Kiegészítők

Megérkezett a világelső Clear Soy Protein! | A szója így lesz igazán üdítő!

Annak idején a Clear Whey Proteinnel sorsfordító újdonságot mutattunk be. A Clear Vegan Protein termékkel aztán tovább léptünk. És most egy vadonatúj innovációval tértünk vissza – íme, a Clear Soy. Mindazok számára, akik nem rajonganak a borsófehérjéért, és a tejsavóért sincsenek oda, hidrolízis technológiát alkalmaztunk a teljesen oldódó, könnyű és frissítő Clear Soy fehérje megalkotása során.

Valószínűleg kíváncsi vagy, mi különbözteti meg a Clear Soy-t a többi Clear Protein termékünktől. Engedd meg, hogy elmagyarázzuk…

Clear Soy Protein

Tápanyag aduász

A Clear Soy Protein az adagonként 10g fehérjével egy igazi fehérjebomba, amely segít megőrizni és felépíteni az izmokat. Nagyszerű lehetőség azok számára is, akik korlátozni szeretnék a cukorbevitelt, hiszen adagonként kevesebb, mint 1g cukrot tartalmaz.

És említettük már, hogy valódi gyümölcsök felhasználásával készül? Az ajánlott napi B-vitamin bevitel 30%-át, valamint az ajánlott napi C-vitamin-adag 50%-át tartalmazza. Míg a B6 és B12-vitamin támogatja az immunrendszert, fenntartja a normál pszichológiai funkciókat és csökkenti a fáradtságot, addig a C-vitamin a sejtek egészségének megőrzéséért és az egészséges bőr fenntartásáért felel.

A Clear Soy teljes aminosavprofillal is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza. Különösen hasznos ez a vegán vagy vegetáriánus étrenden élők számára, mivel hús vagy tejtermékek fogyasztása nélkül nehezebb lehet az összes aminosav bevitele.

Három csodásan gyümölcsös íz

Három ízesítéssel kínáljuk: citrom & lime, narancs & pink grapefruit, valamint szőlő. Tökéletes megoldás, ha épp nem egy krémes fehérjeturmixra vágysz, viszont szeretnéd biztosítani szervezeted részére a makrókat.

Tanulság

Ki mondta, hogy a vegánok és vegetáriánusok nehezen jutnak elegendő fehérjéhez? Nos, ők nyilvánvalóan nem hallottak még a Clear Protein termékünkről. Valódi gyümölcsökkel, hozzáadott vitaminokkal, teljes aminosavprofillal és adagonként 10g fehérjével sosem volt még ilyen egyszerű (és finom) a fehérjebevitel növelése. Válasz egy ízt, és engedd, hogy felüdítsen!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.Monica Green

Monica Green

Író és szakértő

Originally from South London, Monica graduated from the University of Leeds with a degree in Philosophy. After discovering a love for the gym whilst studying, Monica was drawn to weight training which helped her hugely through stressful times as a student. From writing for a popular student site, Monica developed her skills as an author, writing trending feature pieces regularly. She is thrilled to be able to combine her love for writing with her passion for the gym. In her spare time Monica loves to cook, try out new restaurants with friends and explore new walking trails.


Akár -30% Blog exkluzív akció Kupon: BLOGHU | Klikk Vásárlás