Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

THE Pre-Workout edzés előtti | Állj készen minden edzésre!

THE Pre-Workout edzés előtti | Állj készen minden edzésre!
Jennifer Blow
Író és szakértő5 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Fordította: Kelemen József Olvasási idő: 2 perc

Itt az ideje, hogy megkapd az igazi energialöketet és fókuszt amire már régóta vágysz! A THE Pre-Workout edzés előtti formula meg fog adni mindent, amire szükséged van, hogy teljes gőzzel végig nyomd az edzéseket. A Myprotein Pro Termékcsalád tagjaként, a segítségével olyanokra lehetsz képes, amit nem is gondoltál volna.

Mi is egy edzés előtti táplálék-kiegészítő? Neked való-e?

Az edzés előtti keverékek, olyan természetes tápanyagforrások hatóanyagait kombinálják, melyek hasznosak az edzéseid során. Noha, te már lehet hallhattál arról, hogy a koffein- vagy kreatinfélék növelhetik a teljesítményed, egy edzés előtti rengeteg egymást kiegészítő hatóanyagot tartalmaz, melyek segíthetnek növelni a koncentrációképességed és energiád, egészséges keretek között.

Az új edzés előtti keverékünk egy sor népszerű, letesztelt és bizonyított hatóanyaggal tud szolgálni. Többek közt tartalmaz kreatint, koffeint, BCAA-t, esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb ütős hatóanyagok keverékét, mindezt egy komplex, kiváló edzés előtti pörgetőért.

THE pre workout - prémium edzés előtti formula

A THE Pre-Workout edzés előtti előnyei

The Pre-Workout elhozza, a legnépszerűbb és legtöbbet kutatott alapanyagokat, hogy segítségükkel növekedhessen a teljesítményed, csökkenhessen a fáradságérzeted és folyamatosan képes legyél koncentrálni edzés közben, így nem okoz majd problémát kiszorítani azt az utolsó ismétlést vagy éppen lefutni egy extra kilométert.

Miből készül a THE Pre-Workout?

  • A B6-vitamin hozzájárul fehérje és glikogén anyagcsere egyensúlyához, illetve segít csökkenteni a fáradságot és kimerültséget.
  • A B12-vitamin hozzájárul a fáradság és a kimerültség csökkentéséhez.
  • A niacin hozzájárul hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • Tiamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.
  • A C-vitamin csökkenti a fáradságot és kimerültséget és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, főleg intenzív edzések alatt és után.
  • 35 mg Teakrint tartalmaz adagonként, ez egy olyan vegyület, ami szerkezetileg hasonlít a koffeinhez. Ezáltal egy extra löketet fog nyújtani.
Edzés előtti pörgető fogyasztása

Energiafokozás

  • Koffein: 175 mg koffeint tartalmaz adagonként, amely bizonyítottan növeli az éberséget és javítja a koncentrációt.
  • Kreatin: Az ütős kreatin-monohidrát keverékünk tudományosan bizonyítottan növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során.
  • Asztragin: Az asztragin-ről bebizonyították, hogy növeli az aminosavak, vitaminok és glükóz felszívódását, miközben növeli a tested inzulin szenzitivitását (az inzulin jobban ki tudja fejteni a hatását) és az ATP termelését.
  • Bioperin: Egy fekete bors kivonat, a bioperin növeli a vér B6-vitamin koncentrációját. Serkenti a tápanyagok biológiai felhasználhatóságát, ami annyit jelent, hogy a szervezeted a lehető legtöbbet fel tudja hasznosítani az elfogyasztott vitaminokból.
  • Capsimax: A capsimax, támogatja a tested energiatermelését azáltal, hogy javítja és fenntartja az anyagcserédet. Ez egy természetes összetevő, melyet a chili paprikából származik, ez megadja számodra a kapszaicinoidok minden előnyét az égető érzés nélkül.
  • Teakrin: A teakrin kimondottan az energia szinted, motivációd és koncentrációd növelésére lett kitalálva, hogy jobban tudj fókuszálni az edzésen.

Útravaló

Bármi legyen is a célod, fontos megbizonyosodni róla, hogy mindig felpörögj és készen állj a fejlődésre, és az egyedülálló edzés előtti formulánk mindig tartogat egy extra löketet, ha szükséged van rá!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein