Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

PhaseTech™ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját

PhaseTech™ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját
MyproteinHU
Író és szakértő5 év Ago
MyproteinHU profiljának megtekintése

Írta: Lauren Dawes

Ellenőrizte: Jennifer Blow, minősített táplálkozási szakértő

PhaseTech™

Izgatottan rántjuk le a leplet a legújabb innovációnkról. A PhaseTech™ a sporttáplálkozás következő generációja, mely tervezésénél fogva hoz lendületbe edzésed alatt, így új magaslatokra emel, és közelebb leszel a célodhoz, mint eddig valaha.

Forradalmi technológiát használva megalkottunk három továbbfejlesztett keveréket, melyek az edzésed bármely szakaszában végigkísérnek egészen onnan kezdve, hogy még be sem tetted a lábad az edzőterembe, egészen az edzést követő levezető nyújtásokig.

A PhaseTech™ esetében tovább fejlesztettük az összetevők felszabadítását. Fogtuk a legjobb, leginkább kutatott teljesítményfokozó összetevőket, hozzáadtuk a korszerű, egyedi fázisszerűen felszabaduló és felszívódó gyöngyöket. Leegyszerűsítve, ezek a formulák folyamatosan ellátják testedet a hosszabb időn át szükséges tápanyaggal, nem pedig egyszerre adnak egy nagy löketet. Így hosszabb ideig és erőteljesebben vagy képes edzeni.

PhaseTech formula felszívódás

Felkeltettük a figyelmedet? Íme, egy kicsit részletesebben, hogy mit is takar a prémium trió:

THE Pre-Workout+

PHASE TECH The Preworkout +

Annak érdekében, hogy erősen kezdj, biztos módot jelent a THE Pre-Workout+, ami klinikailag tanulmányozott teljesítményfokozó összetevőket vegyít az exkluzív PhaseTech™ koffein felszabadító rendszerünkkel. Így egy kétfázisú energialöketet ad számodra, melyre szükséged van, hogy jobb eredményeket láss.1

Finomhangolást is elvégeztünk ezen a kemény formulán, hogy biztosra menjünk, megállja a helyét a három, általunk fontosnak tartott pontban, melyek a hatékony edzés előtt létfontosságúak:

 

1. Értágítás

Emeltük a tétet azzal, hogy olyan összetevőket alkalmaztunk, melyeket még eddig sosem, mint például az értágulást fokozó VASO6™ és L-citrullin. Erről ismert, hogy nagyobb “löketet” ad, több oxigént jut az izmaidhoz, így több energiát termel és fokozza a tápanyagszállítást.

 2. Fókusz & energia

Vedd célba a célpontjaidat, és támadd őket csőlátással! Tudományosan kutatott összetevőket is felhasználtunk, mint például alfa-GPC és huperzin-A, melyek a mentális fókuszt hivatottak növelni.2,3

Ráadásul olyan népszerű összetevőkkel, mint az állóképességért használt béta-alanin, valamint taurin és tirozin a mentális fókuszért. Ez az ütős keverék segítségedre lesz minden bizonnyal, hogy összpontosíts és fókuszod azon legyen, hogy legyűrd azokat a gyakorlatokat.

3. Tápanyag-felszívódás

Gondoskodtunk róla, hogy ez a formula segítsen abban, hogy minden összetevőjéből a lehető legtöbbet nyerd, és veled együtt keményen dolgozzanak, ezért hozzáadtunk AstraGint®, melyről köztudott, hogy segíti az aminosav felszívódását4, valamint BioPerine®-t, ami pedig a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását javítja. 5

THE Amino+

PHASE TECH The Amino +

A THE Amino+ az alapvető kiegészítő, melyet edzés közben fogyaszthatsz - intra workout. Ebben a magas teljesítményű formulában lévő PhaseTech™ gyöngyöknek köszönhetően hosszabb időn keresztül a lassú felszívódású BCAA hozzáadott leucinnel, valamint a glutamin segítik elő az izomfehérje-szintézist. Ez hasznos, mivel így csökken az izomfehérje-lebontás és elősegíti az izomnövekedést. Az első gyakorlattól egészen az utolsóig támogatni fog téged.

KSM-66® Ashwagandhát is felhasználtunk, mely egy hatásos gyógynövény. Kimutatták róla, hogy javítja a hangulatot és csökkenti az edzéshez kapcsolódó stresszt, így egy nagyszerű természetes hangulatjavítóval gazdagodhatsz, mely az általános állóképességednek ad egy löketet. 6

THE Whey+

PHASE TECH-TheWhey +

És végül, de határozottan nem utolsó sorban, a fehérjepor, amit megérdemel az edzésed. Úgy gondoljuk, sikerült az alapokat ezzel biztosítanunk: ez ugyanis egy szuper hatékony kombinációja a magas minőségű tejsavófehérje izolátum, a GroPlex™ és PhaseTech™ gyöngyöknek – melyek BCAA-t és hozzáadott leucint, valamint glutamin tartalmaznak.

Halljuk, ahogy felteszed magadban a kérdést, hogy mi is az a GroPlex™. A gyorsan emészthető hidrolizált tejsavófehérje és lassan felszívódó micelláris kazein egyedi keveréke. Ezáltal biztosítja számodra az instant fehérje löketet, amire közvetlenül egy kemény edzés után szükséged van, valamint folyamatosan ellát még vele azt követően is, hogy már elhagytad az edzőtermet.7

A GroPlex™ és PhaseTech™ együtt alkalmazva, a THE Whey+ termékünk sokkal nagyobb időkeretet ad a fehérje és aminosavak felszívódására, így hosszabb ideig látja el energiával az izomfehérje-szintézis folyamatát, amely így segít maximalizálni az izomnövekedést és a regenerálódást.

Tanulság

Ezek a termékkör fénypontjai, de ha még több részletre kíváncsi vagy, akkor külön cikkeket is megtalálsz majd az egyes termékekhez. Mert bizony, ilyen sok mondanivalónk van ezekről a korszerű formulákról. Szóval, csekkold le a THE Pre-Workout+, THE Amino+ és THE Whey+ termékeket!

Ha meggyőződtél mindarról, amit ezek a prémium termékek kínálnak, akkor csupán egy dolog van hátra: Fedezd fel a benned rejlő erőt a PhaseTech™ segítségével, mely a sporttáplálkozás új generációja!

Figyelem - mind a három termék, jelenleg csak az angol nyelvű weboldalunkról lesz rendelhető (forint pénznemben, azonos szállítási díjakon).

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

  1. Graham, T., Rush, J. and Soeren, M. (1994). Caffeine and Exercise: Metabolism and Performance.Canadian Journal of Applied Physiology, 19(2), pp.111-138.
  2. Zhang, H. and Tang, X. (2006). Neuroprotective effects of huperzine A: new therapeutic targets for neurodegenerative diseaseTrends in Pharmacological Sciences, 27(12), pp.619-625.
  3. Parker, A., Byars, A., Purpura, M. and Jager, R. (2015). The effects of alpha-glycerylphosphorylcholine, caffeine or placebo on markers of mood, cognitive function, power, speed, and agilityJournal of the International Society of Sports Nutrition, 12(1).
  4. AstraGin; NuLivScience; “Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements
  5. Majeed, M., Badamaev, V. and Rajendran, R. (1998). Use of Piperine as a Bioavailability Enhancer.United States Patent.
  6. Mishra, L. C., Singh, B. B., & Dagenais, S. (2000). Scientific basis for the therapeutic use of Withania somnifera (ashwagandha): a reviewAlternative medicine review5(4), 334-346.
  7. Soop, M., Nehra, V., Henderson, G. C., Boirie, Y., Ford, G. C., & Nair, K. S. (2012). Coingestion of whey protein and casein in a mixed meal: demonstration of a more sustained anabolic effect of casein. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism303(1), E152-E162.
MyproteinHU
Író és szakértő
MyproteinHU profiljának megtekintése
myprotein