Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

THE Amino+ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját

THE Amino+ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját
Jennifer Blow
Író és szakértő5 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Írta: Lauren Dawes Ellenőrizte: Jennifer Blow, minősített táplálkozási szakértő

Változtasd meg a regenerálódási idődet ezzel a forradalmi amino keverékkel! Aktív összetevők és a korszerű kettős fázisú szállítási rendszer gyilkos kombinációjával, hosszabb ideig látja el energiával és hozza rendbe az izmokat.

A jó nagy adag, 14 g aminosav – melyből 6 g BCAA – valamint a jó közérzetért és megnövekedett tápanyag szállításért, felszívódásért felelős szabadalmaztatott összetevők alapján íme, miért is kell beillesztened a THE Amino+ terméket az edzés tervedbe:

PhaseTech formula felszívódás

PhaseTech™ BCAA

A THE Amino+ adagonként masszív 6 g BCAA-t tartalmaz, és az egyedi PhaseTech™ gyöngyeink felhasználásával és szabad aminosavak kombinációjával kettős fázisú felszabadulást kínál. Ez lelassítja a testben az emésztési folyamatot, ami azt jelenti, hogy az izmaid ezekből a létfontosságú aminosavakból hosszantartóbb ellátásban részesülnek, így az előnyei még azt követően is kitartanak, hogy már befejezted az edzést.

A kilenc esszenciális aminosavból háromra szoktunk elágazó láncú aminosavként, vagy más néven BCAA-ként utalni. Ezek magukba foglalják a leucint, izoleucint és valint, továbbá ezek alkotják az izomfehérjében az esszenciális aminosavak 35%-át.

Tudományos kutatások bebizonyították, hogy ez a BCAA, azon belül is a leucin, növeli a fehérjeszintézis mértékét, valamint csökkenti ezzel egy időben a fehérjebomlás mértékét a pihenő emberi izmokban.1 Egyszerűen szólva, kulcsszerepet játszik a fehérje anyagcserében, mely segít új izmokat építeni és azokat helyre hozni, regenerálni.

Más tanulmányok kimutatták, hogy pozitív hatással vannak a gyakorlatok után az izmok regenerációjára is. A résztvevők beszámolója alapján kisebb mértékben tapasztaltak késleltetett izomlázat (angolul: delayed-onset muscle soreness; DOMS) és izom fáradtságot azt követően, hogy BCAA-t használtak kiegészítőként.2

PhaseTech glutamin

Ahogy a PhaseTech™ BCAA-t is, úgy kettős fázisú glutamint is felhasználtunk, amely egy rendkívül népszerű, a fehérjeszintézisben játszó szerepe miatt ismert aminosav.3 Testünk izom-összehúzódáskor használja, ez edzés közben történik - így enélkül teljesítményünket és haladásunkat is hátráltathatjuk.

Szabad formájú aminosavak

Az, hogy szabad aminosavakat adtunk hozzá, azt jelenti, hogy a THE Amino+ óriási mennyiségű, 14 g aminosavat tartalmaz, így egy gyors aminosav löketet biztosít számodra, amiben megtalálható például arginin, citrullin, tirozin és taurin, valamint fázisszerűen felszabaduló BCAA.

Ez a kettős fázisú szállítási rendszer az, ami megkülönbözteti formulánkat a többitől. Mindkét oldalról a legjobbat kapod.

Javítja a tápanyag-felszívódást

Annak érdekében, hogy a tested a lehető legtöbbet nyerjen ezekkel az aminosavakkal, ez a formula tartalmaz olyan összetevőt is például, mint a BioPerine®, melyről kimutatták, hogy a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását javítja. 4 Továbbá AstraGint® is alkalmaztunk, melyről tanulmányok azt mutatták, hogy különösképpen az aminosav-felszívódást segíti. 5

Hangulatjavító

Itt nem ér még véget a történet az aminosavakkal. Hozzáadtunk ugyanis még egy hangulatjavító adaptogént, az úgy nevezett KSM-66® Ashwagandhát, melyet a hagyományos, gyógynövényeken alapuló gyógyászat már évszázadok óta használ, és mely manapság válik népszerűvé, mint természetes sportteljesítmény-fokozó összetevő.

Az ashwagandha növényi alapú összetevőként ad lendületet edzésedhez.

Kinek ajánljuk?

Ha kiemelkedő eredményt szeretnél látni, miért is ne próbálnád ki az általunk leginkább korszerűnek gondolt aminosav formulát, hogy így támogasd az izmok regenerálódását? Ez a keverék mindenkinek ajánlott, aki kemény edzésen küzdi át magát és szeretné a legjobb eredményeket látni.

Mikor fogyaszd?

Az aminosavak két fázisban történő felszabadulásának köszönhetően ez ideális edzés előtt, közben és után fogyasztva, vagy akár napközben hangulatjavítás , valamint izom regenerálódás és karbantartás céljából.

A nap bármely szakában élvezheted a THE Amino+ hatásait. A koffeint kihagytuk, így tehát esti edzéseid alkalmával is fogyaszthatod, nem kell aggódnod, hogy egész éjjel fent leszel majd.

PHASE TECH-the amino +

Tanulság

A kiemelkedő keverékek kiemelkedő eredményeket hoznak. Fedezd fel a benned rejlő erőt a PhaseTech™ segítségével, mely a sporttáplálkozás új generációja!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

  1. Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exerciseThe Journal of nutrition136(1), 269S-273S.
  2. Shimomura, Y., Yamamoto, Y., Bajotto, G., Sato, J., Murakami, T., Shimomura, N., … & Mawatari, K. (2006). Nutraceutical effects of branched-chain amino acids on skeletal muscle.The Journal of nutrition136(2), 529S-532S.
  3. Higashiguchi, T., Hasselgren, P. O., Wagner, K., & Fischer, J. E. (1993). Effect of glutamine on protein synthesis in isolated intestinal epithelial cells.Journal of Parenteral and Enteral Nutrition17(4), 307-314.
  4. Majeed, M., Badamaev, V. and Rajendran, R. (1998). Use of Piperine as a Bioavailability Enhancer.United States Patent.
  5. AstraGin; NuLivScience; Klinikailag bizonyított, hogy jelentősen növeli az aminosavak, peptide, vitaminok és más tápanyagok felszívódását a bélsejtekben, így javítja a megcélzott ételek és kiegészítők tápanyag értékét.
  6. Mishra, L. C., Singh, B. B., & Dagenais, S. (2000). Scientific basis for the therapeutic use of Withania somnifera (ashwagandha): a reviewAlternative medicine review5(4), 334-346.
Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein