Kiegészítők

Íme, az edzés előtti táplálékkiegészítők új generációja | Pre-Workout gumicukor

Az ünnepi időszak csupa móka és kacagás, amíg el nem jön a január. A munka, az egyetem és egyéb kötelezettségek átveszik újra az irányítást, és rájössz, hogy végtére is ugyanolyan fáradt vagy, mint decemberben voltál. Ne aggódj viszont, majd az új generációs Pre-Workout Gummies gondoskodik rólad! Ezek az ízletes gumicukrok nem csak az edzőteremben nyújtott teljesítményedet segítik elő, hanem tökéletes módot jelentenek arra is, hogy egy adag koffeinlöketben részesülj.

Pre-Workout Gummies gumicukor

Adagonként mindössze 20 mg koffeint tartalmaz, így egyetlen gumicukornak köszönhetően megkapod a szükséges löketet a reggeli iskolai futáshoz, vagy ahhoz hogy befejezd az esszédet, vagy hogy mosollyal az arcodon vegyél részt a reggeli értekezleten. Ha a koffein toleranciád valamivel magasabb, vagy ha egész éjjel forgolódtál, és egy kis löketnél többre van szükséged, akkor vegyél be kettő, három vagy négy gumicukrot! De itt már azt javasoljuk, hogy húzd meg a határt.

Az átlagos edzés előtti porok nagyjából 150 mg koffeint tartalmaznak. Ez egy kicsit sok lehet egy átlagos ember számára, akinek a megszokott koffeinbevitelét a reggeli kávé jelenti, majd ezt követi egy szigorúan koffeinmentes időszak, hogy ne zavarja meg az alvást. Itt jönnek hát képbe az edzés előtti gumicukrok.

Ha lelkesen látogatod az edzőtermet, de még újdonság számodra a koffein edzésteljesítmény fokozása céljából, a Pre-Workout Gummies tökéletes kiindulópont. A koffein azon fog dolgozni, hogy semmi se álljon a koncentrációd útjába. Máris a kanyarban az egyéni rekord!  A hozzáadott B6-vitamin pedig segít csökkenteni a fáradtságot, így az edzést befejeztével még mindig lesz energiád a nap további részéhez.

Összefoglalás

Napi egy Pre-Workout Gummies segít kordában tartani a fáradtságot. Ha szükséged van egy kis koffeinlöketre, akkor válaszd ezt a finomságot!

 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.Monica Green

Monica Green

Író és szakértő

Originally from South London, Monica graduated from the University of Leeds with a degree in Philosophy. After discovering a love for the gym whilst studying, Monica was drawn to weight training which helped her hugely through stressful times as a student. From writing for a popular student site, Monica developed her skills as an author, writing trending feature pieces regularly. She is thrilled to be able to combine her love for writing with her passion for the gym. In her spare time Monica loves to cook, try out new restaurants with friends and explore new walking trails.


Akár -30% Blog exkluzív akció Kupon: BLOGHU | Klikk Vásárlás