Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Megérkezett a világelső Clear Soy Protein! | A szója így lesz igazán üdítő!

Megérkezett a világelső Clear Soy Protein! | A szója így lesz igazán üdítő!
Monica Green
Író és szakértő2 év Ago
Monica Green profiljának megtekintése

Annak idején a Clear Whey Proteinnel sorsfordító újdonságot mutattunk be. A Clear Vegan Protein termékkel aztán tovább léptünk. És most egy vadonatúj innovációval tértünk vissza – íme, a Clear Soy. Mindazok számára, akik nem rajonganak a borsófehérjéért, és a tejsavóért sincsenek oda, hidrolízis technológiát alkalmaztunk a teljesen oldódó, könnyű és frissítő Clear Soy fehérje megalkotása során.

Valószínűleg kíváncsi vagy, mi különbözteti meg a Clear Soy-t a többi Clear Protein termékünktől. Engedd meg, hogy elmagyarázzuk…

Clear Soy Protein

Tápanyag aduász

A Clear Soy Protein az adagonként 10g fehérjével egy igazi fehérjebomba, amely segít megőrizni és felépíteni az izmokat. Nagyszerű lehetőség azok számára is, akik korlátozni szeretnék a cukorbevitelt, hiszen adagonként kevesebb, mint 1g cukrot tartalmaz.

És említettük már, hogy valódi gyümölcsök felhasználásával készül? Az ajánlott napi B-vitamin bevitel 30%-át, valamint az ajánlott napi C-vitamin-adag 50%-át tartalmazza. Míg a B6 és B12-vitamin támogatja az immunrendszert, fenntartja a normál pszichológiai funkciókat és csökkenti a fáradtságot, addig a C-vitamin a sejtek egészségének megőrzéséért és az egészséges bőr fenntartásáért felel.

A Clear Soy teljes aminosavprofillal is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy mind a kilenc esszenciális aminosavat tartalmazza. Különösen hasznos ez a vegán vagy vegetáriánus étrenden élők számára, mivel hús vagy tejtermékek fogyasztása nélkül nehezebb lehet az összes aminosav bevitele.

Három csodásan gyümölcsös íz

Három ízesítéssel kínáljuk: citrom & lime, narancs & pink grapefruit, valamint szőlő. Tökéletes megoldás, ha épp nem egy krémes fehérjeturmixra vágysz, viszont szeretnéd biztosítani szervezeted részére a makrókat.

Tanulság

Ki mondta, hogy a vegánok és vegetáriánusok nehezen jutnak elegendő fehérjéhez? Nos, ők nyilvánvalóan nem hallottak még a Clear Protein termékünkről. Valódi gyümölcsökkel, hozzáadott vitaminokkal, teljes aminosavprofillal és adagonként 10g fehérjével sosem volt még ilyen egyszerű (és finom) a fehérjebevitel növelése. Válasz egy ízt, és engedd, hogy felüdítsen!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Monica Green
Író és szakértő
Monica Green profiljának megtekintése
myprotein