Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

Fedezd fel a kínálatunkat, hogy lendületet nyerj céljaidhoz!

Fedezd fel a kínálatunkat, hogy lendületet nyerj céljaidhoz!
MyproteinHU
Író és szakértő5 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Büszkék vagyunk, hogy nálunk ilyen óriási a választék a magas minőségű, nagy teljesítményű kiegészítők terén, de világosan látjuk, hogy lehet, nyomasztóan hat, hogy hol is kezdjen hozzá az ember.

Hogy segíthessünk abban, hogy a legtöbbet hozhasd ki az általunk kínált termékekből, összeállítottunk egy rövid áttekintést a választékunkból, hogy megtalálhasd azt, ami pont neked való és amire céljaidhoz szükséged van.

Myprotein Core

Úgy logikus, ha azzal kezdünk, amiről úgy gondoljuk, hogy senkinek nem kellene azt nélkülöznie. A létfontosságú termékeink azok, amikkel kezdened kell, ha most állsz neki edzeni. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy félre kell tenned, ha rendszeresen jársz például gyúrni. A legkeresettebb Impact Whey Protein termékünktől kezdve, a kulcsfontosságú BCAA-ig, ezek jelentik a legnépszerűbb kiegészítőket, és ennek komoly oka van.

Tudj meg többet a kínálatunkról!

Myprotein Pro

Myprotein Pro termékek

Ha olyan kiegészítőt keresel, amivel új magaslatokba emeled edzésedet, akkor ez bizony mellett áll majd ezen az úton. PhaseTech™ innovációkat magában hordozza a THE Pre-Workout+ és a THE Whey+ termékünk például, melyek a sporttáplálkozás következő generációja. A legjobb összetevők az egyedi, késleltetett felszívódású rendszerrel kombinálva, megadja a tüzet ahhoz, hogy elindulj a fitnesz úton és lendületbe hozd edzéseidet.

Tudj meg többet a Myprotein Pro kínálatunkról!

Active Women

Myprotein Active Women termékek

Külön nők számára kifejlesztve, ezek a kiegészítők a női test követelményeihez idomulnak, így segítenek neked abban, hogy minden egyes edzésből a lehető legtöbbet hozhasd ki, és közelebb vigyenek ahhoz, ahol lenni szeretnél. Akár a szinten, akár az életmódon változtatnál, nálunk megtalálod a szükséges hajtóerőt hozzá, például egy edzés előtti kiegészítő formájában.

Tudj meg többet az Active Women kínálatunkról!

Myvegan

Myprotein Myvegan termékek

Akár azt tűzted ki célul, hogy a zöld úton erősödsz, vagy csak egyszerűen szeretnél megbizonyosodni arról, hogy a tested hozzájut a szükséges növényi alapú tápanyagokhoz, ez az a termékpaletta, ami neked való! Minőségi, teljes mértékben természetes keverékektől kezdve – amik létfontosságú tápanyagokkal telítenek, mint például a Vegan Superfood Blend, egészen a kényelmes vegánbarát vitaminokig és finom snackekig minden biztosítva van számodra.

Tudj meg többet a Myvegan kínálatunkról!

Myvitamins

myprotein myvitamins termékek

Nehéz lehet a topon tartani minden létfontosságú vitamin és ásványi anyag szintjét. Így jönnek képbe a kényelmes, változást hozó kiegészítők! Adj meg magadnak mindent, hogy bármiben javulást, sikert érhess el, legyen szó akár az immunrendszeredről, anyagcserédről, izomfunkciódról, a csontjaid, hajad, bőröd, körmeid egészségéről…ez a kínálat segíthet a teljes átformálódásban.

Tudj meg többet a Myvitamins kínálatunkról!

Folyamatosan dolgozunk a magyar nyelvű oldalunkon termékpaletta bővítésén, így ha nem találsz valamilyen terméket, akkor a teljes kínálatunk az angol nyelvű weboldalunkról rendelhető Magyarországra - www.myprotein.com - megszokott szállítási díjakon és HUF pénznemben.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein