Kiegészítők

THE Whey+ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját

Eljött az idő: még jobb lett a fehérje! Bemutatkozik a THE Whey+ termékünk. Emeld magasabb szintre a növekedésedet és a regenerálódásodat ezzel a korszerű, egyedi időszakosan felszabaduló fehérjekeverékkel, hogy optimalizáld az összetevők szállítását és felszívódását.

A THE Whey+ kombinálja a legtisztább tejsavó izolátumot GroPlex™-szel, ami egy gyorsan és lassan emésztődő fehérje dinamikus keveréke, és ami beizzítja az izomnövekedést. Tartalmazza továbbá egyedi gyöngyeinket, melyek a regenerálódást hivatottak optimalizálni a fázisszerű BCAA, leucin és glutamin löket segítségével.

Ráadásul, a THE Whey+ biztosítja a micelláris kazein és tejsavó összes előnyét, minden egyben egy korszerű formulában.

PhaseTech formula felszívódás

Íme, miért kell a fehérje shakedet THE Whey+-ra cserélned:

GroPlex

Alkalmaztunk GroPlexetis, mely gyorsan emésztődő  hidrolizált tejsavófehérjének és lassan emészthető micelláris kazeinnek egy dinamikus keveréke.

A hidrolizált tejsavófehérje kisebb láncokra bontott aminosavakat tartalmaz, így gyorsan látja el fehérjeforrással az izmokat, pont akkor, amikor szükséges.

Micelláris kazeinnel kombinálva – ami a lassan emészthető fehérje – a GroPlex™ fázisszerűen felszabaduló magas minőségű fehérjével szolgál, hogy mindennel ellássa az izmaidat, amire csak szükségük van, bőven az edzést követőn is.

Ráadásul, egy friss tanulmány kimutatta, hogy a GroPlex™ képes megduplázni a vér inzulinszintjét szemben a placebokkal.1

Ha még nem tudnád, az inzulin egy fontos hormon, mely növeli az izmok aminosav felvételét, mely így javuló fehérjeszintézis, nagyobb mértékű növekedést és jobb regenerálódást jelent.

PhaseTech BCAA

A THE Whey+ masszív, 6 g BCAA-t biztosít adagonként, az egyedi PhaseTech™ gyöngyeinkkel kombinálva, így az előnyei még azt követően is bőven kitartanak, hogy már befejezted az edzést.

A kilenc esszenciális aminosavból háromra szoktunk elágazó láncú aminosavként, vagy más néven BCAA-ként utalni. Tudományos kutatások bebizonyították, hogy ez a BCAA, azon belül is a leucin, növeli a fehérjeszintézis mértékét, valamint csökkenti ezzel egy időben a fehérjebomlás mértékét a pihenő emberi izmokban. Egyszerűen szólva, kulcsszerepet játszik a fehérje anyagcserében, mely segít új izmokat építeni és azokat helyre hozni.

PhaseTech glutamin

Glutamint is alkalmaztunk a PhaseTech™ tápanyagszállító rendszerünk megalkotásakor. Ez egy aminosav, mely a fehérjeszintézisben betöltött szerepéről ismert.3 Népszerű aminosav kiegészítő sportolók és edzőterembe járók körében. Testünk izomösszehúzódáskor és izomfehérje-szintézis során használja a glutamint, így enélkül megakadályozhatjuk az izomnövekedést.

Tejsavófehérje izolátum

A PhaseTech™ tápanyagszállító rendszert és a GroPlexet™ a legtisztább tejsavófehérje izolátummal (Whey Protein Isolate) vegyítettük, melyet szakszerűen át lett szűrve, hogy eltávolítva a tejsavóban természetesen előforduló zsírok és szénhidrátok nagy részét, és így egy masszív 90%-os fehérjetartalmú fehérjét nyertünk.

Kinek ajánljuk?

Ha beleadsz apait-anyait az edzés során, hogy elérd sport céljaidat, akkor miért ne akarnád a legjobb eredményeket látni? Ez a korszerű fehérje formula mindazok számára ajánlott, akik szeretnének átlépni a korlátokon, és így kiemelkedő eredményeket látni edzéseik során.

Mikor fogyaszd?

A fázisszerűen felszabaduló fehérjének és aminosavaknak köszönhetően a THE Whey+ fogyasztása közvetlenül edzés után ideális, vagy akkor, ha hosszabb ideig étkezés nélkül voltunk, például ha ez az első dolog reggel, vagy két étkezés között, ill. este lefekvés előtt.

TheWhey+ prémium fehérje PhaseTech

Tanulság

A kiemelkedő keverékek kiemelkedő eredményeket hoznak. Fedezd fel a benned rejlő erőt a PhaseTech™ segítségével, mely a sporttáplálkozás új generációja!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.


  1. Glanbia Nutritionals. GroPlex significantly increases insulin response. CP-TB-2012-1.
  2. Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exerciseThe Journal of nutrition136(1), 269S-273S.
  3. Higashiguchi, T., Hasselgren, P. O., Wagner, K., & Fischer, J. E. (1993). Effect of glutamine on protein synthesis in isolated intestinal epithelial cells.Journal of Parenteral and Enteral Nutrition17(4), 307-314.


Jennifer Blow

Jennifer Blow

Író és szakértő

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.


Ne hagyja ki akcióinkat | Klikk Vásárlás