Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Izgalmas wrap receptek: csak tekerd fel és máris kész

Izgalmas wrap receptek: csak tekerd fel és máris kész
MyproteinHU
Író és szakértő3 hónap Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése
A hétköznapok gyakran tűnhetnek mókuskeréknek, néha azonban váratlan meglepetéseket tartogatnak - bárhogy is legyen, könnyen előfordulhat, hogy kevesebb időd jut a főzésre, mint azt szeretted volna, vagy ahogy számítottál rá. Ilyenkor felbecsülhetetlen segítség, ha mindig van néhány tortilla lap a kamrában, amit előkaphatsz és mindössze pár perc alatt finom és tápláló ebédet vagy vacsorát varázsolhatsz az asztalra! Úgy érzed, kifogytál az ötletekből és mindig ugyanazokat a változatokat ismételgeted? Akkor a legjobb helyen jársz, mert ezek az ütős wrap receptek biztos, hogy új megvilágításba helyezik a kérdést: többé már nem az “unalmas” szó fog eszedbe jutni, ha ismét a tortillára szavazol, inkább alig várod majd, hogy újra megkóstolhasd azt a múltkori finomságot… 
Wrap receptek

A legjobb wrap receptek a dolgos hétköznapokra

1. Fűszeres koreai marha wrap recept

Imádod az ázsiai konyhát és éppen hiányzik egy jó adag fehérje, hogy tökéletesen alakuljanak a napi makróid? Akkor ez a wrap recept pontosan neked szól! A koreai fűszerezésű marha biztosan levesz majd a lábadról, nem is beszélve a gochujang és a majonéz keverékéről - a házi készítésű wrap pedig arról is gondoskodik, hogy még akkor is bevethesd ezt a fantasztikus receptet, ha már egyetlen tortilla lap sincs otthon, hiába voltál biztos benne, hogy még maradt egy a zacskóban… Tápérték:
  • Kalória: 750 kcal
  • Zsír: 30 gramm
  • Fehérje: 70 gramm
  • Szénhidrát: 105 gramm
Receptek

Fűszeres koreai marha wrap recept

Ez a fűszeres koreai marha wrap recept minden feltételnek megfelel. Adagonként 70 gramm fehérjével büszkélkedhet! Kattints a receptért!

8 hónap AgoAl Lauren Dawes

2. Tortilla tekercs halloumi sajttal

A tökéletes meal prep receptet keresed? Jó hírünk van: meg is találtad! Ez a wrap recept egy igazán könnyű húsmentes fogást ígér, ami ugyanakkor tápláló is, ráadásul igazán makróbarát. A hummusz és a halloumi sajt kombinációja pedig az ízrobbanást is garantálja!Tápérték:
  • Kalória: 436 kcal
  • Zsír: 21 gramm
  • Fehérje: 30 gramm
  • Szénhidrát: 35 gramm
Receptek

Tortilla tekercs halloumi sajttal | Egy makróbarát étel

Tortilla tekercs receptünk egyszerűen elkészíthető és könnyedén csomagolható, szállítható. Így a tökéletes hétköznapi recept, amelyet akár a munkahelyedre is magaddal vihetsz.

3. Fehérjedús csirke gyros házilag, tzatzikivel

Gyakran álmodozol arról, milyen jó lenne enni egy finom gyros-t, de az aggodalom nélkül, mennyire zsíros a hús vagy miből is készült az öntet? Mi tudjuk a megoldást: a házi csirke gyros pontosan azt az ízélményt nyújtja majd, amire vágysz, viszont pontosan tudod majd, hogy mit is tartalmaz! Külön figyelmet érdekel a tzatziki: azon sem csodálkoznánk, ha mostantól mindenhez ezt a mártogatós receptet akarnád elkészíteni, mert meglehetősen addiktív - mi szóltunk!Tápérték:
  • Kalória: 407 kcal
  • Zsír: 4 gramm
  • Fehérje: 37,9 gramm
  • Szénhidrát: 44 gramm
Receptek

Fehérjedús csirke gyros házilag, tzatzikivel

Ha valami könnyed, mégis laktató nyári ételre vágysz, akkor a csirke gyros házilag elkészíthető változata kifejezetten neked való!

10 hónap AgoAl Lauren Dawes
MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein