Ugrás a fő tartalomra
Nagykövetek

Már 15 éve támogatjuk céljaidat | Myprotein születésnap

Már 15 éve támogatjuk céljaidat | Myprotein születésnap
Lauren Dawes
Író és szakértő5 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Születésnapunk van, és büszkék vagyunk rá, hogy 15 éve támogathatjuk céljaidat… ez igazán ünneplésre ad okot!

Messzire jutottunk attól, ahonnan kezdtük, és tudjuk, hogy ez nem lett volna lehetséges azok nélkül, akik a Myprotein csapatot alkotják. Munkatársak, nagykövetek, sportolók, és természetesen minden egyes vásárlónk.

A szülinap alkalmából szerettük volna azok eredményeit kiemelni, akik részesei voltak utazásunknak.  Emberek, akiket büszkén támogatunk.

Különösen két személy inspirált bennünket hihetetlen eltökéltségükkel, elkötelezettségükkel, törekvésükkel: Joyce Mvula és Max Whitlock.

 

Myprotein szülinap

 

Joyce története

A Malawiból származó 24 éves Joyce Mvula mindent hátrahagyott, hogy az Egyesült Királyságban netball karrierjét építhesse, köztük vőlegényét és kisfiát. A Manchester Thunder szuperliga csapatában játszik, és büszkén képviseli hazáját, miközben arra törekszik, hogy a világ egyik legjobb netball játékosává váljon.

Kattints ide, ha el szeretnéd olvasni a teljes interjút Joyce-szal!

 

Max története

Max örökre nyomot hagyott a brit tornában. Az ötszörös olimpiai érmes történelmet írt, amikor Nagy-Britannia első aranyérmese lett szertornában. A 2016-os nyári olimpián férfi tornában mind talajon, mind lólengésben nyert. Tekintete jelenleg a 2020-as tokiói olimpián van, és olyan ambiciózus döntést hozott, miszerint edzése során kettő helyett négy szerre koncentrál.

Kattints ide, ha el szeretnéd olvasni a teljes interjút Maxszel!

 

Csatlakozz továbbá az ünneplés sorozathoz, és csapj le kihagyhatatlan ajánlatainkra itt!

Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein