Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Minőségbiztosítás a Myproteinnél | Elmagyarázzuk, mit jelent az Informed Choice tanúsítvány

Minőségbiztosítás a Myproteinnél | Elmagyarázzuk, mit jelent az Informed Choice tanúsítvány
Emily Wilcock
Író és szakértő2 év Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése

Ha azon fáradozol, hogy a csúcsra juss, akkor nem szabad lazsálnod a kiegészítők terén sem! Az Informed Choice termékbevizsgálás azt jelenti, hogy a termékekben lévő szennyeződéseket és tiltott anyagokat nagyobb valószínűséggel fedezik fel, mielőtt még eljutnának hozzád. Az Informed Choice tanúsítvánnyal rendelkező termékek a legmagasabb színvonalat képviselik.

Mi az az Informed Choice tanúsítvány?

Az Informed Choice a sporttáplálék minőség-ellenőrzési rendszerének globális szabványa. Az Informed Choice által biztosított kiskereskedelmi ellenőrzési folyamat teszteli a termékeket, hogy tovább csökkentse a táplálékkiegészítők szennyezettségének már amúgy is alacsony kockázatát. Ez biztosítja a fogyasztók számára azt a plusz nyugalmat, amelyre szükségük van. Így amikor egy adott terméket megveszel, pontosan tudod, mi van benne. Az Informed Choice tanúsítvánnyal nyugodt lehetsz, és csak nagyon minimális mértékben kell aggódnod a termék minőségével kapcsolatban.

Informed Choice

A termékbevizsgálás előnyei

  • A termékeket rendszeresen tesztelik tiltott szerekre és más anyagokból származó szennyeződésekre.
  • A fogyasztók biztosak lehetnek a táplálékkiegészítők minőségében.
  • Az Informed Choice logó az abszolút minőség logója.
  • A tanúsítvánnyal rendelkező termékek a legmagasabb szintű minőségbiztosítási elkötelezettséget bizonyítják a sportkiegészítők piacán.

A minőség-ellenőrzés folyamata

  • Először is, a gyártási folyamatot vizsgálják meg. A minősítés ezen szakaszának teljesítéséhez rendkívül magas színvonal szükséges.
  • Ezután a termékek több gyártási soron átívelő előzetes tanúsítási vizsgálaton mennek keresztül.
  • Végül a termékek rendszeres vak mintavételezésen esnek át.

Mi az Informed Sport minősítés?

Az Informed Sport tanúsítvány még szigorúbb eljárást jelent. A véletlenszerű vizsgálat helyett a termék minden egyes tételét tesztelik. Éppen ezért nagyon kicsi az esélye annak, hogy a kiegészítők tiltott anyagokat tartalmaznak, így ezáltal ideális az élsportolók számára.

Informed Sport

Összefoglalás

Eddz a legjobb tudásod szerint az Informed Choice termékekkel, hiszen biztos lehetsz abban, hogy a kiegészítők nem tartalmaznak szennyeződéseket és tiltott anyagokat!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein