Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Protein Break Bar fehérjeszelet | Így nem kell lemondanod az uzsonnáról!

Protein Break Bar fehérjeszelet | Így nem kell lemondanod az uzsonnáról!
Evangeline Howarth
Író és szakértő4 év Ago
Evangeline Howarth profiljának megtekintése
Fordította: Rózsa Zoltán

Egy fárasztó nap végéhez közeledve szemhéjad elnehezedik, és nehezen leküzdhető kihívást jelent alvás helyett munkádra és számítógéped fényes kijelzőjére koncentrálnod?

Egy ilyen holtponton könnyedén túllendíthet kedvenc csokoládéval borított ropogós ostya szeleted. Sajnos a konvencionális csokoládé szeletek általában magas cukortartalommal és kedvezőtlen tápértékkel rendelkeznek. Jó hírünk van azok számára, akik „kedélyjavító” nassolnivalójukat a sportolói étrend felrúgása nélkül kívánjak élvezni.

Nem szükséges választanod egészséges étrended és kedvenc édességed között. Ideje csokoládé készleted lecserélni.

Íme, a Protein Break Bar fehérjeszeletünk!

Protein Break Bar fehérjeszeletünk a szokványos csokoládé szeletekhez hasonlóan ízletes, azonban cukortartalma jelentősen alacsonyabb, míg fehérjetartalma magas. Ínycsiklandó tejcsokoládéból és ropogós ostyarétegekből készült szeletünkkel egészséges étkezési szokásaid megszegése nélkül élvezheted az édes ízeket.

Nem érzed meggyőzve magad? Győződj meg az egyedülálló tápértékekről.

90%-kal kevesebb cukor

Szemben a piacvezető ostyaszelettel, amely 100 gramm termékben 51 gramm cukrot tartalmaz, Protein Break Bar szeltünk 100 grammonként mindössze 4,2 gramm cukortartalommal rendelkezik.

Gluténmentes fehérjeszelet

A glutén intolerancia vagy gluténérzékenység tartott vissza eddig attól, hogy a csokoládé borította ostya szeleteket élvezhesd? Protein Break Bar fehérjeszeletünk gluténmentes, szemben a legnépszerűbb konkurens ostyaszelettel.

Fehérjedús finomság

A nassolás és fehérjeszükségleted szimultán történő kielégítése teljesíthetetlen kihívásnak tűnik. De nem a diétabarát fehérje szeletünkkel, amely adagonként 3,4 gramm fehérjével látja el izomzatod. Tedd még élvezetesebbé délutáni kávézási rituáléd, és közben gondoskodj napi fehérjebeviteledről termékünk segítségével!

Konklúzió

A Protein Break Bar nem csupán egy ellenállhatatlanul finom fehérjeszelet, de tápanyag-összetétele is kedvező.

 

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Evangeline Howarth
Író és szakértő
Evangeline Howarth profiljának megtekintése

Evangeline fiatal kora óta versenyszerűen sportolt. RYA minősített vitorlás oktatóként tisztában van vele, hogy mennyire fontos a megfelelő táplálkozás az extrém és állóképességi sportokban, mivel a Team GBR csapatában és az egyetemi első számú csapat edzőjeként és kapitányaként szerzett tapasztalatot.

Szabadidejében Evangeline szeret futni, különösen maratonokat. Hétvégén vízi sportokat űzve vagy a hegyekben túrázva találod. Kedvenc estéit HIIT edzésekkel vagy guggolásokkal tölti az edzőteremben, mielőtt összedobna egy jó fűszeres ételt, egy tonna zöldséggel - yum!

Evie tapasztalatairól itt tudhatsz meg többet.

myprotein