Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Megjelent a Double Dough Brownie vegán verziója!

Megjelent a Double Dough Brownie vegán verziója!
Monica Green
Író és szakértő2 év Ago
Monica Green profiljának megtekintése

Itt a január, és sokak számára azzal indul az új év, hogy a "vegán januárra" (más néven: veganuary) beszerezzék a növényi alapú finomságokat. Nem hagyhatjuk, hogy úgy induljon a hónap, hogy ne legyen egy kényeztető, fehérjével teli finomság a szekrényedben. Úgyhogy fogadd szeretettel a vegán Double Dough Brownie-t. Íme, minden, amit tudni kell róla...

Mi is az a Double Dough Brownie?

A Vegan Double Dough Brownie tökéletes finomság, ha útközben szeretnél valamivel feltöltődni. Ne tévesszen meg azonban a csábító brownie tészta, ez a snack 13 g növényi alapú fehérjével, 7 g rosttal és alacsony cukortartalommal egyértelműen makrobarát.

A süti tészta alapot ragacsos brownie fehérjés tészta borítja, egy pazar karamellréteggel, és mindez egy réteg vegán csokoládéval van bevonva. Tökéletes délutáni snack.

Említettük már, hogy négy ízben is kapható? Így biztosan megtalálod a neked valót. Válassz a karamell-latte, a csokoládé-narancs, a csokoládé darabos és a mogyoróvajas ízek közül.

Kiemelt előnyök

  • 13g növényi fehérje
  • 7g rost
  • ínycsiklandó, makróbarát finomság az útra
  • 4 finom ízben kapható

Összefoglalás

Dobj be egyet ezek közül a táskádba, és élvezd a nassolást, bárhol is vagy! Legyen szó délutáni lendületről az irodában, edzés utáni nassolnivalóról vagy egy mikrohullámú sütőben felmelegített makrobarát desszertről, ezzel a brownie-val nem fogsz mellé!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

Monica Green
Író és szakértő
Monica Green profiljának megtekintése
myprotein