Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Tökéletes karácsonyi ajándék ötletek a fitnesz szerelmeseinek

Tökéletes karácsonyi ajándék ötletek a fitnesz szerelmeseinek
Emily Wilcock
Író és szakértő1 év Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése
A visszaszámlálás az ünnepekig hivatalosan is elkezdődött. Még mielőtt észbe kapnál, már le is maradtál a tökéletes ajándékok beszerzéséről. Szóval miért is ne élveznéd az ünnepi időszakot abban a biztos tudatban, hogy már korán letudtad a bevásárlást? Szerencsére mi már összeállítottuk a tökéletes karácsonyi ajándék ötletek listáját a fitnesz szerelmeseinek, csak hogy egy kicsit megkönnyítsük a dolgodat.A cikk tartalma:

Mi a legjobb karácsonyi ajándék egy fitnesz rajongó számára?

Nincs is könnyebb, mint egy fitnesz rajongónak vásárolni. A lehetőségek tárháza végtelen – fehérje, snackek, sport kiegészítők, ruhák, edzőtáskák, shakerek – a végtelenségig folytathatnánk.

Új termékek karácsonyra

Gingerbread Layered Bar szeletek

A Gingerbread Layered Bar egy valódi ünnepi kedvenc.  Tökéletes zoknitöltelék azok számára, akik gyors fehérjeforrásra vadásznak. Hat rétegnyi íz, textúra és aroma, 20 grammnyi, hatalmas adag proteinnel gazdagítva. Legyen ünnepi az edzés utánid is! Te is tudod, hogy ezt szeretnéd.

A termék hamarosan elérhető lesz oldalunkon.

Impact Whey Protein - fahéjas csiga

Idén az ízek is legyenek ünnepiek és dobd fel az edzés utáni turmixodat fahéjas csigaj ízű Impact Whey Proteinnel! Ugyanaz a tejsavófehérje minőség, adagonként 18 gramm, kellemes, ünnepi ízben. A fahéjas csiga egy ízbomba, ami tudatja az ízlelőbimbókkal: a karácsony határozottan megérkezett.

Karácsonyi ajándék férfiaknak – ruházat

Karácsonyi ajándék férfiaknak? Nem könnyű feladat! Szerencsére van valami, amiből sosem lehet elég – edzőruhák. Idén karácsonykor ajándékozz stílust és hagyd, hogy az edzőpartnered menőbb legyen a teremben, mint te.

Limited Edition MP Oversized Férfi Póló – sötét olajzöld

A túlméretezett szabás minden edzőtermi ruhatár alapdarabja. Szinte mindenhez megy és szuperkényelmes – különösen, miután több, mint négy karácsonyi fogással kényeztetted magad. Igazából lehet, hogy magadat is szívesen meglepnéd vele.

Limited Edition MP Dynamic Training Férfi Rövidnadrág – mosott fekete

A stílus és a funkció találkozása – egy igazi karácsonyi románc. Ennek a szuper nadrágnak egyenesen a kosaradban kell landolnia! De csakis a kedvenc edzőpartnered érdemel meg valami olyan szépet, mint ez.

MP Férfi Kapucnis Pulóver – fekete

Akár rétegesen szeret edzeni a haverod, akár csak szeretné megvédeni magát az elemektől a kondiba menet, akármi motiválja is, ezzel az egyszerű fekete kapucnis pulcsival nem lőhet mellé. 

MP Original Drop Armhole Férfi Tank Top – fekete

Egy barátnak, aki szeret ingyen jegyet biztosítani a többi teremben edzőnek egy muszkli bemutatóra. Hagyd, hogy mindezt stílusosan tegye!

MP Férfi Edzős Joggers Melegítő Nadrág – tengerészkék

Beugrani a boltba, lazítani a kanapén, otthonról dolgozni, haverokkal edzeni – mind tökéletes alkalom az MP melegítőnadrág viselésére.

Férfi Crew Zokni – fehér (2 pár)

Ha idén az anyuka szerepét szeretnéd magadra ölteni, akkor a zoknik megvásárlása mindenkinek egy biztos módszer erre. Garantált, hogy amikor legközelebb találkozol a haverjaiddal, már a friss, vadiúj zoknikat fogják viselni.

Karácsonyi ajándék nőknek – ruházat

Nőként már az edzőterembe való felkészülés is megpróbáltatás lehet. Annyi nagyszerű ruhadarabot viselhetsz és csak egy tested van, amin viselheted őket. Menj és nehezítsd meg egy kicsit a barátnőd életét, amikor azon morfondírozik, hogy mit vegyen fel. Mi nem tartunk vissza! Következzen pár karácsonyi ajándék nőknek!

Limited Edition MP Női Training Seamless Leggings – sötét olajzöld

Az ünnepi időszak hátulütői - a korlátozott darabszámú áruk, amelyeket egész évben szeretnénk, ha kaphatók lennének. Ez a leggings sem kivétel. Bátoríts mindenkit a kettlebell órádon, hogy szerezzen be egy párat és eddzen stílusosan!

Limited Edition MP Női Training Seamless Sportmelltartó – sötét olajzöld

Semmi sem jobb egy teljes szettnél! Udvariatlanság lenne nem beszerezni a leggingshez passzoló sportmelltartót.

MP Power Mesh Slim Fit Női Kabát – fekete

Ha találkoztál már a "FitTok”-kal, akkor a BBL kabát sem lesz ismeretlen számodra. És lám, ez a mi változatunk. Add oda ezt a személyi edződnek és talán még azt is megúszhatod, hogy guggolásokkal tarkítsa meg a januári edzéseidet.

MP 1/4 Zip Női Mellény – fekete

Ez gyorsan a napi alapdarabja lesz annak, aki megkaparintja. Az elején praktikus, cipzáras zsebek vannak, amelyekben biztonságban tarthatják telefonjukat, kulcsaikat és fülhallgatójukat. Ó, és ráadásul meleg és szuper kényelmes.

MP Velocity Ultra Keresztpántos Női Sportmelltartó – fekete

Bárki is lesz büszke tulajdonosa ennek a keresztpántos sportmelltartónak, biztos, hogy az egyik kedvenc embered – ez ugyanis több, mint egy ajándék. Stílusról, kényelemről és praktikumról beszéltünk. És felejtsd el csak az edzőtermi használatot – alkalmas egész napra, minden napra.

MP Power Keresztpántos Női Sportmelltartó – fekete

Akár csak egy sportmelltartóban edzel, akár csak szívesen mutatnád meg a sportmelltartód pántjait a hátul kivágott felsődben – ez a tökéletes darab bármely edzőtermi ruhatárnak. Egyszerűen túl szép, hogy ajándék legyen.

MP Power Open Back Női Crop Top – orchidea

A már korábban emlegetett, hátul kivágott edző felső. Szuper vagány hátrész és egy elasztikus derék, amely tökéletesen passzol a magas derekú leggingsekhez.

MP Relaxed Fit Joggers Női Melegítő Nadrág – szürke márga

A lazuláshoz, vagy hogy felkapd egy rövidnadrág fölé, amikor az edzőterembe mész a csípős téli hónapokban. Bárhogy is legyen, mi úgy véljük, hogy szükségünk van rájuk és szerintünk a barátaid sem gondolják másképp.

MP Női Shape Seamless Biker Rövidnadrág – tengerészkék

Gondolhatnád, hogy nem megfelelő az évszak egy biciklis nadrághoz – de tévednél. Évszaktól függetlenül garantáltan nagy sikert arat, de a fa alá téve érdemes lehet duplázni őket a fenti joggerrel.

A legjobb karácsonyi ajándék ötletek fitnesz fanatikusoknak

A legjobb karácsonyi ajándék ötletek listánk következő pontját a csomagok jelentik. Csomagjaink a legjobb karácsonyi ajándékok a sport szerelmeseinek. A Myprotein manói sokat dolgoztak azon, hogy gondosan összeállítsák a csomagokat, hogy a kiegészítők és finomságok legjobb kombinációját tartalmazzák. Alapvetően mindent, amire szükséged van egy zokni megtöltéséhez, egy helyen.

Mydiscovery Box - reeggeli kiadás doboz

Ajándékozz nassolást! Cseréld le a szokásos csokoládé mikulást és rénszarvast fehérjés finomságokra. Sikerrel fogsz járni – a szavunkat adjuk rá.

Vegán Válogatásdoboz

Mivel az új évben jön a Veganuár, a karácsony remek alkalom arra, hogy segíts barátaidnak szó szerint belekóstolni a veganizmus világába. A vegán mintadoboz pedig tökéletes módja a vegán étrend-kiegészítők kipróbálásának.

Vegán Protein Kezdőcsomag

Ha a haverjaid nem tudják teljesíteni a Veganuárt, az nem a kevés vegán kiegészítők miatt lesz. Erről neked kell gondoskodnod.

A Tömegnövelő Csomag

A barátodnak, aki arra vár, hogy az újévi fogadalmainak megfelelően elérje a céljait – segítsd őt az úton a népszerű tömegnövelő csomagunkkal. Tömegelni egyszerű.

Pancake Csomag

Az Insta-gyanús palacsintatornyok elengedhetetlen hozzávalói. Nincs is ennél jobb ajándék.

A tökéletes karácsonyi ajándék nyomában gamerek számára: Command ital

A táplálkozás nemcsak az edzéshez fontos. A játékosoknak is oda kell figyelniük. Léteznek olyan italok, amelyek fokozzák a koncentrációt, az éberséget, a látást és a kognitív funkciókat. Segítségükkel te és a társaid a legjobbak lehettek az online csatákban.A Command tökéletes energiaital gamerek számára. Koffeintartalmú finomság vitaminok, ásványi anyagok és kulcsfontosságú összetevők keverékével, amelyek segítik a koncentrációt. Ez az az ajándék, amiről a játékosok nem is tudták, hogy szükségük van rá, amíg ki nem próbálták.

Karácsonyi ajándékok otthoni edzéshez

A karácsonyi ajándékok listája nem lenne teljes az edző eszközök nélkül. Az otthoni edzések sokunk számára váltak mindennapos tevékenységgé. Pénzt spórolhatunk az edzőtermi tagságon, időt takaríthatunk meg az ingázással és sokkal közelebb lehetünk a fehérjét rejtő szekrényhez edzés után – van, ami motiváljon. Rengeteg finomságunk van, hogy megtöltsük barátaid otthoni edzőtermét.

Myprotein Multifunkciós 11 Részes Gumikötél Szett – multi

Két lábpánt, két habszivacs fogantyú, egy ajtóhorgony, öt ellenállás cső és egy nejlon hordtáska. Na ezt nevezem én karácsonyi csomagnak!

Haskerék

Ajándékozz kockhasat idén! A hasizmokat gyorsan elpusztító eszköz sok edzőterembe járó számára a lista élén áll. Ne próbáld megérteni!

Edzőlabda & Pumpa – kék

A lehetőségek ezzel az edzőlabdával végtelenek – a tökéletes partner minden típusú edzéshez. Leeresztve érkezik, szóval nem kell aggódnod amiatt, hogy egy egész tekercsnyi csomagolóanyagot el kell használod a becsomagolására.

Marokerősítő

Ne hagyd, hogy a markolat ereje megakadályozza barátaidat az új egyéni rekordjuk teljesítésében! Így akár kedvenc tévéműsorukat nézve is erősíthetik a fogásukat. Telitalálat! Nincs is jobb ajándék, mint a fogóerő.

Regenerációs Jóga Matrac – szürke

Jógi vagy sem, mindenkinek jól jön egy jógamatrac a szekrény aljába tuszkolva.

Booty Band (nehéz) – szürke

Az extra kis ellenállás szükséges ahhoz, hogy a farizmok igazán égjenek. Szépen összecsomagolva egy praktikus táskában - ajándékozásra született.

Metal Shaker

És végül, a mindenki kívánságlistájának élén álló ajándék - egy shaker, hogy lecserélje azt, amelyik valószínűleg már túl sokat látott. És mivel karácsony van, miért ne léphetnénk egy szinttel feljebb és miért ne ajándékozhatnánk meg barátainkat egy fém shakerrel?

Összefoglalás

Ha ismersz valakit, akinek nehézséget okoz ajándékot találni az edzőterem szerelmeseinek, akkor akár ezt a karácsonyi ajándék ötlet gyűjteményt is elküldheted neki. Mi mást is kívánhatnának? Ez gyakorlatilag egy biblia az edzőterem-rajongóknak szánt tökéletes ajándékokról.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein