Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Egészséges nasi kínálatunk bővült | Ezek a finomságok segítenek, hogy egészséges légy

Egészséges nasi kínálatunk bővült | Ezek a finomságok segítenek, hogy egészséges légy
Evangeline Howarth
Író és szakértő2 év Ago
Evangeline Howarth profiljának megtekintése

Olyan könnyen nyúlunk sokszor a chipses zacskó után. Felbontjuk, gyorsan felfaljuk, és fél óra múlva már ismét éhesek vagyunk.

Gyakran előfordul, hogy a legkényelmesebb nasi és a benne található tápanyagértékek éppen nem egyeznek a céljainkkal, vagy fontos tápanyagok hiányoznak belőle.

Többé már nem! Kifejlesztettünk ugyanis olyan egészséges nasikat, amik segítségedre lesznek, akár energialöketre van szükséged, vagy egészséges ragyogást, ill. jobb emésztést szeretnél elérni.

Vitaminnal teli harapnivalóinkról van szó. Ezek az ízletes golyócskák nélkülözhetetlen tápanyagokban - vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjében és jótékony baktériumokban - gazdagok.

Íme, hogy miről is beszélünk pontosan:

egészséges nasi

Bio Bites a jó emésztésért

A bélrendszered nagyobb hatással van a teljesítményedre és az általános egészségedre, mint eddig gondoltad. Valójában egy friss tanulmány még arra is rávilágított, hogy az egészséges bélrendszer és emésztés hosszabb, egészségesebb életet is jelent.¹

A Bio Bites nassolnivaló tökéletes snack megoldást jelent, mely az egészséges bélműködést támogatja. 1 milliárd jótékony baktériumot tartalmaz, így elősegíti a normális emésztést, valamint segít, hogy a következő étkezésig se térj el céljaidtól.

Attól még, hogy egészséges, még nem jelenti azt, hogy nem ízletes. Kakaós-narancsos ízvilágával egyszerre kényezteted magad és segítesz az emésztőrendszerednek.

 

Beauty Bites az egészséges haj, bőr és köröm elősegítésére

Ki gondolta volna, hogy épp egy nassolnivaló lesz az új szépségápolási üdvöske? Nos, elhoztuk neked a Beauty Bites termékünket.

Amellett, hogy a Beauty Bites nagyszerű fehérje- és rostforrás (mi másra számítottál tőlünk?), tele van még A- és C-vitaminnal, hogy belülről támogassák az egészségesebb bőrt. És ha mindez még mindig nem elég, adtunk hozzá még kollagént, retinolt és hialuronsavat, hogy egy extra szépség löketet adjanak.

Amennyiben, még mindig nem döntöttél úgy, hogy legközelebb ezzel a nasival csillapítod majd éhségedet uzsonna időben, úgy hadd áruljuk el, milyen ízben kapható. Sós. Karamellás. Mandula. Kell még tovább győzködnünk?

 

Energy Bites a fáradtság leküzdésére

Ha nehezen lendülsz át a délutáni kajakómán, akkor gyors segítséghez kell folyamodnod, hogy megállítsd a fáradságot.

Az Energy Bites nasi csillapítja az éhséget, valamint nem csupán fehérje és rost nagyszerű forrása, hanem vitaminokban és superfoodokban is gazdag, hogy energiával lásson el egy nehéz délután folyamán.

Tartalmaz guaranát, természetes koffeinforrást és macát az egészséges löketért, továbbá B6-vitamint, hogy legyőzd a fáradtságot, és egészen vacsoráig elég energiád legyen.

Ellenállhatatlan mogyorós ízével az Energy Bites segít édesség iránti vágyad csillapításában is. 

Tanulság

Miért választanál másik nasit, ha egy falat gondoskodik a rád törő éhség csillapításáról és közben még jól is érezheted magad? Szóval, dőlj hátra, bontsd fel egy csomaggal, és engedd, hogy a nasi elvégezze helyetted a kemény munkát!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

  1. Wilmanski, T., Diener, C., Rappaport, N., Patwardhan, S., Wiedrick, J., Lapidus, J., … & Price, N. D. (2021). Gut microbiome pattern reflects healthy ageing and predicts survival in humansNature metabolism3(2), 274-286
Evangeline Howarth
Író és szakértő
Evangeline Howarth profiljának megtekintése

Evangeline fiatal kora óta versenyszerűen sportolt. RYA minősített vitorlás oktatóként tisztában van vele, hogy mennyire fontos a megfelelő táplálkozás az extrém és állóképességi sportokban, mivel a Team GBR csapatában és az egyetemi első számú csapat edzőjeként és kapitányaként szerzett tapasztalatot.

Szabadidejében Evangeline szeret futni, különösen maratonokat. Hétvégén vízi sportokat űzve vagy a hegyekben túrázva találod. Kedvenc estéit HIIT edzésekkel vagy guggolásokkal tölti az edzőteremben, mielőtt összedobna egy jó fűszeres ételt, egy tonna zöldséggel - yum!

Evie tapasztalatairól itt tudhatsz meg többet.

myprotein