Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Kisokos a tömegnöveléshez: melyik a legjobb tömegnövelő?

Kisokos a tömegnöveléshez: melyik a legjobb tömegnövelő?
MyproteinHU
Író és szakértő16 nap Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

A tömegnövelés igazán népszerű téma: nem is kérdés, miért, hiszen ki ne szeretne nagyobb izomtömegre szert tenni? Azonban ez igazán trükkös lehet: nem könnyű megtalálni a módját annak, hogy a folyamat során valóban az izomtömegünk növekedjen, ne pedig a testünkön raktározott zsír mennyiségét gyarapítsuk. Aggodalomra semmi ok: ha átgondoltan vágsz bele és felvértezed magad a szükséges tudással, például feltérképezed, melyek lehetnek számodra a legjobb tömegnövelő szerek, akkor a siker nem is kérdéses!

Milyen a legjobb tömegnövelő, miben segíthet egy ilyen termék?

Nézzük is meg pontosan, miből is áll egy tömegnövelő! Alapvetően szénhidrátok és fehérjék keveréke, ami segít abban, hogy a szervezeted minden szükséges tápanyaghoz hozzájusson edzés után, illetve bármikor a nap folyamán, amikor jól jönne egy kis extra kalória. Így a számodra legjobb tömegnövelő nagyon sok mindenben segíthet.

Az energiabevitel növelése

Talán elsőre jól hangzik a magas kalóriakeret, de hidd el, néha igazán trükkös lehet, hogy ellásd a szervezeted a megfelelő mennyiségű energiával - a legjobb tömegnövelő az lesz a számodra, ami ezt sokkal könnyebbé teszi minden nap!

A fehérjebevitel növelése

Nem elég csak arra figyelned, hogy sok kalóriát fogyassz, hiszen a testednek a tömegnövelés során kiemelt szüksége van a megfelelő mennyiségű proteinre. Így még nagyobb kihívás lehet sakkozni a makrókkal - de nem akkor, ha kéznél van a számodra legjobb tömegnövelő, ami hatékonyan segít a fehérjebeviteled felturbózásában!

Könnyen szállítható

Közbejött egy váratlan utazás, esetleg reggeltől estig rohangálsz, ezért úgy döntöttél, jobb lenne felfüggeszteni a tömegnövelést? Ne aggódj: ez mindenkivel előfordul, a legjobb tömegnövelő pedig azért is igazán hasznos, mert ilyenkor sem hagy cserben! Csak bedobod reggel a táskádba és már indulhatsz is, bárhová visz az utad.

Gyorsan fogyasztható

A kedvenc tömegnövelődet nem csak könnyedén magaddal viheted, de akár öt perc alatt letudhatod a fehérje- és kalóriapótlást: ha pörgős napok állnak előtted, sokkal könnyebbé teszi majd az életed, hogy nem kell mindig a mikró előtt várakoznod, amikor a szervezetednek szüksége van egy kis üzemanyagra.

Legjobb tömegnövelő

A legjobb tömegnövelő szerek - a táplálékkiegészítők, amik nem hiányozhatnak a kelléktáradból

A legjobb tömegnövelő kapszula - ilyesmi létezik egyáltalán? Sajnos azt kell, hogy mondjuk, ilyen terméket még mi sem tudunk ajánlani, de ez nem jelenti azt, hogy a táplálékkiegészítők nem támogathatják hatékonyan ezt a folyamatot! A különböző edzés előtti formulák például hatékonyan segíthetnek abban, hogy intenzívebb és eredményesebb edzések szolgálják a fejlődésed.

Természetesen nem csak az edzés előtti készítmények segítségével emelheted az edzéseidet a következő szintre: ha az a kérdés, melyik a legjobb tömegnövelő, ha a regenerációd hatékonyságának fokozásáról van szó, néhány terméket semmiképpen sem hagyhatunk ki a felsorolásból! A lista elején természetesen a klasszikus tömegnövelő formulánk áll, ami a tömegnövelők minden előnyét biztosítja számodra, ráadásul klasszikus és finom ízekben.

Impact Whey Gainer - tömegnövelő formula

Ez a termék igazán masszív: egy adag 31 gramm fehérjét és 50 gramm szénhidrátot tartalmaz, hogy a leghatékonyabb módon járulhasson hozzá a tömegnövelésed hatékonyságához! Próbáld ki, garantáltan nem csalódsz majd az eredményben!

Impact Whey Protein - tejsavófehérje koncentrátum

Nem lehet a véletlen műve, hogy az Impact Whey Protein hosszú évek óta a Myprotein egyik legnépszerűbb terméke: ez a prémium fehérje a kedvenc edzés utáni turmixod lesz, ha beszerzed. Ráadásul a különleges és hatalmas ízválasztéknak köszönhetően sosem unod majd meg! Sőt, ha a PROTEINBLOG kódot használod a kosárban, a protein listaoldalunk többi termékéhez hasonlóan ezt a fehérjét is 35% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

All-In-One Perform Blend - edzés utáni formula

Ez a komplex minden-az-egyben formula nem hagy cserben, ha az edzés utáni regenerációd hatékonyságát szeretnéd növelni: a fehérje és szénhidrát mellett Creapure® és HMB segít abban, hogy ne csak az edzésen hozd ki magadból a legtöbbet, de az edzés utáni időszakban is maximalizálhasd a tested számára biztosított értékes tápanyagok mennyiségét és minőségét!

Mik a legjobb tömegnövelő gyakorlatok? Létezik a legjobb tömegnövelő edzésterv?

Természetesen jogos a kérdés, de a legjobb tömegnövelő gyakorlatok valójában mindenki számára mást jelentenek, hiszen “tömegnövelő” gyakorlat önmagában nem létezik. Azonban általánosságban kijelenthető, hogy ha a cél a hipertrófia, akkor az ellenállásos edzés nagyon jó választás lehet, így a legjobb tömegnövelő edzésterv az lesz, amely személyre szabottan a te céljaidhoz igazodva készült és a progresszív túlterhelés elvét veszi alapul!

Érdemes kipróbálnod, hogy sok összetett gyakorlatot iktatsz be az edzésprogramodba, amelyek nagy izomcsoportokat mozgatnak meg és stimulálják ezeknek a növekedését. Hogy mik ezek? Csak néhány példa ilyen feladatokra, amelyek igazi tömegnövelő gyakorlatok lehetnek a számodra, ha megfelelő étrenddel párosítod őket: guggolás, deadlift, sétáló kitörés, fekvenyomás, vállból nyomás, döntött törzsű evezés, evezés padon, vagy éppen széles lehúzás.

Próbálgasd a különböző gyakorlatok kombinációit, hogy összeállíthasd a számodra legjobb tömegnövelő edzésterv alapjait!

Legjobb tömegnövelő

A legjobb tömegnövelő ételek - léteznek tömegnövelő receptek?

Ahogyan fogyókúrás ételek sem léteznek, úgy önmagában egy ételre sem mondhatjuk ki, hogy tömegnövelő hatása lenne: a lényeg, hogy a nap végére kalóriatöbbletben legyél, így megteremtve az izomtömeg növelésének egyik alapfeltételét! Ha nehezedre esik nagy mennyiségeket enni, akkor természetesen alkalmazhatsz különböző trükköket: ebben az esetben érdemes lehet arra törekedned, hogy minél energiadúsabb alapanyagokat használj, így kisebb adag étellel is fedezheted a tested kalóriaigényét.

A fehérjedús snackek pedig akkor is kihúznak majd a bajból, ha útközben ér a felismerés, hogy bizony enned kell valamit, méghozzá azonnal! Egész napos tömegnövelő étrendünk is jó inspiráció lehet, amikor a következő heti menü összeállításán dolgozol.

Üzenet

A tömegnövelés nem mindig a legegyszerűbb folyamat, ezt mi is tudjuk, azonban hidd el, hogy minden nehézség megéri: hihetetlenül büszke leszel majd magadra, ha az alapos felkészülés, a kemény edzés, jól összeállított étrend és a gondosan kiválasztott táplálékkiegészítők hatása megmutatkozik a fizikumod fejlődésében.

További cikkek

Táplálkozás

A 8 leggyakoribb hiba tömegelés során

A tömegelés talán elsőre egyszerűnek tűnik – fehérje, kalóriák, edzés, alvás – viszont sokféle hibát elkövethetünk, ami miatt a nem megfelelő helyekre raktározunk majd. Tudj meg többet cikkünkből!

Receptek

Fehérjedús, 1000 kalóriás óriás hamburger recept

Ha tömegelés, akkor kalóriatöbblet. Ez a fehérjével teli, ínycsiklandó óriás hamburger recept nagyban meg fogja könnyíteni a dolgodat.

4 hónap AgoAl Emily Wilcock
Edzés

A fenntartható tömegnövelés alapjai

A gyors nem mindig jobb. Ez az izomépítés esetében is aranyszabály. Tudd meg, melyek a fenntartható tömegnövelés alapjai!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein