Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

A legjobb Myprotein fehérje ízek – szerintetek

A legjobb Myprotein fehérje ízek – szerintetek
Monica Green
Író és szakértő2 év Ago
Monica Green profiljának megtekintése
Fordította: Barabás Gabriella

A Myproteinnél szeretjük azt gondolni, hogy tudunk egy s mást a fehérjeporokról. Ez a fő specialitásunk.

Mivel nagyon szeretjük, mindig igyekszünk izgalmas és csodás új ízeket kitalálni. A termékfejlesztő csapatunk állandóan pörög, ami nem csoda, hiszen csak az Impact Whey fehérjénkből több, mint 40 íz érhető el.

Ha valaha is dilemmáztál azon, hogy melyik proteint válaszd, a legjobb, ha abból indulsz ki, hogy melyik a legnépszerűbb. Szerencsére utána tudtam nézni az adatoknak, hogy melyiket viszik a legtöbben. Íme a top 10 Impact Whey Protein és Clear Whey íz.

Ugrás ide:Top 10 Impact Whey Protein  ízTop 10 Clear Whey ízImpayt Whey Protein alternatívák

A top 10 Impact Whey Protein íz

Az Impact Whey Protein a mi tiszteletbeli fehérjeporunk. Adagonként 21 grammos, kiváló minőségű fehérjetartalmával és több, mint 40 ízével az Impact Whey egy megbízható választás, amely hozzájárul megérdemelt céljaid eléréséhez.

1. Vanília

Nem mondanám, hogy túlságosan meglepett, hogy az első helyen látom.

Aki azt mondja, hogy a vanília unalmas, az még soha nem kóstolta a mi vanília ízesítésű Impact Whey Proteinünket. Soha nem okoz csalódást, tökéletesen krémes és gazdag vanília ízzel kényeztet.

 

2. Csokoládé – Brownie

A második helyezett a Csokoládé – Brownie. Egy másik klasszikus, amelynek íze gazdag és csokis. Nem csoda, hogy a közkedvelt ízek között szerepel.

Egy adag fehérje egy kényeztető shake-ben – csak ajánlani tudjuk.

 

3. Csokoládé

Újabb klasszikus. A Csokoládé pontosan olyan, mint ami a csomagolásra van írva. Egy lágy és krémes csokis turmix tökéletes bármikor – edzés előtt, edzés után, vagy akár lefekvés előtt.

A csokoládés Impact Whey Protein remekül illik például zabhoz, kiváló ízt kölcsönöz egy tejshake-nek, de magában is ínycsiklandó.

 

4. Cookies and Cream

Mogyoróvaj és dzsem, Stan és Pan, keksz és krém. Mindenki kedvenc duója. És már fel is írhatod a Cookies and Cream-et a listádra.

Ideális minden édesszájúnak, hiszen a 21 grammnyi fehérje mellett fantasztikus ízt is kínál. Emelem a kalapom mindenki előtt, aki ezt az ízt választja.

 

5. Természetes Csokoládé

Oké, azt hiszem, kezdem érteni. A csokis fehérjét mindenki szereti.

Az ötödik helyen az Impact Whey Protein Természetes Csokoládé íze áll. Aki ragaszkodik a klasszikusokhoz, annak ez egy nyerő választás.

Ez az alapvető íz tökéletes azok számára, akik szeretik keverni a fehérjét olyan dolgokkal, mint a joghurt, a zab vagy a tejturmix, mivel nagyon sokoldalú, de önmagában is kiválóan működik.

 

6. Sós karamell

Itt már világos, hogy a vevőinknek kiváló ízlése van.

A hatodik legnépszerűbb Impact Whey Protein íz a Sós karamell. Legyünk őszinték, ha meglátod ezt az ízt egy ét- vagy itallapon, akkor megrendeled. És ha még fehérje is van benne? Eladva! 21g fehérje, nagyszerű íz és lágy textúra.

 

7. Fehér csokoládé

Mindenkinek van olyan ismerőse, aki jobban szereti a fehér csokit a hagyományosnál. Ha neked nincs, akkor valószínűleg te vagy az.

Ez a kényeztető íz minden fehér csoki rajongónak szól – és bizonyára sokan vagytok. Tökéletesen keverhető ételekbe vagy élvezhető magában is. Talán nem az elsők között van, de minden bizonnyal nyerő ízről van szó.

 

8. Eper krém

Gondolj a hosszú nyári napokra, amikor átadhatod magad az eper és a krém édes ízének a kertben. Most képzeld el ezt 21g fehérjével, és máris megkapod az Eper krém ízt.

Lehet, hogy csak a nyolcadik helyezett, de így is kiváló eredmény a több, mint 40 íz közül. Az Eper krém talán nem ízlik mindenkinek, de minden bizonnyal sokak kedvence.

 

9. Csokoládé – Menta

Ismételd utánam: a mentás csoki nem fogkrémmel bevont csoki.

Ez az íz talán megosztó lehet, mégis kultikus klasszikus. Gondolj a mentás csokis fagyira. Tökéletesen feldobja a turmixodat (próbáld ki mentás csokicseppekkel – később is megköszönheted), vagy ideális önmagában edzés utáni nasiként.

 

10. Természetes Eper

Nyári hangulattal zárva a listát, a 10. helyet a Természetes Eper kapta.

Azok számára, akik a csoki helyett mindig az epres shake-et választják, ez az íz remek választás lesz. Edzés előtt, után, vagy a reggeli kiegészítéseként. A Természetes Eper egy olyan íz, amelyre mindig számíthatsz. Minden egyes turmix ínycsiklandó lesz vele.

fehérje

A top 10 Clear Whey íz

Az üdítő fehérje a nyár kötelező eleme. Azokon a napokon, amikor egy krémes shake nem az igazi, a Clear Whey egy könnyedebb, frissítőbb opciót kínál. Íme a top 10 Clear Whey ízünk.

 

1. Narancs Mangó

Az Instagram kommentjeinkből ítélve nem meglepő, hogy a Narancs Mangó kapta a koronát.

Ez az íz a nyarat idézi. A kosaradba téve csakis jóra számíthatsz. Nyári hangulat és eredmény mindenütt.

 

2. Vörös Áfonya & Málna

A második helyezett a Vörös Áfonya & Málna ízesítésű Clear Whey.

Kétségtelen, hogy ez az íz a rajongók kedvence. Ízkavalkádjával és 20 grammos fehérjetartalmával a Vörös Áfonya & Málna már szinte túl jó. Határozottan remek választás.

Ráadásul számos receptet készíthetsz el vele.

 

3. Barack tea

Egy korty a Clear Whey Barack teájából azonnal nyaralásra repít. Igen, ennyire jó.

Ez az ellenállhatatlan íz felfrissít, 20g fehérjét tartalmaz és a nyaralás hangulatát idézi. Jó választás, srácok, jó választás.

 

4. Görögdinnye

A görögdinnye az egyik legjobb nyári nasi. Miért is ne egészítenénk ki az ízét 20g fehérjével?

A görögdinnyés Clear Whey a negyedik helyen végzett. Látom is, hogy miért. Kiváló.

Egyébként fantasztikus jégkrémet készíthetsz belőle. Később is megköszönheted.

 

5. Ananász

Most jöjjön egy trópusi. A Clear Whey Ananász az ötödik helyet foglalja el.

A tökéletesen üdítő nyári ital, az ananászos Clear Whey 20g proteinnel és trópusi ízzel érkezik. Magában is finom, de akár a Pina Coladádat is feldobhatod vele a grill partin.

 

6. Narancs

A klasszikusok híveinek a Narancs lehet az igazi. És úgy tűnik, hogy sokan vagytok, a Narancs ugyanis a lista hatodik helyét foglalhatta el.

20g fehérjéjével a Clear Whey Narancs remekül csillapítja az edzés utáni szomjúságot, vagy ad löketet előtte. Élvezd magában vagy add hozzá egyik kedvenc Clear Whey Moktél receptedhez.

 

7. Alma

Naponta egy alma (Clear Whey ízesítés), az orvost távol tartja. Ezt mondják, nem igaz?

A hetedik helyen álló fanyar íz kielégíti az ízlelőbimbóidat és a makróidat, hiszen adagonként 20g fehérjét tartalmaz. Rázz össze egy üdítő edzés utáni turmixot vagy dobd be a fagyóba némi ütős protein jégkrém reményében.

 

8. Szivárvány cukorka

Nosztalgikus ízvilágával a Szivárvány cukorka a lista nyolcadik helyére érdemes.

A Szivárvány cukorka a sorbet nyalóka vízióit idézi, és minden bizonnyal elvarázsol ínycsiklandó ízével és adagonkénti 20g fehérjetartalmával.

Néhány fantasztikus recepttel is szolgálhatunk ehhez az ízhez, ha készítenél valami harapnivalót edzés utánra, mint például ezek a szivárvány jégnyalókák. Kérek szépen.

 

9. Szőlő

Habár inkább kultikus klasszikus, a Szőlőt határozottan érdemes megkóstolni, hiszen a kilencedik helyezett lett.

A savanykás, frissítő íz remekül fogyasztható edzés után egy forró, napsütötte napon. Ha valami másra vágysz, próbáld ki bármelyik Clear Whey receptünkkel, vagy egyszerűen rázd össze és élvezd magában.

 

10. Mojito

Végül, de nem utolsó sorban – a Mojito.

Esetleg láthattad már a közösségi médiában, és nem is véletlenül. Egy nagyon kedvelt íz, amely valóra váltja a fehérjével és moktéllal kapcsolatod álmaidat.

Termékfejlesztőink keményen dolgoztak rajta, hogy ez az íz tökéletesen olyan legyen, mint egy frissítő Mojito. Azt kell mondanom, hogy sikerült nekik. A tökéletes módja 20 gramm fehérje bevitelének egy forró, nyári napon.

 

Impact Whey Alternatívák

Bár lehet, hogy tiszteletbeli, de az Impact Whey fehérje nem való mindenkinek. Legyél akár vegán, laktózérzékeny, vagy ha csak valami soványabbat keresel a fogyás elősegítésére, még mindig rengeteg nagyszerű fehérje opció áll a rendelkezésedre.

Impact Whey Isolate

Az Impact Whey Isolate egy másik, ízválasztékban is bővelkedő fehérje, amely ideális azok számára, akik magasabb fehérjetartalmú fehérjeport keresnek. Az Impact Whey Isolate nulla zsírt és 23 g fehérjét tartalmaz adagonként. Ezek olyan makrók, amiket nem tudok figyelmen kívül hagyni.

Vegan Protein

Ha növényi alapú fehérjéről van szó, tudjuk, mi a dörgés.

A Vegan Protein Blend minden szempontból tökéletes. A borsó és faba bab fehérjeizolátumokat ötvözve ez a blend teljes aminosavprofilt biztosít (ami ritka lehet a vegán fehérjék esetében), illetve 20 g kiváló minőségű növényi alapú fehérjét.

A Vegan Protein Blend nem az igazi a számodra? Ne aggódj, van még Soy Protein Isolate (Szójafehérje izolátum), Hemp Protein (Kendermag fehérjepor), Pea Protein Isolate (Borsófehérje izolátum) és Brown Rice Protein (Barna Rizs Fehérje) termékünk is. Bármelyiket is választod, mind segíteni fog a növényi alapú céljaid elérésében.

És természetesen, ha valami könnyebb növényi alapú fehérjeturmixot keresel, próbáld ki a Clear Whey vagy Clear Soy változatot. Nem fogsz csalódni!

Slow-Release Casein (lassú felszívódású kazein)

A kazeinre gyakran gondolnak úgy, mint lefekvés előtti turmixra. Ez azért van, mert lassú tejfehérje-felszívódást kínál, ezáltal tartós ellátást biztosít a szervezeted számára az étkezések között vagy szundikálás közben.

Szerezd be a kiszemelt fehérjepor termékeket 35%-os kedvezménnyel!

Növeld napi fehérjebeviteled ízletes proteinpor termékeinkkel! Használd a PROTEINBLOG kódot és 35%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá a kiszemelt termékekhez fehérjepor lista oldalunkról.

Összegzés

Huh, meg is szomjaztam.

Rengeteg fehérje íz közül válogathatsz, de vannak egyértelmű kedvencek is, amelyek hónapról hónapra meghódítják a vásárlókat. Remélhetőleg ez a protein íz rangsorolás könnyebbé teszi számodra ezt a fontos választást.

Bármilyen ízt is választasz, nem hiszem, hogy nagyon melléfognál.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Monica Green
Író és szakértő
Monica Green profiljának megtekintése
myprotein