Ugrás a fő tartalomra
Nagykövetek

A Hyrox új támogatója a Myprotein: mert a sport mindenkié

A Hyrox új támogatója a Myprotein: mert a sport mindenkié
MyproteinHU
Író és szakértő3 hónap Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése
A Hyrox verseny nem mindennapi formátum: egy olyan megmérettetésről van szó, amely joggal nevezhető igazi “fitnesz versenynek”, hiszen a futást és a funkcionális feladatokat egyedülálló módon kombinálja. Minden versenyt fedett helyszínen rendeznek széles közönség előtt, így a varázslatos hangulat garantált - ráadásul a világ minden pontján pontosan ugyanazok a végrehajtandó feladatok és pontosan ugyanazok a szabályok is érvényesek, így lehetséges, hogy minden szezon végén egy globális rangsor is elkészülhessen. A Hyrox különlegessége, hogy nem csak profi sportolók számára nyújt lehetőséget a megmérkőzésre: a fitnesz és a sport világa iránt érdeklődő, ám azzal csak hobbiszinten foglalkozó lelkes amatőrök ugyanúgy részt vehetnek a versenyen a saját szintjüknek megfelelően. 

A Myprotein mostantól a Hyrox hivatalos támogatója

A Myprotein a világ egyik vezető online sporttáplálkozási márkájaként úgy döntött, szeretné letenni a voksát emellett a fantasztikus kezdeményezés mellett: a 2024-es szezon során a Hyrox hivatalos támogatója leszünk! Az együttműködés részeként a Myprotein a táplálkozást érintően teljes körű támogatást nyújt majd a Hyrox versenyzői számára - akik egy olyan fitnesz megmozdulásnak lehetnek a részesei, amely a ‘23/’24-es szezonban már több, mint 20 országban van jelen mintegy 175000 résztvevővel.  A Myprotein és a Hyrox egyaránt hatalmas fejlődésen mentek keresztül az utóbbi években, így bátran kijelenthetjük, hogy az együttműködés mindkét márkát segítheti majd a fitnesz közösségük támogatásában. Az edzésmódszer és az egészséges életmód, amelynek a megismerése a kooperáció által lehetővé válik számukra, valóban az egész életüket átformáló erővel bírhat!
Hyrox és Myprotein együttműködés

A Myprotein azonosul a Hyrox értékeivel

A Hyrox edzés és verseny olyan klasszikus és örökérvényű értékeket helyez előtérbe, mint az elkötelezettség, fegyelem és kitartás, miközben a természetes és jól ismert mozdulatok átfogóan tesztelik a résztvevők erőnlétét. Ez a mozgásforma mindenki számára elérhető, legyen kezdő vagy profi sportoló, hiszen a felkészülésért saját maguk a felelősek: online és személyes formában is történhet az edzés, vagy éppen a résztvevő konditermek valamelyikében, a mérhető és elérhető fejlődés pedig nagyon hangsúlyos a folyamatban - ezzel a szellemiséggel a Myprotein tökéletesen tud azonosulni! Neil Mistry, a THG Nutrition vezérigazgatója így fogalmazott:

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy olyan márkával köthetünk partneri kapcsolatot, amely ugyanazok mellett az értékek mellett teszi le a voksát, mint amelyekben mi is hiszünk. A Hyrox a sportvilág fontos résztvevője, hiszen a népszerűségük egyre csak nő, így azt láttuk, most adódik a tökéletes alkalom arra, hogy elkötelezzük magunkat mellettük: ez a lépés szerves része a missziónknak, hogy az egészségért vívott harcunk a világ legjelentősebb ilyen mozgalma lehessen.Ez még csak a kezdet, rengeteg izgalmas hír várható még a közeljövőben, azonban már most is büszkén jelentjük be, hogy teljes mellszélességgel támogatjuk a Hyrox csapatát és az összes résztvevőt a táplálkozásukban a versenyszezon során.”

A Hyrox megálmodója, Christian Toetzke is megosztotta gondolatait az újdonsült partneri kapcsolatról:
“A Myproteinnel való együttműködésünk hű lenyomata annak, amit a Hyrox valójában jelent: szeretnénk, ha mindenki látná és megértené, hogy ez nem csupán egy verseny, hanem egy életstílus. Épp emiatt kiemelt jelentőségű, hogy a közösségünk tagjait nem csak a megmérettetés napján támogatjuk: sokkal fontosabbnak tartjuk azt, hogy megmutassuk a számukra az életmódnak azt a fajta holisztikus megközelítését, amiben mi is hiszünk, ebben pedig a Myprotein termékválasztéka hatalmas segítségünkre lesz. Nagyon várom, hogy ez a partnerkapcsolat egyre erősebbé váljon majd a jövőben, azt pedig különösen helyénvalónak érzem, hogy ez a közös utazás éppen Manchester-ben kezdődik, ami a Myprotein márka szülővárosa.”

Így indul az együttműködés

A Myprotein a Hyrox versenyek mindegyikét támogatja majd a következő szezonban. Partneri kapcsolatuk hivatalos kezdete január 27-28, amikor is a versenysorozat Manchester-be érkezik: ez az esemény egy hatalmas ünnep is lesz egyben, hiszen a Myprotein számára mindig csodálatos élmény abban a városban megjelenni, ahol a márka megkezdte a világot meghódító útját. A verseny fő támogatójaként az egész hétvége során különböző megmérettetésekkel, ajándékokkal és a termékeik kipróbálásának lehetőségével készülnek a nézők számára!

A Hyrox már harmadik alkalommal tér vissza Manchester-be, ahol több, mint 7,500 sportoló vesz majd részt a kihívások teljesítésében: ez pedig nem máshol fog történni, mint a legendás Manchester Central Convention Complex-ben, amelyet egy vasútállomásból alakítottak át rendezvénytérré. A Hyrox események teljes listája megtalálható a a Hyrox hivatalos honlapján.

Írta: Réva Zsófia

További együttműködésünk

Nagykövetek

Száguldás a jövőbe: új partnerünk a legendás Williams Racing

Nagy büszkeséggel jelentjük be a THG és a Williams Racing, a Formula 1 egyik legsikeresebb versenycsapatának áttörést jelentő együttműködését.

6 hónap AgoAl MyproteinHU
MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein