Ugrás a fő tartalomra
Receptek

Csokis puffasztott rizs falatok

Csokis puffasztott rizs falatok
Emily Wilcock
Író és szakértő2 év Ago
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Akárcsak egy gyors tepsis sütemény... csak épp sütés nélkül.

A rizses finomságok gyorsan a nyár nasijává válnak. Először a TikTok-on kezdték az emberek bevonni a riszszeleteket... amire nyilván nekünk is rá kellett ugranunk. Most pedig apró darabokra törjük őket, és mindenféle édes nyalánksággal borítjuk be. Egész konkrétan mogyoróvajjal és a csokoládéval.

Ehhez a sütés nélküli finomsághoz mindössze négy hozzávaló kell - és nem kevés akaraterő, hogy ne együk meg őket, mielőtt lefagyasztjuk őket. Javaslom, hogy idén nyáron halmozz fel egy kisebb csokis puffasztott rizs készletet. Ha nem így teszel, még lehet, hogy megbánod.

Hozzávalók

Elkészítés módja

1. Először olvaszd össze egy tálban a csokoládét egy kis kókuszolajjal!

2. Közben morzsold a puffasztott rizs szeleteket apró darabokra! 3. Ezután öntsd a csokoládékeveréket a rizses darabkákra, amíg mindent teljesen be nem vont! 4. Terítsd szét a csokis puffasztott rizs falatokat egy tepsiben!5. Egy kis edényben keverd össze a kókuszolajat a mogyoróvajjal, és csurgasd a rizs szeletekre!6. Tedd a fagyasztóba 20 percre, amíg a csokoládé megdermed! 7. Jó étvágyat!:)

Táplálkozási információk

Kalóriák160
Teljes zsír9g
Összes szénhidrát19g
Fehérje3g
Emily Wilcock
Író és szakértő
Emily Wilcock profiljának megtekintése
Emily a Birminghami Egyetemen tanul üzleti menedzsment-marketing szakon, jelenleg a gyakornoki évét tölti. Mind az írás, mind a fitnesz iránt érdeklődik, ezért örül, hogy most a kettőt kombinálhatja. Szeret időt tölteni a barátaival, az edzőteremben és azon kívül is.
myprotein