Kiegészítők

Megjelent a Double Dough Brownie vegán verziója!

Itt a január, és sokak számára azzal indul az új év, hogy a “vegán januárra” (más néven: veganuary) beszerezzék a növényi alapú finomságokat. Nem hagyhatjuk, hogy úgy induljon a hónap, hogy ne legyen egy kényeztető, fehérjével teli finomság a szekrényedben. Úgyhogy fogadd szeretettel a vegán Double Dough Brownie-t. Íme, minden, amit tudni kell róla…

Mi is az a Double Dough Brownie?

A Vegan Double Dough Brownie tökéletes finomság, ha útközben szeretnél valamivel feltöltődni. Ne tévesszen meg azonban a csábító brownie tészta, ez a snack 13 g növényi alapú fehérjével, 7 g rosttal és alacsony cukortartalommal egyértelműen makrobarát.

A süti tészta alapot ragacsos brownie fehérjés tészta borítja, egy pazar karamellréteggel, és mindez egy réteg vegán csokoládéval van bevonva. Tökéletes délutáni snack.

Említettük már, hogy négy ízben is kapható? Így biztosan megtalálod a neked valót. Válassz a karamell-latte, a csokoládé-narancs, a csokoládé darabos és a mogyoróvajas ízek közül.

Kiemelt előnyök

  • 13g növényi fehérje
  • 7g rost
  • ínycsiklandó, makróbarát finomság az útra
  • 4 finom ízben kapható

Összefoglalás

Dobj be egyet ezek közül a táskádba, és élvezd a nassolást, bárhol is vagy! Legyen szó délutáni lendületről az irodában, edzés utáni nassolnivalóról vagy egy mikrohullámú sütőben felmelegített makrobarát desszertről, ezzel a brownie-val nem fogsz mellé!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.Monica Green

Monica Green

Író és szakértő

Originally from South London, Monica graduated from the University of Leeds with a degree in Philosophy. After discovering a love for the gym whilst studying, Monica was drawn to weight training which helped her hugely through stressful times as a student. From writing for a popular student site, Monica developed her skills as an author, writing trending feature pieces regularly. She is thrilled to be able to combine her love for writing with her passion for the gym. In her spare time Monica loves to cook, try out new restaurants with friends and explore new walking trails.


Akár -30% Blog exkluzív akció Kupon: BLOGHU | Klikk Vásárlás