Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Táplálékkiegészítők energiáért és fókuszért | Myamino Energy

Táplálékkiegészítők energiáért és fókuszért | Myamino Energy
MyproteinHU
Író és szakértő6 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Mi a Myamino Energy?

Míg egykor az aminosavak kapcsán kizárólag a testépítőkre és erőemelőkre asszociált mindenki, manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az edzőterembe járók, a jógázók, a csapatsportokban résztvevők, a fizikai és szellemi munkát végzők, valamint furcsa módon a gamerek körében. Ó, és nem is beszélve a diákokról! Legyen szó akár vizsgaidőszakról, vagy csak arról, hogy plusz fókuszra van szükséged az éjszakai könyvtári maraton során, a Myamino Energy ellát energiával az anyag áttanulmányozásához a nap bármely szakaszában.

A mainstream felé való tolódásnak köszönhetően lehetőségek széles tárhaza adott azok számára, akik jól akarnak kinézni és jól is szeretnék közben érezni magukat, de életmódjuk túl hektikus, hogy napirendjükbe beillesszék az edzőterembe látogatást. Természetesen egy percig sem állítjuk, hogy a táplálékkiegészítők helyettesíthetik a jó étrendet és edzéstervet, hanem arról van szó, hogy a kezdők és az ülő életmódot folytatók egyre inkább felismerik a lehetőséget, hogy ezen termékek segítségével elérjék fitnesz és/vagy egészségügyi céljaikat.

Szóval, minek köszönheti az új táplálékkiegészítő a széles körben elterjedt vonzerejét, és mik az előnyei, ha az aminosavakat élénkítőszerekkel kombináljuk? Továbbá, érdemes-e beillesztened egy ilyen terméket a napi tápanyagaid közé, és ha igen, milyen tényezők vezessenek döntésedben?

Aminosavak az energiáért

Azáltal, hogy a Myamino Energy kombináltan rendelkezik az aminosavak fókusz-, energia- és izomnövelés jótékony hatásával, többszörösen előnyhöz juttathatja azokat, akik egy extra löketre vágynak edzés során. A Myamino Energy ilyen értelemben igazán kitesz magáért.

Az aminosav kiegészítők többsége magas koncentrációban tartalmaz BCAA-t, egészen pontosan leucint, izoleucint és valint. Ezennel belemerülünk az Myamino Energy formulájába, hogy a legrészletesebben betekintést nyerj a legújabb innovációnkba.

Myprotein Myamino Energy aminosav formula

Myamino Energy összetevői

A Myamino Energy lépéselőnyben van. Adagonként 15 összetevőt tartalmaz, köztük nem esszenciális aminosavakat és citrullin-malátot. Ez az ideális kiegészítő azok számára, akik energiájukon szeretnének javítani, valamint izomzatukat karbantartani napközben.

Extra löketet keresel? Ez a bizonyos löket elérhető a Myamino Energy fogyasztásával, ami két természetes összetevőt tartalmaz, melyek körülbelül 100 mg koffeint jelentenek zöld tea és zöld kávé kivonatból nyerve.

Hogyan segítik az amionsavak szervezetedet?

A Myamino Energy számos aminosavat biztosít számodra, melyek segítik a regenerálódást, fokozzák az izmok teljesítőképességét, és megakadályozzák az izmok leépülését. Ugyanakkor, amit leginkább érdemes megjegyeznünk, hogy ez a korszerű formula glutaminnal (izmok regenerálódása), citrullinnal (extra löket) és a három fő BCAA-val is ellát téged, ezáltal pedig egy erős „minden az egyben” termékké válik, amit edzés előtt, közben és után is hatékonyan fogyaszthatsz.

Alacsony cukor- és kalóriatartalmának köszönhetően ennek az ízletes élénkítőért nem kell majd mélyen a zsebedbe nyúlni vagy az öveden új lyukat fúrni. Fogyókúrázók számára tökéletes, a kalóriaszegény időszakban a Myamino Energy az izom védelméhez szükséges összes aminosavat tartalmazza, és közben felturbózza a HIIT-edzésedet. Említettük már, hogy tettünk bele zöld teát és zöld kávét? Rendben… de azt tudtad, hogy ezek a természetes összetevők kapcsolatba hozhatók a fogyással?

Mikor fogyasszuk a Myamino Energyt?

Habár a Myamino Energy egy minden időben energiát adó formula, annak érdekében, hogy a láb napod az elvárt löketet megkapja, azt javasoljuk, hogy 1-3 adagot fogyassz edzés előtt! Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy a segítségével ne kezdhetnéd lendületesen a hétfő reggelt egy ízletes ébresztővel, vagy ne könnyíthetnél az edzés utáni fáradságodon.

Szerezd be az ízek széles kínálatát, a kék málnától kezdve egészen a barack-mangóig. Itt az idő, hogy felfrissítsd az életmódodat!

Útmutató a Myamino Energyhez – kevesebb tény

Szóval, elolvastad idáig, de kezded elveszíteni a fókuszt. Ne aggódj, leegyszerűsítettük az információ halmazt, és elkészítettük a Myamino Energy útmutatót. Mindezt csak neked… azért, hogy éber légy.

Adagonként csak 100 mg koffeinnel felpörgethet vagy éppen nem, attól függően, mik a napi céljaid. Fedezd fel a lehetőségeket az alábbi táblázatban:

Mikor? Mennyit? Miért?
Reggel 1-2 adag Légy éber az első találkozó idején már! Ízletes reggeli ébresztő.
Napközben 1-2 adag A tökéletes löket a munkanapodon. Még akkor is karbantartja az izmaidat, ha nem edzel épp… ez mindenképp plusz pontot jelent!
Edzés előtt 2-3 adag Lendíts fel az edzésed intenzitását 2-3 edzés előtt elfogyasztott adaggal! Fokozott figyelem, éberség és energia mellett további előnye a Myamino Energynek, hogy serkenti a véráramlást, valamint az izomzat védelmét és a fehérje szintézist is elősegíti, ami hozzájárul a teljesítménybeli fejlődésedhez és regenerálódásodhoz.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein