Ugrás a fő tartalomra
Nagykövetek

Száguldás a jövőbe: új partnerünk a legendás Williams Racing

Száguldás a jövőbe: új partnerünk a legendás Williams Racing
MyproteinHU
Író és szakértő6 hónap Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése
A lehető legnagyobb büszkeséggel jelentjük be a THG és a Williams Racing, a Formula 1 egyik legsikeresebb versenycsapatának minden szempontból áttörést jelentő együttműködését: idén októberben több évre szóló multi-dimenziós partnerkapcsolat született a két szervezet között. 

Szoros partneri kapcsolat a Williams Racing csapatával

A Williams Racing mostantól több területen is hivatalos partnereként tekint a THG tagjaira: nem csak a táplálkozás, de a technológia, az e-commerce és a fenntarthatóság kérdésében is szoros együttműködésben fogunk dolgozni a jövőben. Hatalmas öröm a számunkra, hogy egy hozzánk hasonlóan dinamikus, innovatív, világszerte ismert és elismert brit csapattal működhetünk együtt: egyformán hiszünk benne, hogy az adatvezérelt technológia nagyon fontos szerepet játszik a kiemelkedő teljesítményünkben. Célunk pedig, hogy együttes erővel még komolyabb eredményeket érhessünk el: a THG mindenben a Williams Racing versenyzői mögött fog állni a versenypályán és azon kívül is, minél több új rajongót szerezve ennek a fantasztikus sportnak. A 2023-as szezon hátralévő részében és az elkövetkező években cégcsoportunk három világszerte ismert márkájának szakértelmén keresztül mindent megtesz majd a Williams Racing sikereinek támogatásáért.
Williams Racing és Myprotein együttműködés

Myprotein mostantól a Williams Racing hivatalos táplálkozási partnere 

A Myprotein a világ egyik vezető sporttáplálkozási márkájaként mostantól a Williams Racing hivatalos táplálkozási partnere lesz: a legfontosabb célunk, hogy a Williams csapatát és szurkolóit támogassuk egy sokkal egészségesebb, aktív életstílus követésében. Nem csak a termékeinket biztosítjuk majd a sportolók számára, de útmutatással és tanácsokkal is készülünk, hogy a lehető legkomolyabb fejlődést érhessék el az eredményeik terén. Ezáltal szeretnénk bebizonyítani, mekkora jelentőséggel bír a test és a lélek állapota és egyensúlya, az egészséges életmód a fantasztikus sporteredmények elit világában is.Az Ingenuity a technológia és e-commerce területén lesz a Williams Racing hivatalos partnere. Az adatvezérelt megközelítésük, illetve szabadalmaztatott szoftvereik és technológiájuk integrációjával céljuk azt elérni, hogy a Williams Racing még gyorsabban tudjon reagálni a piac változásaira, ezáltal sokkal hatékonyabban növelhesse a vásárlói hűséget és elégedettséget, valamint a csapat átfogó eredményességét. Harmadik márkaként a THG Eco is csatlakozik az együttműködéshez, mint a Williams Racing hivatalos fenntarthatósági partnere: a fenntartható megoldásokat érintő tanácsokkal és útmutatással járulnak hozzá ahhoz, hogy közösen eredményesebben harcolhassanak a klímaváltozás ellen, illetve a szén-dioxid kibocsátás mértékének pontos felmérésével annak hatékony csökkentéséért.
Williams Racing és Myprotein együttműködés

Közös célunk és együttműködésünk fő hajtóereje a szenvedély

Közös célunk és együttműködésünk fő hajtóereje a szenvedély, amiben osztozunk: mind a Williams Racing, mind a THG megingathatatlanul hisz abban, hogy nem szabad megelégednünk annak a követésével, ami eddig lehetséges és működőképes volt. Szeretnénk alkalmazni a technológia legújabb vívmányait és az egészséget, valamint a fenntarthatóságot szem előtt tartva innovatívat alkotni a saját területünkön, miközben új bajnokokat avatunk. Ahogy Matt Moulding, a THG vezetője fogalmaz:
A modern világban, ahol a technológia ad lehetőséget az innovációra, a környezetvédelem kulcsszava pedig a fenntarthatóság, a THG szakértelme még komolyabb magasságokba viheti a Williams Racing-et - a Formula 1, ezáltal a világ motorsportjának egyik vezető szereplőjét. Ez az együttműködés egyértelműen kijelöli az irányt, amelybe közösen szeretnénk haladni: a jövő meghatározó értékei számunkra az innováció és a fenntarthatóság.”
A Williams Racing csapatfőnöke, James Vowles is várakozással néz elébe a következő időszaknak:
“Rendkívül izgatottan jelentjük be együttműködésünket a THG-vel. A Williams Racing sosem hitt a hagyományok gondolkodás nélküli követésében - nem félünk megkérdőjelezni a status quo-t és az új technológiákat maximálisan kihasználva szárnyalunk az eredmények felé. A THG személyében egy hasonló gondolkodású, a jövőért aktívan dolgozó és ambíciózus brit partnerre leltünk, akik a világszerte ismert és sikeres márkáik felépítésével rendkívül komoly eredményeket tettek le az asztalra: a közös jövő hihetetlenül izgalmas utazást jelent mindannyiunk számára!”
A cikket írta: Révai Zsófia
MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein