Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Íme, az edzés előtti táplálékkiegészítők új generációja | Pre-Workout gumicukor

Íme, az edzés előtti táplálékkiegészítők új generációja | Pre-Workout gumicukor
Monica Green
Író és szakértő2 év Ago
Monica Green profiljának megtekintése

Az ünnepi időszak csupa móka és kacagás, amíg el nem jön a január. A munka, az egyetem és egyéb kötelezettségek átveszik újra az irányítást, és rájössz, hogy végtére is ugyanolyan fáradt vagy, mint decemberben voltál. Ne aggódj viszont, majd az új generációs Pre-Workout Gummies gondoskodik rólad! Ezek az ízletes gumicukrok nem csak az edzőteremben nyújtott teljesítményedet segítik elő, hanem tökéletes módot jelentenek arra is, hogy egy adag koffeinlöketben részesülj.

Pre-Workout Gummies gumicukor

Adagonként mindössze 20 mg koffeint tartalmaz, így egyetlen gumicukornak köszönhetően megkapod a szükséges löketet a reggeli iskolai futáshoz, vagy ahhoz hogy befejezd az esszédet, vagy hogy mosollyal az arcodon vegyél részt a reggeli értekezleten. Ha a koffein toleranciád valamivel magasabb, vagy ha egész éjjel forgolódtál, és egy kis löketnél többre van szükséged, akkor vegyél be kettő, három vagy négy gumicukrot! De itt már azt javasoljuk, hogy húzd meg a határt.

Az átlagos edzés előtti porok nagyjából 150 mg koffeint tartalmaznak. Ez egy kicsit sok lehet egy átlagos ember számára, akinek a megszokott koffeinbevitelét a reggeli kávé jelenti, majd ezt követi egy szigorúan koffeinmentes időszak, hogy ne zavarja meg az alvást. Itt jönnek hát képbe az edzés előtti gumicukrok.

Ha lelkesen látogatod az edzőtermet, de még újdonság számodra a koffein edzésteljesítmény fokozása céljából, a Pre-Workout Gummies tökéletes kiindulópont. A koffein azon fog dolgozni, hogy semmi se álljon a koncentrációd útjába. Máris a kanyarban az egyéni rekord!  A hozzáadott B6-vitamin pedig segít csökkenteni a fáradtságot, így az edzést befejeztével még mindig lesz energiád a nap további részéhez.

Összefoglalás

Napi egy Pre-Workout Gummies segít kordában tartani a fáradtságot. Ha szükséged van egy kis koffeinlöketre, akkor válaszd ezt a finomságot!

 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Monica Green
Író és szakértő
Monica Green profiljának megtekintése
myprotein