0
Kosár

Jelenleg nincsenek termékek a kosarában

Kiegészítők

A Thewhey | Egy új mérce a sporttáplálkozásban

A fehérje az egyik –ha nem a- legismertebb táplálékkiegészítő. Lehet növényi és lehet állati eredetű. Számos formában megtalálható, mint például koncentrátum, izolátum. Legyen bármilyen eredetű, készüljön akármelyik eljárással, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. De mi lenne, ha fognánk az előnyöket és egy testet öltve készülne el a tökéletes kombináció? Nos, akkor bizony születne valami olyasmi, amely egy új mércét állítana a sporttáplálkozásban.

Megszületett! A Myprotein elhozta Neked a TheWhey-t. Ez nem más, mint egy új, profi alapokon fekvő, gondosan kiválasztott, prémium alapanyagokból, és ezeknek a lehető legoptimálisabb felhasználásával elkészített tejsavófehérje por. Ezt a maximális minőségű tejsavóizolátumot, koncentrátumot és hidrolizátumot úgy alkottuk meg, hogy a legfontosabb és legjobb tápanyagokkal biztosíthasd az izomnövekedést és a regenerációt.

Ha azt mondjuk, hogy prémium minőségű, akkor azt úgy is értjük!

Rengeteg tejsavó fehérje található a piacon, a különbség köztük éppen „csak” a minőség. A minőség, amely pontosan kiemeli sorból a Thewhey-t.

A maga 25 grammos fehérjetartalmával –amelyet kizárólag a legmagasabb biológiai értékű tejsavó szolgáltat-, és emellett mindössze 2 grammos szénhidrát-, illetve 1 grammos zsírtartalmával méltán kerülhet a sportot komolyan gondolók arzenáljába.

THEWHEY prémium fehérje

Mi teszi prémiummá a Thewhey-t?

Most már biztos érdekel, hogy mit tartalmaz a Thewhey, amitől maga mögé utasítja a vetélytársakat.

A legkiválóbb tejsavókombinációt a izolátum, koncentrátum és hidrolizátum alkotja:

Tejsavófehérje izolátum

A tejsavófehérje izolátum, egy olyan ultraszűrési eljárással készül, amely tovább csökkenti a zsír-, illetve szénhidráttartalmát, így a fehérjetartalma, akár több mint 90%-os is lehet. Ez nem csak kevesebb kalóriát jelent, de még gyorsabb emészthetőséget. Biológiai értéke 159. A Thewhey 70%-ban tejsavó izolátumot tartalmaz, amely így a hidrolizátummal és a koncentrátummal párhuzamosan, a testmozgás okozta terhelés hatására fokozódott anabolikus folyamatok teljes időtartamára biztosítja a legoptimálisabb fehérjeellátást.

Tejsavófehérje koncentrátum

A tejsavófehérje, az ellenőrzött, friss tej pasztörizált, majd többlépcsős szűrőberendezésen áthaladó eredménye. Ezt egy kíméletes ioncserélő gépezet tovább koncentrálja és tisztítja, ennek az eljárásnak köszönhetően a savófehérje nem kerül denaturálásra, illetve lebontásra. A por formáját pedig szárítás után veszi fel.

A tejsavó koncentrátumnak általában 70-85%-os fehérjetartalma, 1-2 %-os zsír- és 5-10%-os szénhidráttartalma van. Felszívódását tekintve gyors, biológiai értéke 104. (Példának okáért a csirkemellé 79, míg a marhahúsé 80.)

Tejsavófehérje hidrolizátum

A tejsavófehérje izolátum további folyamatokon átesett változata. Proteolitikus enzimekkel lebontják a fehérjét, amely az emésztési folyamathoz hasonlóan aminosavakká és aminosav-peptid szálakká bontja szét azt. Egyszerűen kifejezve, kapunk egy előemésztett fehérje izolátumot. Elfogyasztása után, az újbóli emésztést megkerülve, azonnal az izmaink rendelkezésére bocsátja a szervezetünk. A Thewhey a jelenleg létező legtisztább tejsavófehérjét, a Lacprodan® HYDRO.Power-t alkalmazza.

Ennek a három csúcsminőségű fehérjeforrásnak köszönhetően, tudományosan bizonyítva támogatja az izomépítést és a regenerációt az intenzív edzéseket követően.

