Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Áfonyás-tejkaramellás protein palacsinta

Áfonyás-tejkaramellás protein palacsinta
Lauren Dawes
Író és szakértő4 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése
Fordította: Rózsa Zoltán

Kezdd napodat egy tápláló fehérje palacsintával, és állj készen a nap során rád váró kihívásokra! Pancake csomagunkban mindent megtalálhatsz a tökéletes fehérje palacsinta elkészítéséhez.

Kár lenne tagadni, hogy a reggeli palacsinta sokunk számára a nap fénypontját jelenti. Ezért állítottuk össze pancake csomagunk, amely még egyszerűbbé teszi számodra kedvenc reggelid elkészítését.

Csomagunk tartalmazza a finom és könnyen elkészíthető Protein Palacsinta port, amely adagonként 34 gramm fehérjével látja el szervezeted. Csomagunk nem lenne teljes 1 kilogrammos természetes mogyoróvaj krémünk nélkül, amely nem csupán esszenciális zsírsav beviteled támogatja, de magas fehérjetartalmának köszönhetően megnöveli napi fehérjebeviteled. Az ínycsiklandóan finom fehérje palacsinta poron és mogyoróvajon kívül, csomagunkban megtalálható a 0 gramm cukrot és zsírt tartalmazó szirup is.

Palacsintaporunk segítségével konzisztens módon megfelelő állagú palacsinta tésztát keverhetsz ki a hozzávalók kimérése nélkül. Elkerülheted a túl sűrű vagy zavaróan híg palacsinta tészta okozta kellemetlenségeket, valamint búcsút inthetsz az időigényes zabliszt és fehérjepor mérésnek.

Nem felel meg ízlésednek az áfonya és a tejkaramella? Pancake csomagunk több íz kombinációban is elérhető, így garantáltan megtalálhatod a számodra megfelelő választást.

Hozzávalók

1 személy részére

Elkészítés módja

  1. Keverd össze a tejet és a Protein Pancake Mix keveréket egy nagy tálban!
  2. Ezt követően hevítsd fel a vajat egy tapadásmentes serpenyőben, és a palacsinta tészta ¼ részét öntsd a serpenyőbe!
  3. Süsd 2 percig oldalanként!
  4. Ismételd meg a folyamatot a 2. lépéstől még 3 alkalommal!
  5. Készítsd elő a feltéteket! Helyezd a mogyorókrémet 30 másodpercre a mikrohullámú sütőbe!
  6. Fogyaszd el az elkészült fehérje palacsinta csodákat!

 

Táplálkozási információk

Kalóriák392
Teljes zsír18g
Összes szénhidrát20g
Fehérje39g
Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein