Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Töltsd le a Myprotein appot és használd ki az előnyöket

Töltsd le a Myprotein appot és használd ki az előnyöket
MyproteinHU
Író és szakértő9 hónap Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése
Tápláld az ambícióidat a Myprotein app segítségével. Akár az izomépítés, fogyás vagy a fittség a célod, mi támogatunk benne. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy bármikor és bárhol böngészhess kedvenc termékeid között. Vásárolj vitaminokat, fehérjét, kreatint, rágcsálnivalókat és ruházatot. Ez még nem minden: egy gombnyomással hozzáférhetsz ingyenes, egészséges receptjeinkhez, különböző képességekhez összeállított edzéstervekhez és rengeteg táplálkozási tanácshoz a legjobb táplálkozási szakértőinktől. Töltsd le a Myprotein appot és használd ki az előnyöket!

Melyek a Myprotein applikáció előnyei?

Megvásárolható termékek

Szívesen böngészed kedvenc Myprotein termékeidet a mobilodról? Jó hírünk van, ezt most már alkalmazásokból is megteheted! Az app segítségével gyorsan és egyszerűen vásárolhatod meg bármely Myprotein terméket. Válogass fehérje, kreatin, vitamin és ruha termékeink közül és kerülj közelebb céljaid eléréséhez!

Ingyenes, egészséges, magas fehérjetartalmú receptek

A Myprotein applikáció nem csupán kényelmes vásárlásra nyújt lehetőséget. Az appon keresztül elérheted egészséges és fehérjedús receptjeinket. Tedd élvezetesebbé és változatosabbá étrended receptjeinkkel!

Személyre szabott táplálkozási útmutatók

Nem tudod milyen étkezési elveket érdemes követni sport céljaid elérése érdekében? Ismeretlenül cseng a kalóriadeficit vagy időkorlátos diéta? Nem tudod melyek a legjobb vegán kalciumforrások? A Myprotein appon keresztül hozzáférhetsz személyre szabott táplálkozási útmutatókhoz.

Exkluzív ajánlatok

Töltsd le az appot és élvezd a rendszeresen elérhető exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket. Egyes akciókat kizárólag az appon keresztül érhetsz el!
Myprotein mobil app

Hogy tudod letölteni az applikációt?

A Myprotein app elérhető a iOS és Android eszközökre egyaránt. A letöltéshez kövesd az alábbi egyszerű lépéseket.Myprotein app letöltése Android eszközön:
  1. Lépj be a Google Play áruházba vagy kattints erre a linkre!
  2. Kattints a “Telepítés” gombra!
  3. Az installációt követően nyisd meg az appot és lépj be Myprotein fiókoddal!
  4. Amennyiben nem rendelkezel fiókkal, az alkalmazásból egyszerűen regisztrálhatsz.
Myprotein applikáció letöltése iOS (iPhone, iPad) eszközön:
  1. A folyamat iOS eszköz esetén nagyon hasonló. Először lépj be az AppStore áruházba vagy kattints erre a linkre!
  2. Majd nyomj a “Letöltés” gombra!
  3. Ezt követően nyisd meg az appot és lépj be vagy szükség esetén regisztrálj!

Töltsd le az applikációt iOS-re vagy Androidra!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein