Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Üdítő, proteindús kóla fröccs: egészséges hűsítő a nyárra

Üdítő, proteindús kóla fröccs: egészséges hűsítő a nyárra
Lauren Dawes
Író és szakértő10 hónap Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Na, ez az az ital, ami igazán üt! Számodra sincs csábítóbb a nap közepén egy üdítő, jéghideg kólánál? Az egyetlen gond, hogy ez nem a legfitneszbarátabb opció és nem is igazán támogatja a fizikai fejlődésed. Nos, szerencsére van megoldás a szénsavas italok utáni sóvárgásra. Hogy rendesen megünnepeljük az új Cola Bottle (kólás gumicukor) ízű Clear Whey Isolate fehérjénk bemutatását, előrukkoltunk ezzel a szuperüdítő recepttel, amely egész nyáron lenyomja a tejes turmixokat. Ráadásul a nagyszerű, alkoholmentes fröccs kalóriatartalma elenyésző, cserébe viszont 21 gramm fehérjét rejt adagonként. Egészségünkre!

Hozzávalók

1 adag kóla fröccs:
  • 1 adagolókanál Clear Whey Isolate (Cola Bottle)
  • 250 milliliter víz
  • 1 marék jég
  • Zéró vagy alacsony cukortartalmú limonádé/citromos üdítő

A kóla fröccs elkészítése

  1. Először is öntsd a Clear Whey Isolate fehérjeport és a vizet egy shakerbe, és rázd addig, amíg teljesen sima és csomómentes nem lesz. Hagyd állni 10-15 másodpercig, hogy a tetején lévő hab leüljön.
  2. Ezután tedd a jeget egy pohárba és öntsd rá a Clear Whey keveréket.
  3. Öntsd hozzá a limonádét és élvezd!
Fröccs
Fröccs

Fröccs kalória és tápanyag tartalma

  • Energia: 86 kalória
  • Zsírok: 0 gramm
  • Szénhidrátok: 0,6 gramm
  • Fehérje: 21 gramm
Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein