Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Energiadús smoothie Zack George ajánlásával

Energiadús smoothie Zack George ajánlásával
Lauren Dawes
Író és szakértő3 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése
Bemutatjuk, hogy az Egyesült Királyság legfittebb embere, Zack George miként nyeri vissza energiáját edzés után.

Zack George a maga 182 cm-ével és 100 kg-jával mondhatni, csupa izom. 2020-ban nyerte el az "Egyesült Királyság legfittebb embere" címet, számtalan cross versenyt és intenzív edzéssel töltött több száz órát követően.

Ez az emberi gépezet heti szinten akár 12 alkalommal edz, így  tisztában voltunk vele, hogy neki bizonyosan megvan a módszere, hogy táplálkozával segítse testét az edzései során. Megkértük,  ossza meg velünk kedvenc edzés utáni receptjét... az energiadús smoothie receptjét.

Teljes mértékben természetes összetevőket tartalmaz, telis-tele van esszenciális vitaminokkal és ásványi anyagokkal, melyek immunrendszerének löketet adnak, a fáradtságnak pedig hadat üzennek. Ráadásul egészséges arányban tartalmaz szénhidrátokat is, mely az izmok glikogén raktárainak feltöltéséhez szükséges.

A chia mag és lenmag továbbá kiváló zsírsav forrást és rostforrást jelent, míg a maca por gazdag C-vitaminban, vasban és káliumban.

Összefoglalva tehát, ez a gyümölcsös energiadús smoothie igazi csodaként biztosítja egy kemény edzés után a szükséges tápanyagokat.

Adag: 1

Hozzávalók

energiadús smoothie

Elkészítés módja

  1. Helyezd az összes hozzávalót egy turmixgépbe, és alaposan keverd össze!
  2. Öntsd egy pohárba, és fogyaszd el rögtön jóízűen! Vagy öntsd shakerbe, melynek köszönhetően útközben is elfogyaszthatod.

 

Táplálkozási információk

Kalóriák376
Teljes zsír12g
Összes szénhidrát60g
Fehérje9g
Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein