Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Clear Vegan Protein, a világelső | Ismerd meg az új, frissítő italunkat!

Clear Vegan Protein, a világelső | Ismerd meg az új, frissítő italunkat!
Evangeline Howarth
Író és szakértő4 év Ago
Evangeline Howarth profiljának megtekintése
Fordította: Rózsa Zoltán

Clear Whey Protein fehérjeporunk széles körű sikerét követően, a vegetáriánus és vegán étrendet követő személyek számára is elérhetővé vált a tavaszias, frissítő ízesítésekben elérhető Clear Vegan Protein Isolate növényi alapú fehérjepor.

Amennyiben a megszokott, krémes ízek helyett inkább a gyümölcsös felfrissülést keresed, Clear Vegan Protein Isolate fehérjeporunk ideális választás lehet számodra. Magas minőségű borsófehérje izolátum felhasználásával, olyan könnyen oldódó, növényi alapú fehérje formulát hoztunk létre, amely adagonként 10 gramm fehérjét biztosít.

Clear Vegan Protein

Értékes tápanyagokban gazdag

Kimagasló fehérjetartalma mellett B-vitaminokban dús fehérjeporunkkal még könnyebben küzdheted le a nap folyamán jelentkező kihívásokat! Napi javasolt B-vitamin beviteled 50%-át tartalmazza egy adag Clear Vegan Protein Isolate fehérjepor.

A hozzáadott B12-vitaminnak köszönhetően formulánk segíthet az optimális mikrotápanyag-bevitel elérésében. Pantoténsav (B5-vitamin) és tiamin (B1-vitamin) tartalmának köszönhetően hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez,  a normál mentális teljesítményhez, az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.1,2,3 Továbbá, hozzájárulhat a szív megfelelő működéséhez és az immunrendszer egészséges működésének fenntartásához.1,2,3

Az édes íz ellenére, nincs okod a cukortartalom miatt aggódni. A frissítő, gyümölcsös ízekben elérhető vegán fehérjeporunk adagonként csupán 1 gramm cukor és 55 kcal energiatartalommal rendelkezik. Így akár súlyvesztés céljából is beillesztheted étrendedbe.

Kiváló íz, kiváló hatás

A Clear Vegan Protein Isolate fehérjepor előnyei nem merülnek ki a fent említettekben. Értékes tápanyagoban gazdag fehérjeporunk két ellenállhatatlan ízesítésben érhető el: Citrom & Lime és Eper.

Szeretnéd minimalizálni ökológiai lábnyomod? Vegán fehérjénk csomagolása 100%-ban újrahasznosítható.

Szeretnél valami újat kipróbálni a megszokott turmix és smoothie italok helyett? Próbáld ki Pálcikás Jégkrém receptünk új kedvenc fehérjéddel! Hűsítő, felfrissülést jelentő, fehérjedús nyalókánk a Clear Vegan Protein Isolate formulánkkal is elkészíthető.

Konklúzió

Sosem volt mégy ilyen egyszerű és élvezetes vegánként fehérjebeviteledről gondoskodni. Másodpercek alatt elkészíthető, gyümölcsös ízű termékünk egy valódi növényi alapú B-vitamin és fehérje bomba.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

  1. A pantoténsav hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valaminta normál mentális teljesítményhez.
  2. A tiamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához és a szív megfelelő működéséhez
  3. A B6 vitamin hozzájárulhat az immunrendszer egészséges működésének fenntartásához.
Evangeline Howarth
Író és szakértő
Evangeline Howarth profiljának megtekintése

Evangeline fiatal kora óta versenyszerűen sportolt. RYA minősített vitorlás oktatóként tisztában van vele, hogy mennyire fontos a megfelelő táplálkozás az extrém és állóképességi sportokban, mivel a Team GBR csapatában és az egyetemi első számú csapat edzőjeként és kapitányaként szerzett tapasztalatot.

Szabadidejében Evangeline szeret futni, különösen maratonokat. Hétvégén vízi sportokat űzve vagy a hegyekben túrázva találod. Kedvenc estéit HIIT edzésekkel vagy guggolásokkal tölti az edzőteremben, mielőtt összedobna egy jó fűszeres ételt, egy tonna zöldséggel - yum!

Evie tapasztalatairól itt tudhatsz meg többet.

myprotein