Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Ismerd meg a THE Whey fehérjét | Érd el a csúcsteljesítményed

Ismerd meg a THE Whey fehérjét | Érd el a csúcsteljesítményed
Jennifer Blow
Író és szakértő5 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Olvasási idő: 3 perc Fordította: Kelemen József

Rengeteg tejsavó fehérje létezik manapság a piacon, de ami megkülönbözteti őket egymástól, az a minőségük. Ez az, amiben a THE Whey a versenytársak előtt jár. A Myprotein Pro termékcsaládunk tagjai közül, egy olyan táplálékkiegészítőt mutatunk be, ami által jobban fejlődhetsz, mint amit valaha is gondoltál volna. Ismerd meg mit is tud ajánlani neked és a céljaid eléréséhez a THE Whey...

Mi is a THE Whey?

A THE Whey egy ultra-prémium fehérjekeverék, mely tejsavófehérje koncentrátumból, izolátumból és hidrolizátumból áll, egy adag 25 gramm fehérjét, mindössze 2 gramm szénhidrátot és 1 g zsírt tartalmaz, jelenleg ez dicsekedhet a legjobb tápértékkel a piacon adagonként.

Tehát, miért is a tejsavó koncentrátum, izolátum és hidrolizátum hármasra került a választás? Mindegyiknek meg van a maga előnye, azonban egy helyről származnak. Tudj meg most mindent erről az ütős fehérjekeverékről.

the whey pro prémium fehérje

Tejsavófehérje koncentrátum

A tejsavófehérje gyors felszívódású, ez a tulajdonsága kiváló fehérjeforrássá teszi az izomépítéshez és a regeneráció felgyorsításához. Ezenfelül teljes-értékű fehérje, ami azt jelenti, hogy mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazza, amelyek serkentik a fehérjeszintézist. A folyékony tejsavó folyamatos szűrése által a fehérjetartalom kb. 80%-ra tud növekedni, miközben a további mikroszűréssel a fehérjekoncentráció a 90%-ot is elérheti – mi pont így csináltuk, a pénzedért cserébe, még több értéket tudunk adni.

Tejsavófehérje izolátum

A tejsavó izolátum 90%-os fehérjetartalommal rendelkezik, illetve szénhidrátban és zsírban nagyon szegény. Emiatt egy remek sovány fehérjeforrás, ami hozzájárul az izomépítéshez. Az előállítás során a víztartalmat eltávolítjuk, a laktózzal és koleszterinnel együtt, ami által 95%-os fehérjekoncentrációt érünk el.

Hidrolizált tejsavófehérje

Ez a fehérjetípus előre van emésztve (aminosavak peptid formában benne), ami annyit tesz, hogy még gyorsabban szívódik fel, ezzel még inkább segíti az edzések utáni regenerációt.

Erről a fehérje-hármasról tudományosan bizonyított, hogy segít az izomépítésben és serkenti a regenerációs folyamatot az erőteljes edzések után.

 

A kulcsfontosságú összetevő

Nem csak a kiemelkedő tápérték teszi a THE Whey-t egyedülállóvá a többi fehérje termékhez viszonyítva, hanem azok a kulcsfontosságú összetevői is, amelyek megkönnyítik a tested számára a fehérje felhasználását.

Mzyme®

A Mzyme® egy összetett enzimkomplex amely rengeteg enzimet tartalmaz, köztük amilázt, laktázt, cellulázt, lipázt és proteázt. Ezen enzimek feladata a tápanyagok lebontása, mint például szénhidrátok, laktóz, zsírok és fehérjék. Ezáltal segíti a tápanyagok felszívódását.

A Mzyme® használata ellátja a szervezeted, hatásos mennyiségű emésztőenzimekkel, ami pedig egyszerűen fogalmazva, segít a testednek, hogy jobban felhasználja az elfogyasztott fehérjéket, ezáltal növelve az izomépítést, regenerációt és az erőnléted.

Fehérje fogyasztás edzés után - the whey

Mikor érdemes a THE Whey-t fogyasztanod?

A THE Whey-t bármikor fogyaszthatod a nap folyamán, akár edzés előtt, edzés után vagy akkor is, ha éppen úton vagy és amikor éppen valamilyen minőségi fehérjére lenne szükséged.

A legjobb eredmény eléréséért, érdemes egy turmixot inni edzés után 30-60 perccel, ami serkenteni fogja az izomépítést és regenerációt.

Itt vannak a legfőbb előnyök, melyek a THE Whey fogyasztásával járnak:

☐ Adagonként 25 gramm fehérje

☐ Ultra-prémium három összetevős fehérjekeveréket tartalmaz

☐ Mindössze 2 gramm szénhidrátot és 1 gramm zsírt tartalmaz adagonként

☐ Csak 10 mg koleszterint tartalmaz – legalacsonyabb koleszterintartalom a piacon

☐ Rengeteg finom ízben elérhető: csokis karamell, sütikrém, fenséges tejcsoki, matcha, mogyoróvaj, sóskaramell, eper milkshake és vanília krém.

Útravaló

A THE Whey egy új standardot állít fel, a minőségi fehérje készítményekre vonatkozóan. Itt az ideje, hogy a piacon létező legeslegjobb tápanyaggal lásd el a tested. A gyors felszívódású és minőségi fehérjével járó előnyök, a legjobb eredményeket fogják számodra hozni, miközben a céljaid felé vágtatsz.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein