izomszövetek építéséhez és fenntartásához.1 Légy biztos abban, hogy az edzések során befektetett energia hatékonyan megtérül!

Jennifer Blow, táplálkozástudományi szakértő véleménye szerint: „A fehérje egy elengedhetetlen makrotápanyag. Az átlagos fehérjeszükséglet, fizikailag nem aktív felnőttek számára napi 45-55 gramm. Egy 70 kilogramm testsúlyú személy, aki izomzatát fejleszteni szeretné, akár 130 grammos napi fehérjeszükséglettel is rendelkezhet.”

Szeretnél többet megtudni, milyen előnyöket nyújthatnak számodra a fehérje italok? Olvasd el cikkünket a témában!
Clear Whey Isolate

Mindössze annyi maradt, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbb ízesítést!

Ne habozz! Rendeld meg a Clear Whey Isolate terméket!

 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

  1. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához.
Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein