Valószínű, hogy egész héten ezekről a fánkokról fogsz álmodozni.
Valami csábítóan édesre és finomra vágysz, de nem szeretnéd, ha kárt szenvedne miatta az edzéseken elért eredményed? Hidd el, értjük, mire gondolsz.
Ezek a hihetetlen fánkok pont olyanok, mint a már megszokott fánkok, de a különbség az, hogy nem bő olajban kell sütni őket, így nem kell számolnunk a jó nagy adag szükségtelen zsírral. Ráadásul finomított cukor helyett természetes juharszirupot használtunk az elkészítés során.
És hogy még inkább fokozzuk az élvezeteket, belemártottuk őket az ellenállhatatlan Protein Spreads krémünkbe. Ez a különleges krém nem csupán kiváló fehérjeforrás, de a bolti verziókhoz képest 87%-kal kevesebb cukrot tartalmaz.
Ennél a finomságnál nem kell aggódnod, az biztos!
Adag: 8
Hozzávalók
- 120ml tej
- 100ml juharszirup
- 1 tk. almaborecet
- 5 ek. kókuszolaj
- 1 tk. vaníliakivonat
- 150g finomliszt
- 3 ek. Protein Spread (fehér csokoládés)
- 3 ek. Protein Spread (csokoládés-mogyorós)
- darabolt mandula
Elkészítés módja
1) Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra!
2) Keverd össze habverővel egy nagy tálban a tejet, juharszirupot, almaborecetet, kókuszolajat és vaníliakivonatot!
3) Óvatosan add hozzá a lisztet, és keverd el alaposan!
4) Öntsd az egészet egy kiöntő pohárba, majd töltsd meg a fánkformákat a tésztával!
5) Süsd 20 percig, amíg a fánkok aranybarnák nem lesznek!
6) Közben kanalazz a csokoládés-mogyorós és fehér csokoládés Protein Spreads krémből 2 külön tányérra! Használd a kanál hátulját, hogy egyenletes felülete legyen a krémnek!
7) Amint megsültek a fánkok, és kihűltek már annyira, hogy könnyen meg tudod őket fogni, óvatosan emeld át őket a krémbe, márts bele a tetejüket az általad választott krémbe!
8) A tetejére tetszés szerint kerülhet mandula vagy akár kókuszreszelék is!
Jó étvágyat!