Ugrás a fő tartalomra
Kiegészítők

THE Pre-Workout+ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját

THE Pre-Workout+ — Bemutatjuk a sporttáplálkozás új generációját
Jennifer Blow
Író és szakértő5 év Ago
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Írta: Lauren Dawes

Ellenőrizte: Jennifer Blow, minősített táplálkozási szakértő

Ezzel kezdd az edzésedet! A hatásos formulánkat kifejezetten úgy alkottuk meg, hogy folyamatosan felpörgessen, és átléphesd vele a határaidat. Hagyd magad mögött az alvást, a hosszú munkanapot, és készülj fel, hogy minden egyes ismétlésnél a 100%-ot tudd adni! Na, ebben segít a THE Pre-Workout+!

PhaseTech formula felszívódás

Kettős fázisú koffein felszabadulás

A koffein egy fontos és népszerű edzés előtt használt összetevő. Tudományos kutatások újra és újra bizonyítják, hogy a koffein milyen jó hatással van a gyakorlatokra. Különösen kiemelve a tényt, hogy hogyan csökkenti a fáradtságot1 és növeli a személy erőkifejtését. 2

Az innovatív PhaseTech™ fokozatosan felszabaduló technológiájának köszönhetően, a The Pre-Workout+ termék nem csupán egy löket koffeinnel lát el. Ó, nem… a korszerű gyöngyök, melyek fázisszerűen felszabaduló bevonattal rendelkeznek, hosszabb ideig tartó energialöketet adnak számodra. Így tökéletes segítséget jelentenek egy hosszabb, erőteljesebb edzés során.

Bizalmatlan vagy a koffein okozta nyugtalanság, idegesség miatt? Ne aggódj, gondoltunk erre is! Hozzáadtuk az L-teanin nevű aminosavat, mely épp a néhány embernél előforduló koffeinfogyasztásból fakadó kedvezőtlen hatásokkal száll majd szembe, mivel tudományosan bizonyított, hogy csökkenti a pszichológiai és fiziológiai stressz reakciókat. 13

Javítja a fókuszt & állóképességet

Tudjuk, hogy néha nem is a fizikai állapot jelenti a legnagyobb kihívást egy hatékony edzéshez, hanem a gondolkodásmód. Egy hétfő estén, mikor már túl vagy egy e-mailek és meetingek hosszú napján, a kanapé bizony sokkal csábítóbb, mint a guggoló állvány, ugye?

És itt segíthet a THE Pre-Workout+, hogy gatyába rázódj. A koffein nemcsak az éberség és koncentráció növelésében segíthet3, de emellett még izgalmas új összetevőket is felhasználtunk, mint például a huperzin-A és alfa-GPC, melyek bizonyítottan javítják a mentális fókuszt. 4,5

A Journal of the International Society of Sports Nutrition c. lapban megjelent tanulmány külön kimutatta, hogy az alfa-GPC kiegészítő egyszerre lehet jótékony hatással a fizikai és szellemi teljesítményre is.

Ráadásul, olyan népszerű összetevőkkel, mint az állóképességet fokozó béta-alanin, és a mentális fókuszt javító taurin és tirozin, ez az ütős keverék formába hoz, hogy csak az legyen a szemed előtt, hogy végezz az adott számú gyakorlattal és ismétléssel!

Értágító hatású

Milyen is lenne egy edzés előtti termék a megfelelő turbó hatás nélkül? A THE Pre-Workout+ esetében olyan összetevőket használtunk, mint még eddig sosem, így tehát mind a VASO6™, mind a galagonyabogyó-kivonat hozzáadásával gondoskodjunk a természetes értágító hatásról. 6

Az értágítás megnövekedett véráramlást jelent, ami azt is jelenti, hogy több oxigén jut el az izmokhoz energiatermelés és tápanyagszállítás céljából. Szóval az összes jó cucc.

A VASO6™ egy szabadalmaztatott zöld tea kivonat, mely természetes értágító tulajdonsággal bír. Klinikai tesztek igazolják, hogy az argininnel szemben 10-szer hatékonyabb, mely egy elterjedtebb edzés előtt használt összetevőnek számít. 300mg VASO6™ fogyasztása akár 50%-os értágítást is eredményezhet7, míg 7g arginin csupán 5%-os hatást mutat.8

Javítja a tápanyag-felszívódást

És végül, úgy illik, hogy adjunk még a testednek egy kis segítséget abban, hogy hogyan is használja mindezt a sokat kutatott összetevőt, melyet ez a keverék tartalmaz. Ezért került felhasználásra az AstraGin®, mely bizonyítottan javítja az aminosavak felszívódását9, valamint a BioPerine®, melyről kimutatták, hogy a vitaminos és ásványi anyagok felszívódását javítja. 10

Utóbbi azért különösen hasznos, mert a THE Pre-Workout+ termék hozzáadott vitaminokat tartalmaz, beleértve a B12 és C-vitamint, melyek természetes energizálók és erősítik az immunrendszert, tehát tökéletesek, hogy edzés előtt lendületbe hozzanak. 11,12

Kinek ajánljuk?

A THE Pre-Workout+mindenki számára ajánlott, aki szeretné az edzését egy következő szintre emelni. Lehetsz akár profi sportoló, aki másodperceket akar faragni az egyéni csúcsból, vagy lehetsz egy edzőtermet látogató sportoló, aki szeretné egy kicsit felrázni az edzéseit. Bármelyik is legyen, ebben a termékben megtaláltad a választ.

Mikor fogyaszd?

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből a hatékony keverékből, azt tanácsoljuk, hogy kb. 30 perccel fogyaszd edzés előtt a THE Pre-Workout+ terméket. Így megadod a testednek az esélyt, hogy elkezdje feldolgozni ezeket a teljesítményfokozó összetevőket, és így nagy erőbedobással vághatsz neki az edzésnek.

És természetesen az egyedi PhaseTech™ fokozatosan felszabaduló technológiának köszönhetően ez az érzés nem is múlik el az első gyakorlatok után. 1,2

PHASE TECH THE preworkout + edzés előtti pörgető

Tanulság

A kiemelkedő keverékek kiemelkedő eredményeket hoznak. Fedezd fel a benned rejlő erőt a PhaseTech™ segítségével, mely a sporttáplálkozás új generációja!

Cikkeink kizárólag információs és tanulási célokra szabad felhasználni, és nem vehetőek orvosi tanácsnak. Ha kétségei vannak konzultáljon egészségügyi szakemberrel, mielőtt étrend-kiegészítőket használna, vagy jelentős változásokat vezetne be étkezési szokásaiban.

  1. Graham, T., Rush, J. and Soeren, M. (1994). Caffeine and Exercise: Metabolism and Performance.Canadian Journal of Applied Physiology, 19(2), pp.111-138.
  2. Graham, T. (2001). Caffeine and ExerciseSports Medicine, [online] 31(11), pp.785-807.
  3. Directorate General Health and Food Safety.
  4. Zhang, H. and Tang, X. (2006). Neuroprotective effects of huperzine A: new therapeutic targets for neurodegenerative diseaseTrends in Pharmacological Sciences, 27(12), pp.619-625.
  5. Parker, A., Byars, A., Purpura, M. and Jager, R. (2015). The effects of alpha-glycerylphosphorylcholine, caffeine or placebo on markers of mood, cognitive function, power, speed, and agilityJournal of the International Society of Sports Nutrition, 12(1).
  6. Rigelsky, J. and Sweet, B. (2002). Hawthorn: pharmacology and therapeutic uses.American Journal of Health-System Pharmacy, 59(5), pp.417-422.
  7. U.S. Patent No 6,706,756 BI, Fig.7
  8.  Schlaich MP, Jacobi J, John S, Delles C, Fleischmann I, Schmieder RE. (2000). Is l-arginine infusion an adequate tool to assess endothelium-dependent vasodilation of the human renal vasculature. Clin Sci (Lond). 99 (4), 293-302.
  9. AstraGin; NuLivScience; “Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements
  10. Majeed, M., Badamaev, V. and Rajendran, R. (1998). Use of Piperine as a Bioavailability Enhancer.United States Patent.
  11. A B12 és C-vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez.
  12. A B12 és C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez.
  13. Kimura, K., Ozeki, M., Juneja, L. and Ohira, H. (2007). L-Theanine reduces psychological and physiological stress responses. Biological Psychology, 74(1), pp.39-45.
Jennifer Blow
Író és szakértő
Jennifer Blow profiljának megtekintése

Jennifer Blow egy UKVRN Regisztrált Dietetikus munkatárs – ami az Egyesült Királyság illetékes és szakképzett táplálkozási szakembereit tömörítő nyilvántartás. Bachelor’s of Science diplomát szerzett Táplálkozástudományokból és Msc diplomát Táplálkozás kutatásból, jelenleg pedig sporttáplálék-kiegészítők használatára specializálódott, amelyeket bizonyítékokon alapuló kutatásokkal támaszt alá.

Jennifer-t számos jelentős online publikációban idézték már dietetikusként, mint a Vogue, Elle, és a Grazia, mindezt a táplálkozástudományi területen szerzett tapasztalataiért az edzés és az egészséges életmód összefüggésében.

Tapasztalata kiterjed az Országos Egészségügyi Szolgálattal (NHS) végzett étkezési beavatkozásokon végzett kísérletektől, az omega-3 zsírsav kiegészítés, illetve a gyors-ételek egészségre gyakorolt hatásának specifikus tudományos kutatására, ami prezentált is a Táplálkozástudományi Társaság éves konferenciáján. Jennifer folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzésekben, hogy gyakorlati tudása a legmagasabb szinten maradhasson. Tudj meg többet Jennifer tapasztalatairól itt.

Szabadidejében szeret túrázni és kerékpározni, posztjaiban pedig láthatod, hogy szereti bebizonyítani, hogy az egészséges étkezés nem élettartó éhséget jelent.

myprotein