Ugrás a fő tartalomra
Edzés

30 perces saját testsúlyos felsőtest edzés eszközök nélkül

30 perces saját testsúlyos felsőtest edzés eszközök nélkül
Lauren Dawes
Író és szakértő1 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése
Nincs lehetőséged edzőterembe menni? Szeretnél időt megtakarítani és inkább lakásod kényelmében sportolnál? Az otthoni edzés eszközök segítségével akár nappalidban is elvégezheted az edzést. Következzen a saját testsúlyos felsőtest edzés!

Saját testsúlyos felsőtest edzés eszközök nélkül

Néha egyszerűen nincs lehetőségünk eljutni az edzőterembe. De ne aggódj, ha ennek ellenére is szeretnél izzadni, itt van Tom Johnson és egy kihívást jelentő, 30 perces saját testsúlyos edzés. Ez egy kemény, mindent magában foglaló otthoni edzés eszközök nélkül, amely számos saját testsúlyos gyakorlatot tartalmaz a vállak, a mellkas, a tricepsz és a bicepsz megcélzására. Nincs szükség felszerelésre, csak egy stabil felületre - próbálj ki egy masszív dohányzóasztalt, egy széket vagy akár a kanapédat. Szóval edzőcucc fel, keress egy helyet a nappalidban és indulhat a felsőtest edzés otthon!

Otthoni edzés eszközök nőknek és férfiaknak

Saját testsúlyos felsőtest edzés
Sok élethelyzetben válhat elérhetetlenné az edzőtermi edzés. Legyen szó nyaralásról, vizsga vizsgaidőszakról vagy egyéb nehézségről, a sportról nem szükséges lemondani. Akárcsak az edzőteremben, így az otthoni edzések során is az egyéni igényekre szabható a sporttevékenység.  Ebben sokat segíthetnek az otthoni edzés eszközök.

További otthoni edzések:

Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein