Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Mi az a növényi kollagén? | Bemutatjuk a Myvitamins Plant Collagen terméket

Mi az a növényi kollagén? | Bemutatjuk a Myvitamins Plant Collagen terméket
MyproteinHU
Író és szakértő2 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Bemutatjuk a Myvitamins vegán kollekciójának legújabb tagját, a Plant Collagen port, azaz növényi kollagén alternatíva termékünket. Egyedi formulánk az esszenciális vitaminok és ásványi anyagok forrása. Két finom ízben kapható: citrom-lime és narancs-ananász-kókusz. Olvass tovább, hogy többet megtudj róla!

Mi az a növényi kollagén?

A Myvitamins Plant Collagen kiváló keveréke aminosavaknak, vitaminoknak és prebiotikumoknak. Mindez praktikus por formájában, mely vízzel elkeverve frissítő napi italt biztosít számunkra.

Próbáld ki te is:

20% kedvezmény a kollagén termékekre

Szeretnél 20% kedvezménnyel hozzájutni a kiszemelt kollagén termékekhez? Rendelj kollagén lista oldalunkról, és használd a KOLLAGENBLOG kódot a kedvezmény érvényesítéséhez!

Mit jelent a "vegán" kollagén?

A kollagén állati eredetű termékekből származik, és létfontosságú szerepet játszik a bőr és az ízületek rugalmasságában. A szervezet természetes kollagéntermelő képessége az életkor előrehaladtával csökken. Ez okozza az öregedés látható jeleit, melyeket ráncokként ismerünk.

Gyümölcsös növényi kollagénünk a szarvasmarha kollagénhez hasonló aminosavprofilt tartalmaz. Minden adag 10 g-nak megfelelő mennyiséget biztosít ebből a fontos fehérjéből.

A Plant Collagen kozmetikai előnyei

Tehát, azon kívül, hogy a növényi kollagén termékünk belülről növeli a kollagénszintet, milyen szépségápolási előnyei vannak még a növényi kollagénnek? Ez a gyümölcsös új kiegészítő a következőket tartalmazza:

  •     C-vitamin – Egy fontos tápanyag, amely a normál kollagénképződést támogatja, és segít megvédeni sejtjeinket a napkárosodás és az alkoholfogyasztás okozta oxidatív stressztől. 1
  •     Cink - Létfontosságú ásványi anyag, amely segít a haj, bőr és körmök erősítésében. 2
  •     Réz – Egy ásványi anyag, mely fontos szerepet játszik a bőr pigmentációjában. 3
  •     Astrion™ - Egy kulcsfontosságú bőrápoló összetevő, mely klinikailag bizonyítottan hozzájárul a dúsabb hajhoz, a bőrfeszesség javulásához és a kollagéntermeléshez. Tanulmányok azt is kimutatták, hogy a hialuronsav-szintézis és a bőr általános hidratálása terén is előnyös hatású.4 Az alábbi adatok az Astrion kiegészítő használatának eredményeit mutatják mindössze 28 nap elteltével.

Növényi kollagén

A bélrendszer egészségére gyakorolt előnyök

A Myvitamins Plant Collagen nem csupán a szépségápolási rutin egy ízletes kiegészítője, hanem az emésztőrendszer egészségére is jótékony hatással van. A szinbiotikus pre- és probiotikum keverékünk a következőket tartalmazza:

  • Inulin - Magas rosttartalmú prebiotikum, mely a bélben lévő jótékony baktériumokat táplálja és így növeli számukat.5
  • Ganeden BC30 - Probiotikus összetevő, amely bizonyítottan javítja az emésztési komfortérzetet és egészségesebb bélkörnyezetet teremt. A bélrendszer egészségének javulása jelentős hatással van az immunrendszer működésére, az agyi aktivitásra és még számos egyéb dologra.

Ez az ízletes új étrend-kiegészítő sokkal több, mint egy kollagén por, hiszen vegánbarát megoldást kínál hajad, bőröd, bélrendszered és még számos más terület egészségének fokozására.

GYIK

A vegán kollagén alternatíva hasonlóan hatásos, mint az állati eredetű?

A növényi kollagén szerkezete megegyezik az emberi kollagénéval, így hasonlóan hatékonynak kell lennie, mint más állati eredetű kiegészítőknek.

A kollagén növényi forrásból is bevihető?

Bár a kollagén kizárólag állati eredetű élelmiszerekből vihető be, mégis elérhető mesterséges, növényi alternatíva. Természetes kollagén növényi forrás nem létezik, azonban a kollagénfehérje mesterséges módon is előállítható. Ehhez génmodósított élesztőt és baktériumokat használnak.

A növényi kollagén belsőleg alkalmazható?

Igen, a növényi kollagén belsőleg alkalmazható.

Ne felejtsd, a KOLLAGENBLOG kóddal kollagén lista oldalunkról 20%-os kedvezménnyel vásárolhatsz!

Ha többet is szeretnél tudni a kollagén kiegészítőkről, olvasd el blogbejegyzéseinket:

Kiegészítők

Mi a kollagén fehérje? | Kollagén típusok és egészségügyi előnyei

A kollagén fehérje egy népszerű táplálékkiegészítő, mely számos különböző formában fogyasztható. Cikkünkből megtudhatod, miért érdemes a kollagén ezen formáját is kipróbálnod.

Kiegészítők

Kollagén por, kollagén ital vagy kollagén kapszula? | Bemutatjuk a kollagén különböző fajtáit és azok előnyeit

A kollagén egy természetes módon előforduló fehérje, népszerű azok körében, akik bőrük, kötőszöveteik és emésztésükön szeretnének javítani. A kollagén kiegészítőknek több típusa létezik: kollagén por, kollagén ital vagy akár kollagén krém.

 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein