Ugrás a fő tartalomra
Receptek

6 rétegű Szülinapi turmix recept | 6 Layer Bar Shaker

6 rétegű Szülinapi turmix recept | 6 Layer Bar Shaker
Lauren Dawes
Író és szakértő5 év Ago
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Olvasási idő: 2perc

Most van a születésnapunk! És mindenki tudja, hogy a szülinapodon nincsenek szabályok (és makrók)...

Ez a turmix szörnyeteg recept teljesen ellenállhatatlan és feszegeti a maximum határait - éppen ahogyan egy ünnepléshez illik ;) Szellemülj át te is és készítsd el magadnak is ezt a szuper kényeztető edzés utáni finomságot - vagy jegyezd fel és vedd elő egy szeretted születésnapján.

Tulajdonképpen már önmagában tálalja magát.

Összetevők

A turmixhoz:

  • 350ml tej (amilyet szeretsz)
  • 1 adag Impact Whey Protein (Szülinapi torta íz) – elérhető a limitált kiadású szülinapi dobozunkban

Feltétnek:

Szülinapi 6 layer bar shake turmix

Elkészítés

1. Először fogd a cukor bevonót, tegyed egy tálba szitálással és adj hozzá fokozatosan meleg vizet, amíg el nem érsz egy olyan állagot, amivel a kanál hátulját be nem tudod fedni. Ha elég sűrű, akkor adj hozzá  FlavDrops cseppeket extra ízért és színezékként.

2. Vonj be egy befőttesüveget a peremén úgy, hogy beleforgatod a bevonatba és szórd meg díszítő cukorkával. Állítsd fel az üveget és hagyd lefolyni az oldalain.

3. Eközben félig szeletelj fel egy 6 Layer Bar fehérjeszeletet. Hagyd meg a másik felét úgy ahogy van és csak az egyik felét vágd fel 1cm vastag darabokra.

4. Ezután egy turmixban vagy shakerben keverd össze a tejet a fehérjeporral, míg egy krémes, sima állagot nem kapsz.

5. Öntsd a turmixot a befőttesüvegbe és tegyél rá tejszínhabot. Ezután használj egy fa pálcikát és egy tűzz rá egy darab piskótás szülinapi tortát, illetve egy másikra a fél 6 Layer Bar szeletet, amit nem szeleteltél fel és "tűzd" bele az üvegbe őket.

6. Tegyél 2 apró szelet 6 Layer Bar protein szeletet a krém tetejére és a végén szórd meg jó alaposan díszítéssel!

Boldog szülinapot! :)

Lauren Dawes
Író és szakértő
Lauren Dawes profiljának megtekintése

Lauren Angol irodalom szakon végzett. Mindig is szerette az úszást, az elmúlt években fedezte fel a súlyzós edzésben rejlő lehetőségeket és sokat szeretne fejlődni még a heti hot jóga óriáin is.

Hétvégén szeret főzni és szívesen kipróbál új recepteket lakótársaival - különösen azért, hogy le tudja magáról rázni a berögzött egyetemista szokásokat, hogy gyorsan elkészíthető, túlélő tésztákon él. Ezen felül határozottan hiszi, hogy fontos megtalálni az egyensúlyt az edzőterem és a szórakozás között.

Tapasztalatáról megtudhatsz többet itt.

myprotein