A tökéletes mennyiségű és minőségű fehérje csak egy része az igazságnak. Ami még egyedibbé teszi ezt a kiegészítőt az nem más mint a:

Mzyme®

Az Mzyme® egy emésztőenzim komplexum, amely széles körben alkalmaz enzimeket az olyan tápanyagok, mint a szénhidrátok, laktóz, zsírok és fehérjék lebontásához. Név szerint az amiláz-t, laktáz-t, celluláz-t, lipáz-t és proteáz-t. Azáltal, hogy ezeknek a makronutrienseknek a molekuláit egyszerű aminosavakká, zsírsavakká és glükózzá bomlasztják szét, a test számára a tápanyagok sokkal egyszerűbb és hatékonyabb felhasználását teszi lehetővé. A Thewhey a piacon egyedülálló mennyiségben tartalmaz proteáz fehérjebontó enzimet, így egyedi módon segíti a fehérjék lebontását.

A Mzyme®-mel kiegészített Thewhey, elfogyasztása után könnyebben és gyorsabban bomlik aminosavakká, így nem lassítják különböző emésztési folyamatok és azonnal felhasználható formában áll rendelkezésre a szervezetünk számára. A fehérjék ezen fajta bevitele a fehérjeszintézis mértékét képes magasabb szintre emelni, amelyről már tudjuk, hogy nem csak az izomépítést segíti elő, de egy-egy erőteljesebb edzés utáni regenerációt is megkönnyíti.

Mikor fogyasszam a Thewhey fehérjét?

Bármikor a nap folyamán, amikor a fehérjebevitelünket szeretnénk fokozni, amely ugyanúgy lehet edzés előtt, edzés után vagy út közben is. Bárhová is tartasz, a Thewhey mindig a lehető legmagasabb minőségű fehérjével fogja biztosítani az értékes tápanyagokat.

Az egyik legkritikusabb időpont az edzés utáni percek. Edzés után az izomlebontó és -építő folyamatok aránya az előbbi javára megnő. Ahhoz, hogy a katabolizmus anabolizmusba váltson a szervezetnek a lehető leghamarabb fehérjéhez, aminosavakhoz kell jutnia.

Ilyenkor a cél, a legrövidebb idő alatt eljuttatni ezeket a rendeltetési helyükre. Ehhez nyújt tökéletes megoldást a magas minőségű és gyorsan emészthető Thewhey fehérje, mely tartalmazza mindazon esszenciális aminosavat, amely létfontosságú az izmok megfelelő regenerációjához, építéséhez.

Amiért a Thewhey a tökéletes választás:

  • 25 gramm a legmagasabb biológiai értékű fehérjékből adagonként
  • 3 különböző eljárással finomított, ultra-prémium tejsavó fehérje
  • Több mint 5 gramm BCAA adagonként
  • Mindössze 2 gramm szénhidrátot és 1 gramm zsírt tartalmaz
  • 10 milligramm koleszterin – a legalacsonyabb a piacon
  • Hat különlegesen finom íz: csokoládé-karamell, Eper milkshake, fenséges tejcsokoládé, Matcha, sós karamell, vanília krém

Konklúzió

A Myprotein célja az volt a Thewhey megteremtésével, hogy olyan terméket fejlesszen ki, amellyel egy új időszámítás veheti kezdetét a tejsavó fehérjeporok világában. A legmagasabb minőségű fehérjék kombinációjával és hozzáadott modern emésztőenzim keverékkel hivatott megtestesíteni a tökéletes választást. A Thewhey gondosan kiválasztott, legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készül, hogy egyenes utat állítson az áhított sport célunkhoz vagy segítsen a már meghódított csúcson maradni.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.Fazekas Dániel

Fazekas Dániel

Cikkíró, táplálkozási és életmód tanácsadó, junior testépítő

A nevem Fazekas Dániel, Budapesten születtem. Életem legnagyobb részét a testépítés és az ahhoz tartozó egészséges életmód teszi ki. 15 éves koromban határoztam el magam, hogy változtatni fogok, mind az életvitelemen, mind a megjelenésemen. Eleinte a saját testsúlyos, későbbiekben a súlyzós edzés fortélyait sajátítottam el. Az évek során számos diétát követtem, legyen az versenyfelkészülés idején, vagy tömegnövelés érdekében alkalmazott. 5 év folyamatos ismeretszerzés, tanulás és edzésmúlt után úgy döntöttem ideje megmérettetni magam másokkal is. IFBB Junior Testépítő és Fitness Magyar Kupán, a második helyért járó ezüst érmet vihettem haza klasszikus testépítés kategóriában. Immár 6 évnyi, folyamatosan bővülő tudásommal szeretnék segíteni azokon, akik egészségesebb, fittebb életre vágynak.


Ne maradjon le legújabb akcióinkról! Vásárlás