Kiegészítők

Fedezd fel a kínálatunkat, hogy lendületet nyerj céljaidhoz!

Büszkék vagyunk, hogy nálunk ilyen óriási a választék a magas minőségű, nagy teljesítményű kiegészítők terén, de világosan látjuk, hogy lehet, nyomasztóan hat, hogy hol is kezdjen hozzá az ember.

Hogy segíthessünk abban, hogy a legtöbbet hozhasd ki az általunk kínált termékekből, összeállítottunk egy rövid áttekintést a választékunkból, hogy megtalálhasd azt, ami pont neked való és amire céljaidhoz szükséged van.

Myprotein Core

Úgy logikus, ha azzal kezdünk, amiről úgy gondoljuk, hogy senkinek nem kellene azt nélkülöznie. A létfontosságú termékeink azok, amikkel kezdened kell, ha most állsz neki edzeni. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy félre kell tenned, ha rendszeresen jársz például gyúrni. A legkeresettebb Impact Whey Protein termékünktől kezdve, a kulcsfontosságú BCAA-ig, ezek jelentik a legnépszerűbb kiegészítőket, és ennek komoly oka van.

Tudj meg többet a kínálatunkról!

Myprotein Pro

Myprotein Pro termékek

Ha olyan kiegészítőt keresel, amivel új magaslatokba emeled edzésedet, akkor ez bizony mellett áll majd ezen az úton. PhaseTech™ innovációkat magában hordozza a THE Pre-Workout+ és a THE Whey+ termékünk például, melyek a sporttáplálkozás következő generációja. A legjobb összetevők az egyedi, késleltetett felszívódású rendszerrel kombinálva, megadja a tüzet ahhoz, hogy elindulj a fitnesz úton és lendületbe hozd edzéseidet.

Tudj meg többet a Myprotein Pro kínálatunkról!

Active Women

Myprotein Active Women termékek

Külön nők számára kifejlesztve, ezek a kiegészítők a női test követelményeihez idomulnak, így segítenek neked abban, hogy minden egyes edzésből a lehető legtöbbet hozhasd ki, és közelebb vigyenek ahhoz, ahol lenni szeretnél. Akár a szinten, akár az életmódon változtatnál, nálunk megtalálod a szükséges hajtóerőt hozzá, legyen ez akár egy edzés előtti kiegészítő vagy egy superfood fehérjekeverék.

Tudj meg többet az Active Women kínálatunkról!

Myvegan

Myprotein Myvegan termékek

Akár azt tűzted ki célul, hogy a zöld úton erősödsz, vagy csak egyszerűen szeretnél megbizonyosodni arról, hogy a tested hozzájut a szükséges növényi alapú tápanyagokhoz, ez az a termékpaletta, ami neked való! Minőségi, teljes mértékben természetes keverékektől kezdve – amik létfontosságú tápanyagokkal telítenek, mint például a Vegan Superfood Blend, egészen a kényelmes vegánbarát vitaminokig és finom snackekig minden biztosítva van számodra.

Tudj meg többet a Myvegan kínálatunkról!

Myvitamins

myprotein myvitamins termékek

Nehéz lehet a topon tartani minden létfontosságú vitamin és ásványi anyag szintjét. Így jönnek képbe a kényelmes, változást hozó kiegészítők! Adj meg magadnak mindent, hogy bármiben javulást, sikert érhess el, legyen szó akár az immunrendszeredről, anyagcserédről, izomfunkciódról, a csontjaid, hajad, bőröd, körmeid egészségéről…ez a kínálat segíthet a teljes átformálódásban.

Tudj meg többet a Myvitamins kínálatunkról!

Folyamatosan dolgozunk a magyar nyelvű oldalunkon termékpaletta bővítésén, így ha nem találsz valamilyen terméket, akkor a teljes kínálatunk az angol nyelvű weboldalunkról rendelhető Magyarországra – www.myprotein.com – megszokott szállítási díjakon és HUF pénznemben.

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.MyproteinHU

MyproteinHU

Író és szakértő


Nézd meg legújabb akcióinkat! Vásárlás