Receptek

Egészséges sütőben sült fánk recept | Egy finomság, melyet a Protein Spreads tesz különlegessé

Valószínű, hogy egész héten ezekről a fánkokról fogsz álmodozni.


Valami csábítóan édesre és finomra vágysz, de nem szeretnéd, ha kárt szenvedne miatta az edzéseken elért eredményed? Hidd el, értjük, mire gondolsz.

Ezek a hihetetlen fánkok pont olyanok, mint a már megszokott fánkok, de a különbség az, hogy nem bő olajban kell sütni őket, így nem kell számolnunk a jó nagy adag szükségtelen zsírral. Ráadásul finomított cukor helyett természetes juharszirupot használtunk az elkészítés során.

És hogy még inkább fokozzuk az élvezeteket, belemártottuk őket az ellenállhatatlan Protein Spreads krémünkbe. Ez a különleges krém nem csupán kiváló fehérjeforrás, de a bolti verziókhoz képest 87%-kal kevesebb cukrot tartalmaz.

Ennél a finomságnál nem kell aggódnod, az biztos!

Adag: 8

Hozzávalók

sütőben sült fánk

Elkészítés módja

1) Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra!

2) Keverd össze habverővel egy nagy tálban a tejet, juharszirupot, almaborecetet, kókuszolajat és vaníliakivonatot!

3) Óvatosan add hozzá a lisztet, és keverd el alaposan!

4) Öntsd az egészet egy kiöntő pohárba, majd töltsd meg a fánkformákat a tésztával!

5) Süsd 20 percig, amíg a fánkok aranybarnák nem lesznek!

6) Közben kanalazz a csokoládés-mogyorós és fehér csokoládés Protein Spreads krémből 2 külön tányérra! Használd a kanál hátulját, hogy egyenletes felülete legyen a krémnek!

7) Amint megsültek a fánkok, és kihűltek már annyira, hogy könnyen meg tudod őket fogni, óvatosan emeld át őket a krémbe, márts bele a tetejüket az általad választott krémbe!

8) A tetejére tetszés szerint kerülhet mandula vagy akár kókuszreszelék is!

Jó étvágyat!

 

Tápanyag információ

Mennyiség adagonként

Calories 196
Total Fat 7.3g
Total Carbohydrates 27.7g
Protein 4.7g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Író és szakértő

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.


Ne hagyja ki akcióinkat | Klikk Vásárlás