Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Csapj le az Impact Week-re érkező vadonatúj termékekre!

Csapj le az Impact Week-re érkező vadonatúj termékekre!
Monica Green
Író és szakértő10 hónap Ago
Monica Green profiljának megtekintése

Fordította: Révai Zsófia

Ismét itt az Impact Week, mi pedig még az eddigieknél is több segítséget nyújtunk neked céljaid elérésében! Hogy mit várhatsz? Elképesztő akciókat, vadiúj termékeket – na és persze a régi közönség kedvencek visszatértét, de most új ízekben.

Idén a termékfejlesztő csapatunk visszatért az alapokhoz. Úgy döntöttek, hogy itt az ideje párosítani a közönség kedvenc Clear protein termékvonalat a klasszikus kóla ízzel. Így népszerű fehérjetermékeink közül több elérhetővé vált új, pezsdítően friss ízesítésben.

Impact Week

Clear Whey Isolate - Kóla ízesítés

A méltán népszerű Clear Whey Isolate fehérjepor mostmár kóla ízben is választható. Az adagonként 20 gramm fehérjét biztosító, könnyed fehérjeital kihagyhatatlan az édes ízek szerelmeseinek. Termékünk zéró cukrot és zsírt tartalmaz és kimagasló minőségű hidrolizált tejsavófehérjéből készült.

Clear Vegan Protein – Kóla ízesítés

A növényi alapokon nyugvó táplálkozást követő vásárlóinknak pedig itt a Clear Vegan Protein kóla ízesítésben!

Egy adag 11 gram fehérjét tartalmaz és 52 kilókalóriát, ezzel az új ízzel pedig felkészülhetsz a forró nyári napokra! Tökéletes edzés utáni üdítőként, de bármikor a nap során is bevetheted, ha kicsit felturbóznád a fehérjebeviteled. A magas fehérjetartalom mellett, olyan esszenciális tápanyagokkal kecsegtet mint a biotin, folsav és B12-vitamin.

Clear Collagen – Kóla ízesítés

A Clear Collagen-ről talán kevesebb szó esik, mint a fehérjékről, pedig, ha a makrókról beszélünk, akkor egy igazi győztest üdvözölhetünk ebben a termékben!

A magas tisztaságú kollagén-peptidekkel készült Collagen Protein egy finom, lágy shake 91%-os fehérjetartalommal, amely nagyon kevés szénhidrátot és zsírt tartalmaz. A kollagén fontos szerepet játszik a haj, bőr és köröm egészségében is, erőssé és kicsattanóvá téve őket.

Most pedig a vadiúj, limitált kóla ízben is elérhető, így ha te inkább a kollagént kedvelők közé tartozol, rád is gondoltunk!

Alpha Pre-Workout – Kóla ízesítés

Itt az ideje, hogy plusz lendületet adj testednek, még mielőtt belépnél az edzőterembe. Az Alpha Pre-Workout a legújabb titkos fegyverünk. Ütős és lényegre törő formulánk tartalmaz minden fontos edzés előtti összetevőt, beleértve a citrullin-malátot, a béta-alanint és a koffeint, hogy a következő szintre emelhesd edzésed. Az Impact Week alkalmával a szokásos ízek mellett mostmár kóla ízesítésben is elérheted a terméket.

Üzenet

A legütősebb újdonságokat hoztuk el neked a az Impact Week alkalmával! Tárazz be a kedvenc termékeidből és a limitált kiadású újdonságokból egyaránt, amelyek a legfinomabb ízekkel kényeztetnek és egyben segítenek téged a fitness céljaid elérésében – ráadásul kiváló áron szerezheted be őket az Impact Week során!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Monica Green
Író és szakértő
Monica Green profiljának megtekintése
myprotein