Ugrás a fő tartalomra
Nagykövetek

Senki sem hiszi el, hogy a 16 éves Eddie Hall van ezen a régi képen

Senki sem hiszi el, hogy a 16 éves Eddie Hall van ezen a régi képen
Emily Wilcock
Író és szakértő2 év Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése

Eddie Hallt nem véletlenül emlegetik ASzörnyeteg néven. Az izomépítés nyilvánvalóan soha nem állt távol a világhírű erősembertől, és ő ezt bizonyítékokkal is alátámasztja.

A #ThrowbackThursday kapcsán Eddie bepillantást engedett tinédzseréveibe. A Szörnyeteg 16 évesen... De követői nem hiszik el, hogy valóban ilyen fiatal lehet a fotón.

Pedig így van. Szóval, ugorjunk vissza a kezdetekhez, és kövessük végig az egyetlen és utánozhatatlan Eddie Hall fejlődését!

Kezdjük a fotóval, amin 16 éves, és ami miatt hitetlenkednek az emberek:

Egyszerre ámuldozunk és hitetlenkedünk, hogy míg mi 16 évesen igencsak esetlenek vagy cikik voltunk, addig Eddie már így nézett ki. A Szörnyeteg üzemmód egyértelműen az anyaméhben kezdődött már.

Néhány a kommentek közül:

“Már akkor sem volt kicsi!– Ez tény.

“Kedvellek, Eddie. De haver, az kizárt, hogy itt 16 éves vagy.??”“Megvan a csavar a történetben: Mindvégig 33 éves volt. Eddie Hall dacol térrel és idővel.” – Jó film lenne belőle.“16!!!!!? Mivel etetett téged anyukád??” 

 

Itt az idő, hogy még régebbre visszautazzunk az időben...

Öt évesen:

A kis Eddie úgy néz ki, mint aki már most legalább heti négyszer jár edzőterembe.Még nem sikerült megszereznünk tőle a pontos edzés és étkezési tervét, de rajta vagyunk az ügyön.

14 évesen. 89 kg.

Eddie régebben úszó volt (ahogy a képen is látszik). Még nemzeti bajnok is volt.A Szörnyeteg versenyzőnek született, és nyilvánvalóan sose volt nála hiány a versenyzői fegyelemből. Repüljünk előre az időben!

196kg vs 158kg. 

Szörnyeteg a nevénél és a természeténél fogva. Mennyit számít néhány év! Érdekes látni, ahogy Eddie fizikumában minden egyes karrierlépése visszatükröződik.  

Összefoglalás

Kíváncsiak lennék, hogy Eddie anyukája mit adott neki vacsorára, hogy 16 évesen így nézett ki. 16 évesen, igen, jobb, ha elhiszed. Nem is csodálkozunk azon, hogy miután már ilyen fiatalon így nézett ki, Eddie világrekord tartó és a világ legerősebb embere lett. Van, aki szerint erre lett teremtve.

Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein