Ugrás a fő tartalomra
Receptek

6 zab reggeli recept, hogy jól induljon a napod!

6 zab reggeli recept, hogy jól induljon a napod!
MyproteinHU
Író és szakértő1 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése
Zab szelet, zab muffin, sült zabkása – három zab reggeli, háromszor izgalmasabb reggelek!A gyors és egészséges reggelik sem kell, hogy unalmasak legyenek többé! Ahogy a reggelek egyre sötétebbek lesznek, még fontosabb, hogy a napodat igazán jól induljon.Összegyűjtöttük a legfinomabb zab reggeli recepteket, hogy segítsünk neked egy kis izgalmat csempészni a reggelekbe – légy kreatív, élvezd az újdonságok varázsát!
Zab reggeli

6 ellenállhatatlanul finom zab reggeli recept

Egészséges almás pite ízű sült zabkása recept

Meleg, édes és fehérjedús reggeli – ez az egészséges, almás pite ízű sült zabkása átsegít majd a legsötétebb téli reggeleken is! A recept 4 adagra szól, így máris megvan a reggeli a következő napokra. Ráadásul 16 gramm fehérjét tartalmaz - ez aztán a napindítás!

Málnás zabszelet

Állandó időhiánnyal küzdesz reggelente? Akkor ez az edd-és-vidd szelet igazi megváltás lesz a számodra, hogy megoldd a kihívást és be tudj iktatni egy egészséges reggelit! A reggeli szénhidrát megadja a löketet, ami szükséges egy kimerítőnek ígérkező naphoz. Egy zabszelet 4 gramm fehérjét tartalmaz, így akkor is szuper választás, ha beüt a délutáni holtpont.

Fehérjedús áfonyás zab muffin

Ezek az áfonyás zab muffinok 11 gramm fehérjét tartalmaznak: ez a kényeztetően finom, egészséges süti a tökéletes módja annak, hogy megadd az izmaidnak a szükséges fehérjét, de a többi makro terén se kelljen kompromisszumot kötnöd! Ez a végtelenül egyszerű recept természetesen előforduló cukrokat tartalmaz (méz és banán) – a végeredmény egy ízletes, finomított cukortól mentes reggeli.

Fehérjedús csokis sült zabkása

Ez a csokis-mogyorós sült zabkása recept maga a nagybetűs álom-zab reggeli. Ne hagyd, hogy a csábító külső megtévesszen – ez a mennyei zabkása igazi makro-barát, fehérjedús reggeli! Egy adagban 21 gramm fehérje található, így már reggel 10 előtt kipipálhatod a napi fehérjebeviteled egy jelentős részét.

Fehérjedús áfonyás pite ízű sült zabkása

Egészséges zab reggeli, aminek az íze pont olyan, mint egy szelet, még meleg, a szádban elolvadó sütinek – lehet ezt nem szeretni? Ez az egészséges áfonyás pite ízű sült zabkása recept egy igazán fehérjedús reggeli, ráadásul csak néhány összetevőre lesz hozzá szükséged, ami biztosan megtalálható a kamrapolcon. Egy szelet 17 gramm fehérjét tartalmaz, hogy a makrok szempontjából is ütős legyen a napindítás!

Répatorta ízű sült zabszelet

A répatorta ízű sült zabszelet receptünk ideális egészséges reggeli vagy nasi lehet: egy adag csupán 135 kalóriát tartalmaz, de 7 gramm fehérjét viszel be vele a szervezetedbe! Ha van rá időd, légy kreatív – vadulj egy kicsit a feltétek végtelen számú lehetőségének a variálásával!

Szerezd be 30% kedvezménnyel a kiszemelt szénhidrát termékeket!

Szívesen készítenél egy laktató és egészséges zabkását? Feldobnád az edzés utáni turmixod maltodextrinnel? Legyen bármi is a célod, a Myprotein támogat annak elérésben. Szerezd be a szénhidrát lista oldalon található termékeinket 30% kedvezménnyel! Használd vásárláskor a BLOGHU kódot!

Üzenet

Fűszerezd meg a sötét reggeleket – és a zab reggeliket! Ebben segítenek neked ezek a finom és egészséges zab reggeli receptek. Akár maradnál az egyszerűbb verzióknál, mint a különböző sült zabkásák, akár kipróbálnál valami újdonságot, mint a reggeli zab szeleteink – mindkét esetre izgalmas ötleteket gyűjtöttünk össze neked, amik minden reggelt megédesítenek!
MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein