Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

THE Whey+ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját

THE Whey+ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját
Jennifer Blow
Író és szakértő5 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Eljött az idő: még jobb lett a fehérje! Bemutatkozik a THE Whey+ termékünk. Emeld magasabb szintre a növekedésedet és a regenerálódásodat ezzel a korszerű, egyedi időszakosan felszabaduló fehérjekeverékkel, hogy optimalizáld az összetevők szállítását és felszívódását.

A THE Whey+ kombinálja a legtisztább tejsavó izolátumot GroPlex™-szel, ami egy gyorsan és lassan emésztődő fehérje dinamikus keveréke, és ami beizzítja az izomnövekedést. Tartalmazza továbbá egyedi gyöngyeinket, melyek a regenerálódást hivatottak optimalizálni a fázisszerű BCAA, leucin és glutamin löket segítségével.

Ráadásul, a THE Whey+ biztosítja a micelláris kazein és tejsavó összes előnyét, minden egyben egy korszerű formulában.

PhaseTech formula felszívódás

Íme, miért kell a fehérje shakedet THE Whey+-ra cserélned:

GroPlex

Alkalmaztunk GroPlexetis, mely gyorsan emésztődő  hidrolizált tejsavófehérjének és lassan emészthető micelláris kazeinnek egy dinamikus keveréke.

A hidrolizált tejsavófehérje kisebb láncokra bontott aminosavakat tartalmaz, így gyorsan látja el fehérjeforrással az izmokat, pont akkor, amikor szükséges.

Micelláris kazeinnel kombinálva – ami a lassan emészthető fehérje – a GroPlex™ fázisszerűen felszabaduló magas minőségű fehérjével szolgál, hogy mindennel ellássa az izmaidat, amire csak szükségük van, bőven az edzést követőn is.

Ráadásul, egy friss tanulmány kimutatta, hogy a GroPlex™ képes megduplázni a vér inzulinszintjét szemben a placebokkal.1

Ha még nem tudnád, az inzulin egy fontos hormon, mely növeli az izmok aminosav felvételét, mely így javuló fehérjeszintézis, nagyobb mértékű növekedést és jobb regenerálódást jelent.

PhaseTech BCAA

A THE Whey+ masszív, 6 g BCAA-t biztosít adagonként, az egyedi PhaseTech™ gyöngyeinkkel kombinálva, így az előnyei még azt követően is bőven kitartanak, hogy már befejezted az edzést.

A kilenc esszenciális aminosavból háromra szoktunk elágazó láncú aminosavként, vagy más néven BCAA-ként utalni. Tudományos kutatások bebizonyították, hogy ez a BCAA, azon belül is a leucin, növeli a fehérjeszintézis mértékét, valamint csökkenti ezzel egy időben a fehérjebomlás mértékét a pihenő emberi izmokban. Egyszerűen szólva, kulcsszerepet játszik a fehérje anyagcserében, mely segít új izmokat építeni és azokat helyre hozni.

PhaseTech glutamin

Glutamint is alkalmaztunk a PhaseTech™ tápanyagszállító rendszerünk megalkotásakor. Ez egy aminosav, mely a fehérjeszintézisben betöltött szerepéről ismert.3 Népszerű aminosav kiegészítő sportolók és edzőterembe járók körében. Testünk izomösszehúzódáskor és izomfehérje-szintézis során használja a glutamint, így enélkül megakadályozhatjuk az izomnövekedést.

Tejsavófehérje izolátum

A PhaseTech™ tápanyagszállító rendszert és a GroPlexet™ a legtisztább tejsavófehérje izolátummal (Whey Protein Isolate) vegyítettük, melyet szakszerűen át lett szűrve, hogy eltávolítva a tejsavóban természetesen előforduló zsírok és szénhidrátok nagy részét, és így egy masszív 90%-os fehérjetartalmú fehérjét nyertünk.

Kinek ajánljuk?

Ha beleadsz apait-anyait az edzés során, hogy elérd sport céljaidat, akkor miért ne akarnád a legjobb eredményeket látni? Ez a korszerű fehérje formula mindazok számára ajánlott, akik szeretnének átlépni a korlátokon, és így kiemelkedő eredményeket látni edzéseik során.

Mikor fogyaszd?

A fázisszerűen felszabaduló fehérjének és aminosavaknak köszönhetően a THE Whey+ fogyasztása közvetlenül edzés után ideális, vagy akkor, ha hosszabb ideig étkezés nélkül voltunk, például ha ez az első dolog reggel, vagy két étkezés között, ill. este lefekvés előtt.

TheWhey+ prémium fehérje PhaseTech

Tanulság

A kiemelkedő keverékek kiemelkedő eredményeket hoznak. Fedezd fel a benned rejlő erőt a PhaseTech™ segítségével, mely a sporttáplálkozás új generációja!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

  1. Glanbia Nutritionals. GroPlex significantly increases insulin response. CP-TB-2012-1.
  2. Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exerciseThe Journal of nutrition136(1), 269S-273S.
  3. Higashiguchi, T., Hasselgren, P. O., Wagner, K., & Fischer, J. E. (1993). Effect of glutamine on protein synthesis in isolated intestinal epithelial cells.Journal of Parenteral and Enteral Nutrition17(4), 307-314.
Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein