Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

A Myprotein legjobb vegán fehérje ízei – szerintetek!

A Myprotein legjobb vegán fehérje ízei – szerintetek!
Monica Green
Író és szakértő1 év Ago
Monica Green profiljának megtekintése

Csak nemrég vágtál bele a vegán életmódba és némi fejtörést okoz, milyen vegán fehérjeport válassz? Csupán szeretnél kevesebb tejterméket fogyasztani, ezért kipróbálnál néhány növényi proteinport, hogy kiderítsd, melyik a legjobb vegán fehérje? Bármelyik is legyen igaz rád: nálunk megtalálod, amit keresel! Persze, a tejsavófehérjével kezdődött minden, de napjainkban már rengeteg növényi fehérje elérhető, amelyek támogatják az izomnövelést és az izomtömeg megőrzését, ráadásul nagyon finomak is. Most pedig ideje, hogy egy kicsit rendet tegyünk a káoszban: rangsoroltuk a legjobb vegán fehérje ízeket, méghozzá az alapján, hogy ti melyeket vásároljátok a leggyakrabban!

A cikk tartalma:

A tejsavófehérje vegán? 

A vegán életmódot folytatók egyáltalán nem fogyasztanak állati eredetű termékeket - mézet, tejtermékeket és húst sem. A tejsavófehérje tehéntejből készül, így a vegán táplálkozásba nem illeszthető be a fogyasztása.

A vegán fehérjének milyen fajtái léteznek?

Napjainkban már rengeteg vegán fehérjepor közül lehet választani - mind kicsit más tulajdonságokkal rendelkezik és mindegyiknek megvan a maga előnye. Ha például a Szójafehérje Izolátum nem a kedvenced, próbáld ki a Vegan Protein Blend-et! Ez a termék sem volt szerelem első kóstolásra? Semmi gond, még mindig ott a Clear Vegan Protein

Legyen az egy krémes proteinturmix vagy egy frissítő Clear Vegan szomjoltó - a tökéletes vegán fehérje létezik és csak rád vár!Ha többet is szeretnél megtudni a Myprotein vegán fehérje termékeiről, érdemes elolvasnod ezt a cikket táplálkozási szakértőnk tollából.
Kiegészítők

7 növényi fehérjepor | Hogyan válaszd ki a megfelelőt?

A növényi fehérjepor ugyanolyan hatékony lehet, mint az állati eredetű termékek, ha az egészséged, izomnövekedésed, regenerációd támogatásáról van szó.

Milyen ízekben érhető el a vegán fehérje?

A Vegan Protein Blend 12 ízben kapható, a Clear Vegan Proteinnek 6 ízvariációja létezik, a Szójafehérje Izolátum pedig 12 ízben érhető el - minden vegán fehérje többféle ízesítésben kapható, hiszen szeretnénk minél nagyobb választékkal kényeztetni benneteket!Akár valami klasszikusra vágysz, mint a Csokoládé, akár inkább egy izgalmasabb ízre szavazol, mint a Jegeskávé - biztos, hogy a széles palettán megtalálod a kedvencedet!Cikkünkben most megmutatjuk, mely vegán fehérje ízek a vásárlók kedvencei a bestseller vegán fehérjeporaink kínálatából!
A Myprotein legjobb vegán fehérje ízei

A legjobb vegán fehérje ízek a vásárlói visszajelzések alapján 

Végre sikerült kiválasztanod, melyik vegán fehérjét szeretnéd megvenni, de végigböngészve az ízeket, ismét elbizonytalanodtál kicsit? Annyira jól hangzik mindegyik, mégis mi alapján tudnál választani közülük? Megértjük, ha ezt érzed!Mi nem is tudnánk választani, de arról gondoskodunk, hogy neked sikerüljön! Hogy a legprofibb módon segíthessünk, átnéztük az összes eladási listát és rangsoroltuk a vegán fehérje ízeket, méghozzá az alapján, melyeket kedvelik leginkább a vásárlók. Minden további kommentár nélkül, jöjjenek a legjobb vegán fehérje ízek a vásárlói visszajelzések alapján.

Szójafehérje Izolátum

A Szójafehérje Izolátumot nem érdemes alábecsülni! Ez a vegán fehérjepor 90%-os proteintartalommal rendelkezik, így minden adagja27 gramm fehérjét tartalmaz, azonban csupán 108 kalória van benne. Ha a célod a fenntartható kalóriadeficit és vegetáriánus vagy vegán vagy, remek választás - mint ahogy bárki másnak is, aki szeretné a táplálkozásában visszaszorítani a tejtermékeket. Ez a vegán fehérje 12 ízben elérhető, de szerintetek íme a top 5.

1. Csokoládé

Nem meglepő - a jó öreg csoki! Igazi klasszikus, ami sosem okoz csalódást, így nem is hibáztathatunk benneteket, hogy újra és újra ezt választjátok.

2. Sós karamell

Tudsz ikonikusabb párost, mint a só és a karamell? Mi sem! Most, hogy ezt is tisztáztuk, szinte magától értetődő, miért is a sós karamell az ezüstérmesünk. Lágy és krémes, elképesztően jó makrókkal!

3. Vanília

A vaníliára sem érkezett még panasz - okkal ért el 3. helyezést a listánkon!  Egy klasszikus íz, amellyel nem foghatsz mellé. Édes, krémes, fehérjében gazdag és sosem unalmas!

4. Természetes eper

A 4. helyezettünk a természetes eper. Kultikus alapíz - egy kicsit izgalmasabbá teszi a mindennapi fehérjeturmixod, hiszen a gyümölcsös, élénk frissességet kombinálja az eper mámorító édességével. Kicsit olyan, mint a tejszínhabos eper.

5. Jegeskávé

Az 5. kedvenc vegán fehérje ízetek a szójafehérje izolátum kínálatából a jegeskávé, amely a kávé ízével kényezteti az ízlelőbimbókat, a briliáns makróival pedig a szervezetünket. Ne aggódj, koffeint nem tartalmaz, így, ha lefekvés előttre időzíted a vegán fehérjeturmixod elfogyasztását, akkor sem fogod egész éjjel a bárányokat számolni!Sajnos ez az íz jelenleg nincs készleten, de igyekszünk ezen mihamarabb változtatni, hogy újra élvezhessétek!

Vegan Protein Blend 

A Vegan Protein Blend a borsófehérje izolátum és a fava bab izolátum keverékét tartalmazza, a végeredmény pedig egy olyan vegán fehérje, amely teljes aminosavprofillal rendelkezik! Egy adag 22 gramm proteint és 110 kalóriát tartalmaz, emellett pedig 9 esszenciális aminosavat és 5 gramm természetesen előforduló BCAA-t. Hogy mik a legjobb vegán fehérje ízek a vásárlói visszajelzések alapján? Mutatjuk!

1. Csokoládé

Micsoda meglepetés… a top választásotok: a csokoládé! Persze nincs is min csodálkozni, mondtuk, hogy klasszikus.

2. Eper

Gyümölcsös és élvezetes - az eper a 2. kedvencetek. Remek ízlésetek van!

3. Vanília

Habár van, aki unalmasnak tartja a vaníliát, mégis megkapta a 3. helyet. Nagyon népszerű íz (nem véletlenül) és szeretnénk hangsúlyozni: kicsit sem unalmas!

4. Csokoládé & Sós karamell

Újra támad az ikonikus duó, de most egy kis segítséggel: a csokoládé is erősíti a párost! A 4. kedvencetek a csokoládé & sós karamell.

5. Csokoládé & Karamell & Mogyoró

Csupán 3 szó: csokoládé, karamell és mogyoró. Szerintünk még ennél is előkelőbb helyezést érdemelne. 

Clear Vegan Protein

10 gramm növényi forrásból származó protein, csupán 50 kalória, emellett pedig a napi B-vitamin szükségleted fele - mindez egyetlen adag vegán fehérjében! Nem kell lemondanod az egyedülálló ízélményről csupán azért, mert a Clear Whey-t nem fogyaszthatod, hiszen a Clear Vegan Protein pont ugyanolyan frissítően zamatos, ráadásul az edződ is elérzékenyül majd, ha meglátja a makróit! Lássuk a legjobb vegán fehérje ízeket a visszajelzések alapján!

1. Citrom & Lime

Klasszikus ízpárosítás - nem meglepő, hogy a citrom & lime kombináció a vásárlók kedvencévé vált. Frissítően gyümölcsös és fehérjében gazdag!

2. Eper

Ha az édesebb ízeket kedveled, akkor a 2. helyet megkaparintó eper lesz a tökéletes választás számodra. 

3. Ananász & Grapefruit 

A bronzérmesünk szintén egy ikonokus ízpáros: az ananász & grapefruit. Sosem hagy cserben, ha egy kis trópusi hangulatra vágysz, de akkor sem, ha kifogástalan makrókra!

4. Alma & Bodza

Igazán különleges és kifinomult ízvilágával az alma & bodza a 4. helyre futott be. Szuper választás, ha szeretnél egy frissítő edzés utáni shake-et!

5.Málnás mojito 

Milyen lenne, ha bármikor ihatnál egy kis mojito-t, amikor éppen kedved szottyan? A málnás mojito ízesítésű Clear Vegan Protein most lehetőséget ad rá, hogy kipróbáld! Habár csak az 5. helyet kaparintotta meg a listánkon, még így is hatalmas közönségkedvenc. Még mindig nem tudod, melyik íz lenne a legjobb választás? Rendeld meg a Clear Vegan Protein Ízválogatás Dobozt és találd meg a kedvenced!

Clear Soy Protein

Szójafehérje-kedvelők, felkészültetek? Itt a Clear Soy Protein - a vegán fehérje, ami megváltoztatja az életeteket! 11 gramm protein, rostok és C-vitamin, mindez egy 50 kalóriás, frissítő shake formájában. 

Habár csak 2 ízben elérhető, mindkettő fantasztikus élményt nyújt majd!

1. Citrom & Lime

Nem meglepő - ahogy a Clear Vegan Protein kínálatából is ez a kedvencetek, úgy a Clear Soy Protein 2 ízvariációja közül is ez lett a nyertes. A citrom és lime párosa olyan klasszikus, amivel egyszerűen nem nyúlhatsz mellé!

2. Szőlő 

Pontosan olyan, mint az Amerikában igazi klasszikusnak számító szőlős üdítőitalok - ez a szőlő ízesítésű Clear Soy! Frissítő és édes, egy kis savanykás csavarral; edzés után tökéletes. 

Borsófehérje Izolátum

Több fehérje, kevesebb szénhidrát és zsír - ez a Borsófehérje Izolátum! Egy adagja 23 gramm fehérjét tartalmaz és zéró cukrot, így mindenkinek tökéletes lehet, aki vegán vagy vegetáriánus életmódot folytat és szeretné a zsírmentes izomtömegét növelni!

1. Ízesítetlen

Habár sokszor alulértékelik, az ízesítetlen verzió mégis a kedvencetek lett a Borsófehérje Izolátum választékából! A legjobb megoldás, ha szeretnéd egy kis fehérjével felturbózni a zabkásád vagy smoothie italod, de újabb ízt már nem adnál hozzá a tökéletesen megalkotott kombinációhoz. 

2. Csokoládé

Ahogy az most már számotokra is nyilvánvaló, egy igazán finom csokis fehérjepor mindenki szívében különleges helyet foglal el! A csokoládé ízesítésű Borsófehérje Izolátum sem kivétel ez alól. Krémes, lágy csokoládé íz és szuper makrók. Nem kell sokat gondolkodnunk, miért került ilyen előkelő helyre a listán. 

3. Eper

Az eper ismét megugrotta az akadályt és dobogós lett! Adj egy esélyt neki te is - a Borsófehérje Izolátum epres verziója ideális választás, hogy kipróbáld ezt az ízt. 

Whole Fuel Blend

A Whole Fuel Blend nem csupán egy vegán fehérje, ez egy komplex étkezéshelyettesítő formula, amely 30 gramm növényi proteint, rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Ha a célod a táplálkozásban a fenntartható kalóriadeficit, számodra is ideális választás lehet ez a termék! Lássuk a legjobb vegán fehérje ízesítéseket a visszajelzések alapján.

1. Csokoládé

A kedvenc Whole Fuel Blend ízetek a csokoládé. Lágy és krémes - ennek a shake-nek az elfogyasztása után jóllakott és elégedett leszel, ezt garantáljuk!

2. Sós karamell

Az édesszájúak kedvence, a sós karamell most a dobogó második fokáig hasított! Szintén szuper módot biztosít arra, hogy ne csak a megfelelő mennyiségű fehérjét, vitamint és ásványi anyagot vidd be a szervezetedbe, de az ízlelőbimbóidat is kényeztesd.

3. Vanília

Az örök klasszikus vanília a 3. helyen végzett. A Whole Fuel Blend vaníliás verziója egyáltalán nem unalmas választás - ha bárki megpróbálna meggyőzni az ellenkezőjéről, ne is törődj vele!

Hogyan készítsem el a vegán fehérjeturmixot? 

Ez attól függ - többféle módon is elkészítheted, ez csak azon múlik, mit kedvelsz jobban vagy éppen mihez van kedved. Ha gyors megoldásra van szükséged, hogy kicsit felturbózd a napi fehérjebeviteled, egyszerűen csak kanalazd a vegán fehérjét a shakeredbe, rázd fel és már indulhatsz is!Ha azonban valami extrábbra vágynál, rengeteg lehetőséged van, hogyan teheted különlegessé a vegán fehérjeturmixod: gazdagíthatod gyümölcsökkel, mogyoróvajjal, zabbal, amihez éppen kedved szottyan és amit megkívánsz!

Szerezd be a kiszemelt fehérjepor termékeket 35%-os kedvezménnyel!

Növeld napi fehérjebeviteled ízletes proteinpor termékeinkkel! Használd a PROTEINBLOG kódot és 35%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá a kiszemelt termékekhez fehérjepor lista oldalunkról.

Összefoglalás

Reméljük, sikerült megnyugtatnunk és már meg sem fordul a fejedben, hogy túl kicsi lenne a választék, ha vegán fehérje ízekről van szó! Akár a klasszikusokra szavazol, akár a kalandvágyó éned tör elő és valami különlegesebbre vágysz, a tökéletes vegán fehérjepor csak arra vár, hogy megtaláld és megkóstold.

Ne felejtsd, a PROTEINBLOG kóddal 35%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a fehérjepor lista oldalon található bármely terméket.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Monica Green
Író és szakértő
Monica Green profiljának megtekintése
myprotein